nik17able 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 γεια σας παιδες. Μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε καποιες πληροφοριες για το yamaha jog r 50cc γιατι μιας και εχω κλεισει τα 16 εχω αρχισει να ψαχνομαι για μηχανκι . οποιος το εχει ας μου πει παρακαλω αν εχει καλη επιταχυνση και γενικα την γνωμη του για αυτο. και κατι τελευταιο. απο διαστασεις αυτο το μηχανακι ειναι λιγο μικροτερο απο τα αλλα η κανω λαθος?? ευχαριστω . και αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε πειτε το. παντως οχι ραννερ καει παρα πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik17able 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 δεν μπορω να παρω παπι. δεν με αφηνουν οι γονεις μου καταρχην. για το jog ξερεις να μου πεις τπτ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 για σενα μικρουλη θα σου προτεινα καποιο 50αρι(οπως πολυ σωστα ειπες) αλλα υδροψυκτο, οπως το πιατζιο ενερτζι, διαχρονικη αξια , μαζι με το ρανερ της τζιλερα. τωρα επειδη ειπες κατι για καταναλωση, που δεν τα ξερω και τοσο καλα, σε αεροψυκτο τον τυφωνα της πιατζιο παλι και το λιμπερτι , με μεγαλους τροχους (στην λογικη του λιμπερτι υπαρχει απο την ντερμπι το ακριβως ιδιο μηχανακι με το ονομα σοναρ και σε προσφορα μονο 1500 ευρω. η ντερμπι ειναι φυγατρικη εταιρια της πιατζιο απο την ισπανια, φταιχνει κυριως μηχανες μικρου κυβισμου και αντιπροσωπευεται στην ελλαδα α<πο την πιατζιο ελλας. (γκουγκλαρε ντερμπι.γρ να δεις περισσοτερα.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik17able 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 για σενα μικρουλη θα σου προτεινα καποιο 50αρι(οπως πολυ σωστα ειπες) αλλα υδροψυκτο, οπως το πιατζιο ενερτζι, διαχρονικη αξια , μαζι με το ρανερ της τζιλερα. τωρα επειδη ειπες κατι για καταναλωση, που δεν τα ξερω και τοσο καλα, σε αεροψυκτο τον τυφωνα της πιατζιο παλι και το λιμπερτι , με μεγαλους τροχους (στην λογικη του λιμπερτι υπαρχει απο την ντερμπι το ακριβως ιδιο μηχανακι με το ονομα σοναρ και σε προσφορα μονο 1500 ευρω. η ντερμπι ειναι φυγατρικη εταιρια της πιατζιο απο την ισπανια, φταιχνει κυριως μηχανες μικρου κυβισμου και αντιπροσωπευεται στην ελλαδα α<πο την πιατζιο ελλας. (γκουγκλαρε ντερμπι.γρ να δεις περισσοτερα.) για το nrg ψηνομουν παρα πολυ αλλα καινουργιο ειναι πανακριβο και μεταχειρισμενο δεν εχω βρει κατι καλο. και το λιμπερντι δυστυχως δεν μου πολυ αρεσει. μου φαινετε πολυ κλασικο. το jog δηλαδη μικρο ειναι ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik17able 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2011 κανενας αλλος ρε παιδια τιποτα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 ρε φιλε το ραννερ δεν και πολυ ειδικα το καινουριο (4.5λ ανα 100κμ) και μην φανταστης οτι εχει μεγαλη διαφορα με το τζογκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik17able 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 ρε φιλε το ραννερ δεν και πολυ ειδικα το καινουριο (4.5λ ανα 100κμ) και μην φανταστης οτι εχει μεγαλη διαφορα με το τζογκ ναι ενταξη αλλα το τζογκ απο οτι εχω δει σε διαφορα site καει γυρω στα 3.5. ειναι καποια διαφορα. αλλα τωρα το ξανα σκεφτομαι ξανα γιατι με το τζογκ μαλλον θα εχω προβλημα με δικαβαλω και θελω να περνω πολυ συχνα. ια nrg το σκεφτομαι τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik17able 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2011 Mπορει κανεις να μου πει την γνωμη του σχετικα με το nrg ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2011 είναι το ίδιο με το runner, απλά διαφορετικά πλαστικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik17able 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 είναι το ίδιο με το runner, απλά διαφορετικά πλαστικά... οκ ενταξη thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ferarisimo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Γεια χαρά.... νεούδη και εγώ εδώ μέσα.. ήθελα να ρωτήσω λίγο για μια αγορά.... είμαι μεταξύ Kymco Agility City 50 και SYM SYMPHONY SR 50. Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimpapag3 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 πεζω?το εχω χρονια και δε μου παρουσιασε τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ferarisimo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2011 πεζω?το εχω χρονια και δε μου παρουσιασε τιποτα Δεν έχω ακούσει πολλούς να μιλάμε για peugot. Θα το κοιτάξω όμως.... πάντως γενικά αν ισχύει ότι και στα αμάξια έχουν συνήθως ακριβά ανταλλακτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες