Jump to content
Luffy

Απορια πανω σε αγγελια

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Αρχικα να πω οτι δεν ξερω και πολλα απο μηχανες και δεν εχω ασχοληθει ποτε ιδιαιτερα με αυτες.

Οι γνωσεις μου περιοριζονται στο ψαξιμο του car.gr απο τη στιγμη που πηρα το διπλωμα για Α1(εδω και 1 μηνα).

Βρηκα λοιπον μια μηχανη με τη παρακατω περιγραφη.

Yamaha DT-WR WR200 3XP '1999

ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΝΗΣΙΑ

ΜΠΙΕΛΑ

ΠΙΣΤΟΝΙ

ΡΟΥΛΕΜΑΝ

ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ

ΦΛΑΝΤΖΕΣ

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ

ΔΙΣΚΑΚΙΑ

ΝΤΙΖΕΣ

ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ

AΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ

***ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΤΕΡΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΤΑΡΝΤ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΤΛΠ...***

ΕΧΕΙ FMF TEΛΙΚΟ

ΤΙΜΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΟΤΕΡ 720 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΤΑΡΝΤ 550 ΕΥΡΩ

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΕΥΡΩ...

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΣΙΟ

ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ

1827465_4_b.jpg

Ουσιαστικα εχω 2 ερωτησεις πολυ απλες για καποιον που ξερει 5 πραματα.

1. Στο σημειο που εχω τονισει με bold τι εννοει? Πρεπει να ανακατασκευαστει το μοτερ?
  2. Το μηχανακι δεν φαινεται να εχει φωτα, μπορω να βαλω?

Μη ξεχνατε οτι απαντατε σε καποιον που δεν εχει ασχοληθει, οποτε και η γλωσσα που θα χρησιμοποιησετε να ειναι αναλογη παρακαλω.

Περιμενω απαντησεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα σε ολους. Αρχικα να πω οτι δεν ξερω και πολλα απο μηχανες και δεν εχω ασχοληθει ποτε ιδιαιτερα με αυτες.

Οι γνωσεις μου περιοριζονται στο ψαξιμο του car.gr απο τη στιγμη που πηρα το διπλωμα για Α1(εδω και 1 μηνα).

ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΝΗΣΙΑ

ΜΠΙΕΛΑ

ΠΙΣΤΟΝΙ

ΡΟΥΛΕΜΑΝ

ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ

ΦΛΑΝΤΖΕΣ

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ

ΔΙΣΚΑΚΙΑ

ΝΤΙΖΕΣ

ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ

AΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ

***ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΤΕΡΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΤΑΡΝΤ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΤΛΠ...***

ΕΧΕΙ FMF TEΛΙΚΟ

1827465_4_b.jpg

1. Στο σημειο που εχω τονισει με bold τι εννοει? Πρεπει να ανακατασκευαστει το μοτερ?

Μη ξεχνατε οτι απαντατε σε καποιον που δεν εχει ασχοληθει, οποτε και η γλωσσα που θα χρησιμοποιησετε να ειναι αναλογη παρακαλω.

Περιμενω απαντησεις.

Οχι αδερφε ενοει οτι τα εξοδα του για να ανακασκευασει το μοτερ (διχρονο ειναι αρα δεν ειναι και απιθανο θα το κανεις και εσυ καποτε αν το παντρευτεις) ήταν τοσα λεφτα.

Και για να κανει το μηχανακι απο enduro σε μοταρντ του κοστισε τοσα.

Η τελικη τιμη που δινει το μοτορι ποια ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΝΗΣΙΑ

ΜΠΙΕΛΑ

ΠΙΣΤΟΝΙ

ΡΟΥΛΕΜΑΝ

ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ

ΦΛΑΝΤΖΕΣ

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ

ΔΙΣΚΑΚΙΑ

ΝΤΙΖΕΣ

ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ

AΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ

Σημαινει οτι μαζι με τη μηχανη θα σου δωσει ακομα 2 τροχους με λαστιχα ετσι ωστε αν θες να πας στο βουνο να τα βαλεις

ΕΧΕΙ FMF TEΛΙΚΟ

Ολα τα ανταλλακτικα παραπανω κοστισαν 720 ευρω. Η μηχανη ειναι επισκευασμενη δεν χρειαζεται να φταξεις τιποτα

Η μηχανη αυτη κανονικα εχει πιο μεγαλους τροχους.Για να βαλει τους τροχους που βλεπεις στις φωτο εδωσε 550 ευρω

1827465_4_b.jpg

Αγοραζεις μια μασκα 50-70 ευρω συνδεεις καλωδια και εχεις φωτα

Περιμενω απαντησεις.

Τροποποιήθηκε από τον Ftiann

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποψη μου μεινε μακρια ,πολυ χερι πανω του

αν το παρεις θα βαρας το κεφαλι σου στον . wallbash.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποψη μου μεινε μακρια ,πολυ χερι πανω του

αν το παρεις θα βαρας το κεφαλι σου στον . wallbash.gif

Και εγω το φοβαμαι λιγο γιατι εχω δει παρομοιο σκηνικο με ακριβα ανταλλακτικα και blah blah που στη τελικη τα μισα βγηκαν

ελλατωματικα.Φαινεται πανεμορφο ομως... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξω κουκλα μεσα πανουκλα :P

αν δεν εχει αποδειξεις μην πιστευεις τιποτα...

εδιτ: ειδα την αγγελια και κατι μου βρωμαει... Αν οντως το εχει κανει ανακατασκευη προσφατα και το δινει τοσο τοτε ειναι τρελη ευκαιρια...αλλα κατι βρωμαει...

Επισης οταν βλεπεις και παπακια στις φωτογραφιες τοτε η μηχανη ειναι λιωμενη 100% :burn:

Τροποποιήθηκε από τον Ftiann

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξω κουκλα μεσα πανουκλα :P

αν δεν εχει αποδειξεις μην πιστευεις τιποτα...

Αν παρω καποιον γνωστη μαζι μου, θα μπορεσει να καταλαβει ή πρεπει να χειρουργησει το μηχανημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε κατι τετοιο εκανα και εγω με ενα TDR και ακομα χωνω λεφτα για να το συμμαζεψω.παντος το μηχανακι που θες ειναι ωραιο και θα βρεις ανετα φωτα στο car.gr αλλα πριν το παρεις ρωτα αν μπορεις να κανεις ελεγχο σε μαστορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ποιο λογο ο τυπος μπηκε στο κοστος της ανακατασκευης και το πουλαει αμεσως ..και μαλιστα φτηνα; Πιθανον κατι δεν εκατσε καλα στην ανακατασκευη και θα σου βγει στην πορεια. Επισης στο ποσο που το πουλαει αν ηθελε θα εβρισκε στανταρ γνωστο του να το δωσει. Γνωμη μου μην το σκεφτεσαι καν ..ασε που δεν ειναι οτι καλυτερο για πρωτο μηχανακι (θα τρεχεις με εξοδα συντηρησης)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτομαι επισης και για to xt125x. Aλλα με προβληματιζουν τα κυβικα του, μου φαινονται λιγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω πετύχει αυτό το μηχανάκι πριν 4-5 μήνες σε αγγελία.. Αν είναι στη Θεσσαλονίκη αυτό το ίδιο είναι.. Οπότε μακρυά..

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχει φίλος μου, και κάποτε ήταν πριν χρόνια και στη κατοχή μου, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τα λεφτά του τα αξίζει. Του κόλλησε του παιδιού πριν λίγους μήνες, γιατί το άφησε από λάδι και πριν λίγο καιρό το έφτιαξε και άλλαξε και πολλά αναλώσιμα, γιαυτό είμαι σίγουρος 100%.

Φώτα δεν έχει μπροστά τώρα, αλλά με μια μάσκα θαχεις, δεν είναι τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχει φίλος μου, και κάποτε ήταν πριν χρόνια και στη κατοχή μου, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τα λεφτά του τα αξίζει. Του κόλλησε του παιδιού πριν λίγους μήνες, γιατί το άφησε από λάδι και πριν λίγο καιρό το έφτιαξε και άλλαξε και πολλά αναλώσιμα, γιαυτό είμαι σίγουρος 100%.

Φώτα δεν έχει μπροστά τώρα, αλλά με μια μάσκα θαχεις, δεν είναι τίποτα.

Άντε ρε, δικό σου ήταν???

Και εγώ τον ξέρω τον κάτοχο τώρα. Φρεσκοστρωμένο είναι, πριν ενα μηνα καναμε μικρές βολτούλες και το έστρωνε ακόμη.

Φώτα μπροστά έχει. Έχει βάλει 2 φωτάκια μπροστά απο το ψυγείο οπότε δε θα έχει θέμα με αυτό. Είναι γαμάτο με το number plate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μύριζε φευγάτος το μοτόρι.. πόσο καιρό το έχει σε αγγελία το παιδί? Μήπως το είχα δει στο bikepics και το μπερδεύω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα