kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Για πέστε βρε παιδιά τι ρόλο βαράει αυτό. Χρειάζομαι ένα μικρό και οικονομικό ςα πούμε μηχανάκι και ένας φίλος μου δίνει αυτό περίπου κανένα 500άρικο. Θα μπλέξω? Δεν έχω ιδέα από σκουτεράκια. Και ένας άλλος γνωστός μου δίνει αυτό: Piaggio Typhoon 50CC πλι στο 500άρικο. Για πέστε απόψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Για το peugeot, μικρή καντανάλωση βενζίνης αλλά ακριβά ανταλλακτικά καθώς σε ημιτασιόν δεν υπάρχει κάτι... Άμα χρειαστείς κάτι να επισκευάσεις (που θα χρειαστεί) θα θες πάλι πεντακοσάρικο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis_antonis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 κοιταξε να δεις εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα παπι glx ασ πουμε ασε τα σκουτερ γτ δεν ειναι για χωμα.... εγω εχω αλλα στο χωμα κανει λεσ και ειναι με σκασμενα λαστιχα επισεις φιλε μετα απο λιγο καιρο δεν θα τραβανε και θα θες αλλο.... ασε ποθ το glx φτιαχμετε με εξατμιση και οτι αλλο θες!!!κοιταξε να δεις εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα παπι glx ασ πουμε ασε τα σκουτερ γτ δεν ειναι για χωμα.... εγω εχω αλλα στο χωμα κανει λεσ και ειναι με σκασμενα λαστιχα επισεις φιλε μετα απο λιγο καιρο δεν θα τραβανε και θα θες αλλο.... ασε ποθ το glx φτιαχμετε με εξατμιση και οτι αλλο θες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 κοιταξε να δεις εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα παπι glx ασ πουμε ασε τα σκουτερ γτ δεν ειναι για χωμα.... εγω εχω αλλα στο χωμα κανει λεσ και ειναι με σκασμενα λαστιχα επισεις φιλε μετα απο λιγο καιρο δεν θα τραβανε και θα θες αλλο.... ασε ποθ το glx φτιαχμετε με εξατμιση και οτι αλλο θες!!! κοιταξε να δεις εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα παπι glx ασ πουμε ασε τα σκουτερ γτ δεν ειναι για χωμα.... εγω εχω αλλα στο χωμα κανει λεσ και ειναι με σκασμενα λαστιχα επισεις φιλε μετα απο λιγο καιρο δεν θα τραβανε και θα θες αλλο.... ασε ποθ το glx φτιαχμετε με εξατμιση και οτι αλλο θες!!! ειναι παπι και αυτοματο...δεν λεει τιποτα για εντουρο που κολαει το χωμα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν θα το πάω χώμα :) Για το peugeot, μικρή καντανάλωση βενζίνης αλλά ακριβά ανταλλακτικά καθώς σε ημιτασιόν δεν υπάρχει κάτι... Άμα χρειαστείς κάτι να επισκευάσεις (που θα χρειαστεί) θα θες πάλι πεντακοσάρικο... Βλέπω ότι έχεις το παραπάνω σκούτερ. Τι μπορεί να χρειαστεί? Τι να προσέξω? Μου ``έπεσε`` και ένα fly 150 τετράχρονο τώρα στα ίδια χρήματα. Όλες οι γνώμες δεκτές. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2011 από τον kostas_1100gs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2011 Δεν θα το πάω χώμα :) Βλέπω ότι έχεις το παραπάνω σκούτερ. Τι μπορεί να χρειαστεί? Τι να προσέξω? Μου ``έπεσε`` και ένα fly 150 τετράχρονο τώρα στα ίδια χρήματα. Όλες οι γνώμες δεκτές. Το έχω ενάμιση χρόνο και ήδη έχει χρειαστεί αμορτισέρ και εξάτμιση. Το αμορτισέρ δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά το πλήρες σετ εξάτμισης φτάνει το πεντακοσάρικο. Για τα εργοστασιακά πάντα. Σαν γεωμετρία-φρένα είναι ένα καλό μικρό μηχανάκι. Αλλά για "υπηρέτης" δεν κάνει, εκτός και αν το ερωτευτείς. Για τα άλλα μηχανάκια ας μιλήσει κάποιος που τα ξέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2011 Το έχω ενάμιση χρόνο και ήδη έχει χρειαστεί αμορτισέρ και εξάτμιση. Το αμορτισέρ δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά το πλήρες σετ εξάτμισης φτάνει το πεντακοσάρικο. Για τα εργοστασιακά πάντα. Σαν γεωμετρία-φρένα είναι ένα καλό μικρό μηχανάκι. Αλλά για "υπηρέτης" δεν κάνει, εκτός και αν το ερωτευτείς. Για τα άλλα μηχανάκια ας μιλήσει κάποιος που τα ξέρει. Σε κατάλαβα και σε ευχαριστώ. Θέλω υπηρέτη, μιας και έχω μοτο. Είσαι κατατοπιστικότατος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2011 Σε κατάλαβα και σε ευχαριστώ. Θέλω υπηρέτη, μιας και έχω μοτο. Είσαι κατατοπιστικότατος. Να'σαι καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 να αποφυγεις οσο μπορεις τα 50αρια... εγω θα σ ελεγα το FLY 125-150... η το TYPHOON 125... ειναι μια χαρα και τα δυο αν και τ typhoon πιο γρηγορο.. και τηρουν και ολες σου τις προυποθεσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Το καινούργιο ταιφουν είναι λίγο ακριβό. Μεταχείρω στα 1200 το κόβω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες