Luffy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Καλησπερα σε ολους. Αρχικα να πω οτι δεν ξερω και πολλα απο μηχανες και δεν εχω ασχοληθει ποτε ιδιαιτερα με αυτες. Οι γνωσεις μου περιοριζονται στο ψαξιμο του car.gr απο τη στιγμη που πηρα το διπλωμα για Α1(εδω και 1 μηνα). Βρηκα λοιπον μια μηχανη με τη παρακατω περιγραφη. Yamaha DT-WR WR200 3XP '1999 ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΜΠΙΕΛΑ ΠΙΣΤΟΝΙ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΝΤΙΖΕΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ AΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ***ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΤΕΡΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΤΑΡΝΤ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΤΛΠ...*** ΕΧΕΙ FMF TEΛΙΚΟ ΤΙΜΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΟΤΕΡ 720 ΕΥΡΩ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΤΑΡΝΤ 550 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΕΥΡΩ... ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ Ουσιαστικα εχω 2 ερωτησεις πολυ απλες για καποιον που ξερει 5 πραματα. Στο σημειο που εχω τονισει με bold τι εννοει? Πρεπει να ανακατασκευαστει το μοτερ?Το μηχανακι δεν φαινεται να εχει φωτα, μπορω να βαλω? Μη ξεχνατε οτι απαντατε σε καποιον που δεν εχει ασχοληθει, οποτε και η γλωσσα που θα χρησιμοποιησετε να ειναι αναλογη παρακαλω. Περιμενω απαντησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Aλλα το μηχανάκι της φωτό δίχνει πολυ κακο :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Καλησπερα σε ολους. Αρχικα να πω οτι δεν ξερω και πολλα απο μηχανες και δεν εχω ασχοληθει ποτε ιδιαιτερα με αυτες. Οι γνωσεις μου περιοριζονται στο ψαξιμο του car.gr απο τη στιγμη που πηρα το διπλωμα για Α1(εδω και 1 μηνα). Βρηκα λοιπον μια μηχανη με τη παρακατω περιγραφη. Yamaha DT-WR WR200 3XP '1999 ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΜΠΙΕΛΑ ΠΙΣΤΟΝΙ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΝΤΙΖΕΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ AΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ***ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΤΕΡΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΤΑΡΝΤ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΤΛΠ...*** ΕΧΕΙ FMF TEΛΙΚΟ ΤΙΜΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΟΤΕΡ 720 ΕΥΡΩ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΤΑΡΝΤ 550 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΕΥΡΩ... ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ Ουσιαστικα εχω 2 ερωτησεις πολυ απλες για καποιον που ξερει 5 πραματα. Στο σημειο που εχω τονισει με bold τι εννοει? Πρεπει να ανακατασκευαστει το μοτερ?Το μηχανακι δεν φαινεται να εχει φωτα, μπορω να βαλω? Μη ξεχνατε οτι απαντατε σε καποιον που δεν εχει ασχοληθει, οποτε και η γλωσσα που θα χρησιμοποιησετε να ειναι αναλογη παρακαλω. Περιμενω απαντησεις. Οχι αδερφε ενοει οτι τα εξοδα του για να ανακασκευασει το μοτερ (διχρονο ειναι αρα δεν ειναι και απιθανο θα το κανεις και εσυ καποτε αν το παντρευτεις) ήταν τοσα λεφτα. Και για να κανει το μηχανακι απο enduro σε μοταρντ του κοστισε τοσα. Η τελικη τιμη που δινει το μοτορι ποια ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σε ολους. Αρχικα να πω οτι δεν ξερω και πολλα απο μηχανες και δεν εχω ασχοληθει ποτε ιδιαιτερα με αυτες. Οι γνωσεις μου περιοριζονται στο ψαξιμο του car.gr απο τη στιγμη που πηρα το διπλωμα για Α1(εδω και 1 μηνα). Βρηκα λοιπον μια μηχανη με τη παρακατω περιγραφη. Yamaha DT-WR WR200 3XP '1999 ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΜΠΙΕΛΑ ΠΙΣΤΟΝΙ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΝΤΙΖΕΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ AΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ***ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΤΕΡΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΤΑΡΝΤ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΤΛΠ...*** Σημαινει οτι μαζι με τη μηχανη θα σου δωσει ακομα 2 τροχους με λαστιχα ετσι ωστε αν θες να πας στο βουνο να τα βαλεις ΕΧΕΙ FMF TEΛΙΚΟ ΤΙΜΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΟΤΕΡ 720 ΕΥΡΩ Ολα τα ανταλλακτικα παραπανω κοστισαν 720 ευρω. Η μηχανη ειναι επισκευασμενη δεν χρειαζεται να φταξεις τιποτα ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΤΑΡΝΤ 550 ΕΥΡΩ Η μηχανη αυτη κανονικα εχει πιο μεγαλους τροχους.Για να βαλει τους τροχους που βλεπεις στις φωτο εδωσε 550 ευρω ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΕΥΡΩ... ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ Ουσιαστικα εχω 2 ερωτησεις πολυ απλες για καποιον που ξερει 5 πραματα. Στο σημειο που εχω τονισει με bold τι εννοει? Πρεπει να ανακατασκευαστει το μοτερ?Το μηχανακι δεν φαινεται να εχει φωτα, μπορω να βαλω?Αγοραζεις μια μασκα 50-70 ευρω συνδεεις καλωδια και εχεις φωτα Μη ξεχνατε οτι απαντατε σε καποιον που δεν εχει ασχοληθει, οποτε και η γλωσσα που θα χρησιμοποιησετε να ειναι αναλογη παρακαλω. Περιμενω απαντησεις. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2011 από τον Ftiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Luffy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω πολυ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2011 από τον Luffy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 αποψη μου μεινε μακρια ,πολυ χερι πανω του αν το παρεις θα βαρας το κεφαλι σου στον . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Luffy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 αποψη μου μεινε μακρια ,πολυ χερι πανω του αν το παρεις θα βαρας το κεφαλι σου στον . Και εγω το φοβαμαι λιγο γιατι εχω δει παρομοιο σκηνικο με ακριβα ανταλλακτικα και blah blah που στη τελικη τα μισα βγηκαν ελλατωματικα.Φαινεται πανεμορφο ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εξω κουκλα μεσα πανουκλα :P αν δεν εχει αποδειξεις μην πιστευεις τιποτα... εδιτ: ειδα την αγγελια και κατι μου βρωμαει... Αν οντως το εχει κανει ανακατασκευη προσφατα και το δινει τοσο τοτε ειναι τρελη ευκαιρια...αλλα κατι βρωμαει... Επισης οταν βλεπεις και παπακια στις φωτογραφιες τοτε η μηχανη ειναι λιωμενη 100% Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2011 από τον Ftiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Luffy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Εξω κουκλα μεσα πανουκλα :P αν δεν εχει αποδειξεις μην πιστευεις τιποτα... Αν παρω καποιον γνωστη μαζι μου, θα μπορεσει να καταλαβει ή πρεπει να χειρουργησει το μηχανημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Μπορει ναι μπορει οχι...Με τα μεταχειρισμενα ειναι σαν παιζεις λοττο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 φιλε κατι τετοιο εκανα και εγω με ενα TDR και ακομα χωνω λεφτα για να το συμμαζεψω.παντος το μηχανακι που θες ειναι ωραιο και θα βρεις ανετα φωτα στο car.gr αλλα πριν το παρεις ρωτα αν μπορεις να κανεις ελεγχο σε μαστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 για ποιο λογο ο τυπος μπηκε στο κοστος της ανακατασκευης και το πουλαει αμεσως ..και μαλιστα φτηνα; Πιθανον κατι δεν εκατσε καλα στην ανακατασκευη και θα σου βγει στην πορεια. Επισης στο ποσο που το πουλαει αν ηθελε θα εβρισκε στανταρ γνωστο του να το δωσει. Γνωμη μου μην το σκεφτεσαι καν ..ασε που δεν ειναι οτι καλυτερο για πρωτο μηχανακι (θα τρεχεις με εξοδα συντηρησης) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Luffy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Σκεφτομαι επισης και για to xt125x. Aλλα με προβληματιζουν τα κυβικα του, μου φαινονται λιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το έχω πετύχει αυτό το μηχανάκι πριν 4-5 μήνες σε αγγελία.. Αν είναι στη Θεσσαλονίκη αυτό το ίδιο είναι.. Οπότε μακρυά.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2011 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Το έχει φίλος μου, και κάποτε ήταν πριν χρόνια και στη κατοχή μου, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τα λεφτά του τα αξίζει. Του κόλλησε του παιδιού πριν λίγους μήνες, γιατί το άφησε από λάδι και πριν λίγο καιρό το έφτιαξε και άλλαξε και πολλά αναλώσιμα, γιαυτό είμαι σίγουρος 100%. Φώτα δεν έχει μπροστά τώρα, αλλά με μια μάσκα θαχεις, δεν είναι τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Το έχει φίλος μου, και κάποτε ήταν πριν χρόνια και στη κατοχή μου, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τα λεφτά του τα αξίζει. Του κόλλησε του παιδιού πριν λίγους μήνες, γιατί το άφησε από λάδι και πριν λίγο καιρό το έφτιαξε και άλλαξε και πολλά αναλώσιμα, γιαυτό είμαι σίγουρος 100%. Φώτα δεν έχει μπροστά τώρα, αλλά με μια μάσκα θαχεις, δεν είναι τίποτα. Άντε ρε, δικό σου ήταν??? Και εγώ τον ξέρω τον κάτοχο τώρα. Φρεσκοστρωμένο είναι, πριν ενα μηνα καναμε μικρές βολτούλες και το έστρωνε ακόμη. Φώτα μπροστά έχει. Έχει βάλει 2 φωτάκια μπροστά απο το ψυγείο οπότε δε θα έχει θέμα με αυτό. Είναι γαμάτο με το number plate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 Και μύριζε φευγάτος το μοτόρι.. πόσο καιρό το έχει σε αγγελία το παιδί? Μήπως το είχα δει στο bikepics και το μπερδεύω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες