jimmy jimmakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 γεια σας ειμαι καινουργιος στο forum σας και θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε ποσο πιανει στην ευθεια το daytona sprinter 50cc ευχαριστω εκ τον πρωτερον για την βοηθεια σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 χωρις κοντρα ανεμο καμια 70ρια μαξιμουμ...αναλογα και τα κιλα σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmy jimmakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 ευχαριστω πολυ φιλε μου αν του ωαλω καμια μοτορσπορτ το βλεπεις να πιανει παραπανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DYS 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Εμένα πιάνει 75 κοντερίσια χωρίς ψαράκομα αλλά με το gps τα 75 του κοντέρ είναι κοντά στα 61-62 χιλιόμετρα... Με motosport και χοάνη θα σου δώσει λιγάκι στην εκκίνηση αλλά θα χάσεις από τελική... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmy jimmakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2011 Εμένα πιάνει 75 κοντερίσια χωρίς ψαράκομα αλλά με το gps τα 75 του κοντέρ είναι κοντά στα 61-62 χιλιόμετρα... Με motosport και χοάνη θα σου δώσει λιγάκι στην εκκίνηση αλλά θα χάσεις από τελική... οταν εννοεις θα χασει απο την τελικη μιλας για πολλα χλ η καμια πενταρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Εγω οταν ειχα το πενηνταρι το sprinter επιανε με λιγο ζορι(κ λιγη κατηφορα :whistling: ) καμια 80αρια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 συμφωνω απολυτα με το Θεοχαρη! μην περιμενεις απο ενα 50αρι να σ δωσει κατι παραπανω με μια εξατμιση και μια χοανη...Δεν ειναι κανα μοταρντ να τ αλλαξεις ,φιλτρο ,εξατμιση και να εχεις 5+ αλογα και τελικες και ολα.. το μονο π θα δεις ειναι λιγο παραπανω νευρο , ιδιες τελικες ,ιδια ολα..Ουτε εκκινηση χανεις ,ουτε τελικη ,ουτε τπτ.. τα ιδια εχω και εγω στο Σπριντερ.. μονο αν αλλαζεις ζιγκλερ θα δεις λιγο παραπανω τελικη τπτ αλλο...Α! και θα μπουκωνει μερικες φορες.. 70 και μενα πιανει... αντε σ πολυ μα πολυ κατηφορα να δω 90 αν πεσω σανιδα... ειμαι και 70 κιλα γιαυτο.. ( Θεοχαρη αν ξερεις μινη περιμετρικη και σκουπιδοτοπο... ) γενικα δν ειναι για πειραγμα.. μια εξατμιση κ εισαι κομπλε.. μονο για θοριβο... Οσο και μην θελω ν σ απογοητευσω αυτη ειναι η αληθεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmy jimmakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 ευχαριστω για τισ απαντησεισ παιδια γενικα ομως τα σπριντερ μιας και τα εχετε πιστευετε οτι αξιζοθν για τα λεφτα τουσ ετσι?σορυ για ολα τα ορθογραφικα δεν εχω συνηθησει να μην γραφω με greeklish Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaKoSsS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 για κανενα λογο δν πιανει 75 ετσι γραφει το κοντερ του που φυσικα κλεβει αν ειναι σε καλη κατασταση πιανει γυρω στα 60 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sevastianos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Το δικο μου πριν αλλαξω γραναζια επιανε 75 κοντερισια (το πηρα μεταχειρισμενο)... οταν αλλαξα γραναζια η βελονα πηγαινε λιγο πιο κατω απο τα 80 ... περιπου 83...αλλα νταξει 50αρι ειναι.... για να κανεις την δουλεια σου ειναι κομπλε, αλλα για να το πειραξεις πιστευω οτι ειναι πεταμενα λεφτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες