Ath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2011 Καλησπέρα σας Απέκτησα και εγώ πριν από κανά μήνα ένα μεταχειρισμένο virago του 95 (δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για τη χρονολογία). Δεν πήγαινα ακριβώς για custom (έστω cruiser). Γενικά γούσταρα πολύ το κλασσικό look και επειδή βρέθηκε αυτό το μηχανάκι στα λεφτά που είχα διαθέσιμα και ενώ βρισκόμουν σε ανάγκη μηχανής το αγόρασα. Ας μπω στο ψητό όμως. Επειδή απ'ότι φαίνεται αυτό το μηχανάκι κουβαλάει μια παραφιλολογία (μπορεί να μην το θέτω και πολύ εύστοχα) μιας και δεν ήρθε ποτέ επίσημα στην χώρα μας (νομίζω) και επειδή με τις επαφές που είχα με το club των enfieldάδων ζήλεψα (ψηνόμουν για enfield αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία), είπα να κάνω μια προσπάθεια να μαζευτούμε όσοι είμαστε στο mybike ή αν υπάρχει ελληνική κοινότητα virago να έρθω σε επαφή μαζί της. Οι λόγοι είναι οι προφανείς, αλληλοβοήθεια σε προβήματα, συζήτηση πάνω στα όνειρα για τις μηχανές, ίσως συντονισμός για καμία εκδρομή, ότιδήποτε δηλαδή αφορά ή μπορούμε να κάνουμε με τα virago. Αυτά προς το παρόν φίλοι συμ-forumίτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Άκρα του τάφου. Μήπως να κάνω γενικότερο κάλεσμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Φίλε είναι αργά τώρα.Περίμενε τις πρωινές ώρες που μπορεί κάποιοι που γνωρίζουν να σου πουν κάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Βεβαίως και υπάρχουν φίλοι και συμφορουμίτες με custom-chopper-bobber-cruiser. Δες τα πμ σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 ..... συζήτηση πάνω στα όνειρα για τις μηχανές, ίσως συντονισμός για καμία εκδρομή..... Σ αυτα εδω παντως μπορουμε να σε βοηθησουμε σαν φορουμ ..... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες