__HITMAN__ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Γεια σας, πειτε μου μερικα + και - για το x 135 μετα τα 40.000 χτυπανε ολα στο μοτερ η λογια του αερα ειναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Εγω φιλε το εχω με 14.100 χμ επανο κ δν νοιθει τωρα κατι παραπανο δν ξερω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
__HITMAN__ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Εγω φιλε το εχω με 14.100 χμ επανο κ δν νοιθει τωρα κατι παραπανο δν ξερω ... Πες μου τα + και τα - μιας και εισαι κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου που ενδιαφερομαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 +Γρηγοροτερο απο ολα τα καινουργια +Υγροψηχτο +Σπορ Λοοκ -Καιει λιγο παραπανο απο τα αλλα -Πισω εχει ΤΑΜΠΟΥΡΟ -Πρεπει να βαλεις εσυ πλαινο σταντ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..... Το Λατρεβω :P ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 + Είναι yamaha ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες