Jump to content
nik17able

αγορα σκουτερ 50 cc

Recommended Posts

γεια σας παιδες. Μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε καποιες πληροφοριες για το yamaha jog r 50cc γιατι μιας και εχω κλεισει τα 16 εχω αρχισει να ψαχνομαι για μηχανκι . οποιος το εχει ας μου πει παρακαλω αν εχει καλη επιταχυνση και γενικα την γνωμη του για αυτο. και κατι τελευταιο. απο διαστασεις αυτο το μηχανακι ειναι λιγο μικροτερο απο τα αλλα η κανω λαθος?? ευχαριστω . και αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε πειτε το. παντως οχι ραννερ καει παρα πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν μπορω να παρω παπι. δεν με αφηνουν οι γονεις μου καταρχην. για το jog ξερεις να μου πεις τπτ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για σενα μικρουλη θα σου προτεινα καποιο 50αρι(οπως πολυ σωστα ειπες) αλλα υδροψυκτο, οπως το πιατζιο ενερτζι, διαχρονικη αξια , μαζι με το ρανερ της τζιλερα. :bruce_h4h: τωρα επειδη ειπες κατι για καταναλωση, που δεν τα ξερω και τοσο καλα, σε αεροψυκτο τον τυφωνα της πιατζιο παλι και το λιμπερτι , με μεγαλους τροχους (στην λογικη του λιμπερτι υπαρχει απο την ντερμπι το ακριβως ιδιο μηχανακι με το ονομα σοναρ και σε προσφορα μονο 1500 ευρω. :_thumbsup:

η ντερμπι ειναι φυγατρικη εταιρια της πιατζιο απο την ισπανια, φταιχνει κυριως μηχανες μικρου κυβισμου και αντιπροσωπευεται στην ελλαδα α<πο την πιατζιο ελλας. (γκουγκλαρε ντερμπι.γρ να δεις περισσοτερα.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για σενα μικρουλη θα σου προτεινα καποιο 50αρι(οπως πολυ σωστα ειπες) αλλα υδροψυκτο, οπως το πιατζιο ενερτζι, διαχρονικη αξια , μαζι με το ρανερ της τζιλερα. :bruce_h4h: τωρα επειδη ειπες κατι για καταναλωση, που δεν τα ξερω και τοσο καλα, σε αεροψυκτο τον τυφωνα της πιατζιο παλι και το λιμπερτι , με μεγαλους τροχους (στην λογικη του λιμπερτι υπαρχει απο την ντερμπι το ακριβως ιδιο μηχανακι με το ονομα σοναρ και σε προσφορα μονο 1500 ευρω. :_thumbsup:

η ντερμπι ειναι φυγατρικη εταιρια της πιατζιο απο την ισπανια, φταιχνει κυριως μηχανες μικρου κυβισμου και αντιπροσωπευεται στην ελλαδα α<πο την πιατζιο ελλας. (γκουγκλαρε ντερμπι.γρ να δεις περισσοτερα.)

για το nrg ψηνομουν παρα πολυ αλλα καινουργιο ειναι πανακριβο και μεταχειρισμενο δεν εχω βρει κατι καλο. και το λιμπερντι δυστυχως δεν μου πολυ αρεσει. μου φαινετε πολυ κλασικο. το jog δηλαδη μικρο ειναι ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε το ραννερ δεν και πολυ ειδικα το καινουριο (4.5λ ανα 100κμ) και μην φανταστης οτι εχει μεγαλη διαφορα με το τζογκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε το ραννερ δεν και πολυ ειδικα το καινουριο (4.5λ ανα 100κμ) και μην φανταστης οτι εχει μεγαλη διαφορα με το τζογκ

ναι ενταξη αλλα το τζογκ απο οτι εχω δει σε διαφορα site καει γυρω στα 3.5. ειναι καποια διαφορα. αλλα τωρα το ξανα σκεφτομαι ξανα γιατι με το τζογκ μαλλον θα εχω προβλημα με δικαβαλω και θελω να περνω πολυ συχνα. ια nrg το σκεφτομαι τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρά.... νεούδη και εγώ εδώ μέσα.. ήθελα να ρωτήσω λίγο για μια αγορά.... είμαι μεταξύ Kymco Agility City 50 και SYM SYMPHONY SR 50. Ποια η γνώμη σας;

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πεζω?το εχω χρονια και δε μου παρουσιασε τιποτα

Δεν έχω ακούσει πολλούς να μιλάμε για peugot. Θα το κοιτάξω όμως.... πάντως γενικά αν ισχύει ότι και στα αμάξια έχουν συνήθως ακριβά ανταλλακτικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα