Jump to content
jimmy jimmakos

τελικη του daytona 50 cc

Recommended Posts

γεια σας ειμαι καινουργιος στο forum σας και θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε ποσο πιανει στην ευθεια το daytona sprinter 50cc ευχαριστω εκ τον πρωτερον για την βοηθεια σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ευχαριστω πολυ φιλε μου αν του ωαλω καμια μοτορσπορτ το βλεπεις να πιανει παραπανω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πιάνει 75 κοντερίσια χωρίς ψαράκομα αλλά με το gps τα 75 του κοντέρ είναι κοντά στα 61-62 χιλιόμετρα...

Με motosport και χοάνη θα σου δώσει λιγάκι στην εκκίνηση αλλά θα χάσεις από τελική...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πιάνει 75 κοντερίσια χωρίς ψαράκομα αλλά με το gps τα 75 του κοντέρ είναι κοντά στα 61-62 χιλιόμετρα...

Με motosport και χοάνη θα σου δώσει λιγάκι στην εκκίνηση αλλά θα χάσεις από τελική...

οταν εννοεις θα χασει απο την τελικη μιλας για πολλα χλ η καμια πενταρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω οταν ειχα το πενηνταρι το sprinter επιανε με λιγο ζορι(κ λιγη κατηφορα :whistling: :whistling: ) καμια 80αρια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω απολυτα με το Θεοχαρη! μην περιμενεις απο ενα 50αρι να σ δωσει κατι παραπανω με μια εξατμιση και μια χοανη...Δεν ειναι κανα μοταρντ να τ αλλαξεις ,φιλτρο ,εξατμιση και να εχεις 5+ αλογα και τελικες και ολα.. το μονο π θα δεις ειναι λιγο παραπανω νευρο , ιδιες τελικες ,ιδια ολα..Ουτε εκκινηση χανεις ,ουτε τελικη ,ουτε τπτ.. τα ιδια εχω και εγω στο Σπριντερ.. μονο αν αλλαζεις ζιγκλερ θα δεις λιγο παραπανω τελικη τπτ αλλο...Α! και θα μπουκωνει μερικες φορες.. 70 και μενα πιανει... αντε σ πολυ μα πολυ κατηφορα να δω 90 αν πεσω σανιδα... ειμαι και 70 κιλα γιαυτο.. ( Θεοχαρη αν ξερεις μινη περιμετρικη και σκουπιδοτοπο... ) γενικα δν ειναι για πειραγμα.. μια εξατμιση κ εισαι κομπλε.. μονο για θοριβο... Οσο και μην θελω ν σ απογοητευσω αυτη ειναι η αληθεια.. :whistling::meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για τισ απαντησεισ παιδια γενικα ομως τα σπριντερ μιας και τα εχετε πιστευετε οτι αξιζοθν για τα λεφτα τουσ ετσι?

σορυ για ολα τα ορθογραφικα δεν εχω συνηθησει να μην γραφω με greeklish

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για κανενα λογο δν πιανει 75 ετσι γραφει το κοντερ του που φυσικα κλεβει αν ειναι σε καλη κατασταση πιανει γυρω στα 60

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο μου πριν αλλαξω γραναζια επιανε 75 κοντερισια (το πηρα μεταχειρισμενο)... οταν αλλαξα γραναζια η βελονα πηγαινε λιγο πιο κατω απο τα 80 ... περιπου 83...αλλα νταξει 50αρι ειναι.... για να κανεις την δουλεια σου ειναι κομπλε, αλλα για να το πειραξεις πιστευω οτι ειναι πεταμενα λεφτα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα