Jump to content
m_pateros

delorto vs micuni vs keihin

Recommended Posts

φίλε έτσι απλά keihin........έγω έχω το 22αρι στο παπί μου και πετάει για τα άλλα δεν έχω γνώμη.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φίλε έτσι απλά keihin........έγω έχω το 22αρι στο παπί μου και πετάει για τα άλλα δεν έχω γνώμη.....

κειχιν 22αρι γνησιο ???? σε ποσα κυβικα ??? σου δουλευει καλα ?? ποσα χιλιομετρα πας με φουλ τεποζιτο...?? πλιιιιζ απαντα μου γιατι θελω ν βαλω κ εγω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε είναι γνήσιο.το μηχανάκι μου είναι 50αρι πειραγμένο τώρα για τα χιλιόμετρα θα σε γελάσω γτ δεν έχω κοντέρ αλλα όπως τα υπολογίζω κάθε φορά καίει το ίδιο με το μανήσιο.Εσύ έχεις daytona?αν ναι μήπως ξες αν το κοντέρ του supra ταιριάζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω 24αρι micuni στο παπι. πραγματικα τι παπι ειχε τρελη επιταχυνση. το εχω ακομα και δεν ξερω τι να το κανω.. σε 110 κυβικα δουλευει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικά και δουλέυει ρε φίλε....εδώ ένα φιλαράκι μου που έχει το daytona το nova 100cc έχει βάλει 26αρι κινέζικο και πετάει απλά δεν του κρατάει ρελαντι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω ενα keihin 22αρι σκευτομαι να παρω :worshippy: μπορεις να μου πεις που το βρικες και ποσο εκανε (αν επιτρεπεται) :rolleyes: ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε το καβαντζωσα τζαμπανταν απο φιλαρακι....με τπτ δεν θα δινα λεφτα για καρμπυρατερ οσο και αν βελτιωνει το μηχανακι θα μαθω ομως και θα σου πω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε το καβαντζωσα τζαμπανταν απο φιλαρακι....με τπτ δεν θα δινα λεφτα για καρμπυρατερ οσο και αν βελτιωνει το μηχανακι θα μαθω ομως και θα σου πω

οκ περιμενω :shades: μηπως ξερεις αμα αυτα εδω ειναι καλα? --> http://www.ebay.com/itm/Keihin-PE20-PE22-PE24-PE28-PE38-mm-PE-Carburetor-Carb-230-238-4-Main-Jet-s-Kit-/230676600406?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item35b5659656 , http://www.ebay.com/itm/Keihin-PE20-PE22-PE24-PE28-PE38-mm-PE-Carburetor-Carb-100-110-5-Main-Jet-s-Kit-/330617479002?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4cfa565f5a :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε είναι γνήσιο.το μηχανάκι μου είναι 50αρι πειραγμένο τώρα για τα χιλιόμετρα θα σε γελάσω γτ δεν έχω κοντέρ αλλα όπως τα υπολογίζω κάθε φορά καίει το ίδιο με το μανήσιο.Εσύ έχεις daytona?αν ναι μήπως ξες αν το κοντέρ του supra ταιριάζει?

ναι φιλε μου το εχουν κανει δυο φιλοι μου το κοντερ... και ασε π κανει μονο 15 ευρω... συμφερει κ παρασυμφερει...ποσα χιλιοστα τ εχεις αν επιτρεπετε?? γτ εγω που θα βαλω μοτερ 125 σ λιγες μερες θελω ν ξερω αν θα δουλευει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τεριαζει φιλαρακι το εχω βαλει στο δικο μ μονο που αν θες να δουλευουν ολες οι ταχυτητες θελει η δουλεια αλλιως βαζεις την πλεξουδα απο το παλιο που εχει πανω και σου δουλευει 1 και 4 επισεις θελεις λιγο μεγαλυτερη ντιζα γτ αυτη θα ειναι στην τσιτα και μπαινει και δυσκολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για το καντραν! 52mm το εχω σαν 100cc παει!

αλλα τα 100αρια στροφαρουν καλυτερα ;) ποσο σ πηρε ολη μετατροπη?? ανταλλακτικα ??εργασια??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιγοτερο απο 100σταρικο αλλα δεν πληρωσα εργασια καθως μου το εκανε γνωστος μου μαστορας...ομως μου καιει και μια ιδεα λαδι,δεν καθησε τελεια το κιτ....Αμα θες να το ανεβασεις πληρωσε παραπανω και παντο σε καλο μαστορα φιλε(συμβουλη μου)....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε επειδη ειμαι πολυ ασχετος στο θεμα κοντερ δεν το χω ανοιξει ποτε να δω τι παιζει,θελω να μου πεις αν το περασες εσυ η το πηγες σε ηλεκτρολογο? και δεν με χαλαει να μου δειχνει μονο 1 και 4 .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κεχιν φιλε !! αμα ειναι διχρονο οπως κανα ζ η κανα διναμικ τοτε ντελορτο

Γιατι delorto για τα 2χρονα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ta delordo mporoun na exoun perissitero anoigma kai dinoun polu akoma kai sta poio mikra noumera... o filos milise mallos gia zet kai modenas epidi ta delordo exoun arkrti dinami oste na mporesoun na sikosoun ta kivika kai na dwsoun kai parapanw...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΑ dellotrto ακουσεμε τα αλλα 2 ναι ειναι πολυ καλα αλλα μακρια απ τα dellorto................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια λεω να βαλω keihin 24 η 26 pe σε μαμα innova,τι λετε θα μπερδευει?

βαλε 24αρι και τραβα το σε μαστορα να σ βρει το σωστο ζιγκλερ και τα λοιπα ,ειδικα αν εχεις εξατμιση κ φιλτρο,να στο ρυθμισει και τα λοιπα.. δεν θα το μετανιωσεις... αλλα μην τ κανεις μονος σ γτ μπορει ν τ χαλασεις...οσα και ν σ ζητησει θα τ αξιζει... αλλα οχι πανω απο 20...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα