Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατα τις 3 θα πλύνω την μηχανή μου και μετά γύρω στις 5 θα πάω μια βόλτα να την στεγνώσω και να ξεφύγω λίγο μιάς και έχω δουλειά στις 10. Λέω να είμαι γύρω στις 5:10-5:35 στο tram της Καλλιθέας (ασημί cbf250, ασημί κράνος, μαύρο μπουφαν), δεν υπάρχει συγκεκριμένος προορισμός, απλά έλεγα να αράξω να χαζέψω λίγο θάλασσα και να πάω κάμιά χαλαρότατη βόλτα το πολύ μέχρι τις 9. Όποιος θέλει έρχεται παρέα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 θα ερχομουν με 1000 καπακια απο τη δουλεια αλλα δεν θελω να κουρασω το πονεμενο μ χερι απο την προχθεσινη σαβουρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έφυγα, όποιος θέλει θα με βρεί εκεί, άντε να καθυστερησω κανένα πεντάλεπτο παραπάνω γιατί θέλω ανεφοδιασμό καυσίμων. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 θα ερχομουν με 1000 καπακια απο τη δουλεια αλλα δεν θελω να κουρασω το πονεμενο μ χερι απο την προχθεσινη σαβουρα.. Ποια σαβουρα...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Ποια σαβουρα...? Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες