Jump to content
Sign in to follow this  
fire in teh hole

daytona

Recommended Posts

παιδια γεια χαρα ,θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι.εχω ενα daytona και το εχω κανει 72 κυβικα,θελω να του βαλω μια εξατμιση carbon yoshimura,ενα καμπυλατερ shark 26mm και να του αλλαξω γραναζια μπρος και πισω ,μπορειτε να με καθοδηγησετε αν ειναι αυτα που λεω σωστα για το μηχανακι,ειναι σε αριστη κατασταση απλως με το μαμισιο καμπυλατερ δεν τραβα και καλα ,εχει μεγαλη διαφορα με απο το 50 αρι αλλα θελω να το κανω ποιο γρηγορο,το εκανα 72 πριν 5 μηνες.βοηθηστε με?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

yoshimura και 26αρι καρμπυρατερ ειναι υπερβολικα για ενα 72αρι και δεν θα δουλευει σωστα.

Βαλε ενα 18αρι καρμπ. και μια sebring(καινουργια δεν βρησκεις μονο μεταχειρησμενη) η motosport με τη μεσαια τρυπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

yoshimura και 26αρι καρμπυρατερ ειναι υπερβολικα για ενα 72αρι και δεν θα δουλευει σωστα.

Βαλε ενα 18αρι καρμπ. και μια sebring(καινουργια δεν βρησκεις μονο μεταχειρησμενη) η motosport με τη μεσαια τρυπα.

εγω δεν θελω ουτε σεμπρινκ ουτε μοτοσπορτ γιατι τις εχουν ολοι στην περιοχη μου και εγω θελω να κανω την μικρη αλλαγη.για το καμπυλατερ συμφωνο αλλα βγαζει η σαρκ 18 αρια και ποσα κυβικα σου δινει? Τροποποιήθηκε από τον fire in teh hole

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καρμυρατέρ δεν δίνει κυβικά, αν γίνει καλός συνδυασμός με τα υπόλοιπα εξαρτήματα του παπιού θα έχεις κάπως καλύτερη δύναμη αλλά αν το παρακάνεις και βάλεις κάποιο καρμπυρατέρ που πέφτει λίγο πολύ μεγάλο για το παπί δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που περιμένεις αλλά ακριβώς το αντίθετο. :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν θελω ουτε σεμπρινκ ουτε μοτοσπορτ γιατι τις εχουν ολοι στην περιοχη μου και εγω θελω να κανω την μικρη αλλαγη.για το καμπυλατερ συμφωνο αλλα βγαζει η σαρκ 18 αρια και ποσα κυβικα σου δινει?

Φιλε σε 72αρι η sebring θα βαλεις η motosport γιατι η αλλες ειναι για περισοτερα κυβικα δεν θα δεις διαφορα και δεν θα ακουγεται καλα.

shark 18αρι βγενει κανει γυρο στα 20-25€.Το καρμπυρατερ δεν σε δινει κυβικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν θελω ουτε σεμπρινκ ουτε μοτοσπορτ γιατι τις εχουν ολοι στην περιοχη μου και εγω θελω να κανω την μικρη αλλαγη.για το καμπυλατερ συμφωνο αλλα βγαζει η σαρκ 18 αρια και ποσα κυβικα σου δινει?

Και γιατι θελεις να κανεις ην αλλαγη με μια yushimura???Ειναι πανακριβη εκτος αν βαλεις την μουφα.Εγω για εξατμιση σου προτεινω την protech χειροποιητη,και γαματο θορυβο βγαζει,και δεν σε γραφουν ευκολα αλλα και φθηνη ειναι 100 ευρα περιπου.Αυτην εχω και εγω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε ένα Mikuni η ενα Keihin 18αρι

και αφου θες να κανεις την αντίθεση πάρε μια Fuego εξάτμιση 40 ευρω κάνει και ειναι για 72αρι οτι πρέπει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου πρότινα φιλε μ να βάλεις ενα 18αρι η ενα 20αρι αναλογα τις καυλ** σου.. απο εξατμιση θα σ προτινα μοτοσπορτ μεγαλη μπουκα αλλα αφου δεν θες τραβα βαλε προτεκ ΓΝΗΣΙΑ!!! αυτα π σ ειπα τα σηκώνει..! Δοκιμασμένο... Οσο για τα αλυσιδογράναζα τραβα βαλε ενα 13 μπροστα 38 πισω... οτι πρεπει για 72κεκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την μουφα θα βαλλω βεβαια.το 20mm καμπ. κανει για 72 αρι daytona?

Για την μουφα ομως εχεις ακουσει τι προκειται να παθει μετα απο καμποσα χιλιοματρα???μαλλον οχι

Τροποποιήθηκε από τον Achilleas trikala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου πρότινα φιλε μ να βάλεις ενα 18αρι η ενα 20αρι αναλογα τις καυλ** σου.. απο εξατμιση θα σ προτινα μοτοσπορτ μεγαλη μπουκα αλλα αφου δεν θες τραβα βαλε προτεκ ΓΝΗΣΙΑ!!! αυτα π σ ειπα τα σηκώνει..! Δοκιμασμένο... Οσο για τα αλυσιδογράναζα τραβα βαλε ενα 13 μπροστα 38 πισω... οτι πρεπει για 72κεκ...

Μου δωσες καλη ιδεα ,αλλα λεω για αλυδογραναζα ενα 13 αν ειναι μπροστα 36 ή 28 πισω,εσυ τι λες?και μαρκα θα ναι αν ειναι αστρα.

Μου εχουν πει για μια εξατμιση επισης καλη στην ιστοσελιδα http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=32667,μπορειτε να μου πειτε πως ονομαζεται αν ξερετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ρε μας δουλευεις?? προτιμεις αυτη απο τη μοτοσπορτ??? πω ελα νταξει.. τα πραγματα ειναι απλα.. η χαλας λεφτα γαι εξατμιση η δεν χαλας και τη διαφορα θα τη δεις στη συνεχεια.>!! 36 βαζουν σ 51-52χιλιοστα πιστονι.. εσυ θα βαλεις σ 47? τι να σ πω.. αν βαλεισ 13 μπροστα μπορει κατι ν κανει..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ρε μας δουλευεις?? προτιμεις αυτη απο τη μοτοσπορτ??? πω ελα νταξει.. τα πραγματα ειναι απλα.. η χαλας λεφτα γαι εξατμιση η δεν χαλας και τη διαφορα θα τη δεις στη συνεχεια.>!! 36 βαζουν σ 51-52χιλιοστα πιστονι.. εσυ θα βαλεις σ 47? τι να σ πω.. αν βαλεισ 13 μπροστα μπορει κατι ν κανει..!

εγω θελω να μαθω πως την λενε κακω ειναι μια γνωμη θελω να παρω.ξερεις πως την λενε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την εξατμιση δεν τη ξερω ας σ πει καποιος αλλος... η εμφανιση κατα τη γνωμη μ ειναι αθλια./.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου προτεινα να αλλαξεις το ηδη υπαρχων μοτερ με κατι στα 125cc θα αξιζει τα λεφτα του κ θα πηγαινει σαφως καλυτερα!!κ μια εξαμτισουλα protech κ εισαι αρχοντας!θα γλιτωσεις σιγουρα χρηματα στο μελλον κ θα εχεις κ επιταχυνση κ τελικη! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα