Jump to content
kostas_1100gs

Peugeot JET Force 125 EFI

Recommended Posts

Για πέστε βρε παιδιά τι ρόλο βαράει αυτό. Χρειάζομαι ένα μικρό και οικονομικό ςα πούμε μηχανάκι και ένας φίλος μου δίνει αυτό περίπου κανένα 500άρικο. Θα μπλέξω? Δεν έχω ιδέα από σκουτεράκια.

Και ένας άλλος γνωστός μου δίνει αυτό: Piaggio Typhoon 50CC πλι στο 500άρικο.

Για πέστε απόψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για το peugeot, μικρή καντανάλωση βενζίνης αλλά ακριβά ανταλλακτικά καθώς σε ημιτασιόν δεν υπάρχει κάτι...

Άμα χρειαστείς κάτι να επισκευάσεις (που θα χρειαστεί) θα θες πάλι πεντακοσάρικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιταξε να δεις εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα παπι glx ασ πουμε ασε τα σκουτερ γτ δεν ειναι για χωμα.... εγω εχω αλλα στο χωμα κανει λεσ και ειναι με σκασμενα λαστιχα επισεις φιλε μετα απο λιγο καιρο δεν θα τραβανε και θα θες αλλο.... ασε ποθ το glx φτιαχμετε με εξατμιση και οτι αλλο θες!!!

κοιταξε να δεις εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα παπι glx ασ πουμε ασε τα σκουτερ γτ δεν ειναι για χωμα.... εγω εχω αλλα στο χωμα κανει λεσ και ειναι με σκασμενα λαστιχα επισεις φιλε μετα απο λιγο καιρο δεν θα τραβανε και θα θες αλλο.... ασε ποθ το glx φτιαχμετε με εξατμιση και οτι αλλο θες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι παπι και αυτοματο...δεν λεει τιποτα για εντουρο που κολαει το χωμα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα το πάω χώμα :)

Για το peugeot, μικρή καντανάλωση βενζίνης αλλά ακριβά ανταλλακτικά καθώς σε ημιτασιόν δεν υπάρχει κάτι...

Άμα χρειαστείς κάτι να επισκευάσεις (που θα χρειαστεί) θα θες πάλι πεντακοσάρικο...

Βλέπω ότι έχεις το παραπάνω σκούτερ.

Τι μπορεί να χρειαστεί?

Τι να προσέξω?

Μου ``έπεσε`` και ένα fly 150 τετράχρονο τώρα στα ίδια χρήματα.

Όλες οι γνώμες δεκτές.

Τροποποιήθηκε από τον kostas_1100gs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα το πάω χώμα :)

Βλέπω ότι έχεις το παραπάνω σκούτερ.

Τι μπορεί να χρειαστεί?

Τι να προσέξω?

Μου ``έπεσε`` και ένα fly 150 τετράχρονο τώρα στα ίδια χρήματα.

Όλες οι γνώμες δεκτές.

Το έχω ενάμιση χρόνο και ήδη έχει χρειαστεί αμορτισέρ και εξάτμιση.

Το αμορτισέρ δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά το πλήρες σετ εξάτμισης φτάνει το πεντακοσάρικο. Για τα εργοστασιακά πάντα.

Σαν γεωμετρία-φρένα είναι ένα καλό μικρό μηχανάκι. Αλλά για "υπηρέτης" δεν κάνει, εκτός και αν το ερωτευτείς.

Για τα άλλα μηχανάκια ας μιλήσει κάποιος που τα ξέρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω ενάμιση χρόνο και ήδη έχει χρειαστεί αμορτισέρ και εξάτμιση.

Το αμορτισέρ δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά το πλήρες σετ εξάτμισης φτάνει το πεντακοσάρικο. Για τα εργοστασιακά πάντα.

Σαν γεωμετρία-φρένα είναι ένα καλό μικρό μηχανάκι. Αλλά για "υπηρέτης" δεν κάνει, εκτός και αν το ερωτευτείς.

Για τα άλλα μηχανάκια ας μιλήσει κάποιος που τα ξέρει.

Σε κατάλαβα και σε ευχαριστώ. Θέλω υπηρέτη, μιας και έχω μοτο.

Είσαι κατατοπιστικότατος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε κατάλαβα και σε ευχαριστώ. Θέλω υπηρέτη, μιας και έχω μοτο.

Είσαι κατατοπιστικότατος.

Να'σαι καλά! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να αποφυγεις οσο μπορεις τα 50αρια... εγω θα σ ελεγα το FLY 125-150... η το TYPHOON 125... ειναι μια χαρα και τα δυο αν και τ typhoon πιο γρηγορο.. και τηρουν και ολες σου τις προυποθεσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα