Torendo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Καταρχας καλως σας βρηκα σαν νεο μελος. Προσφατα ελαβα δωρο ενα Daelim A-four 50cc. Θελω να το φτιαξω να εχει μεγαλυτερη τελικη και επιταχυνση αν γινεται. Αν μπορειται να μου πειτε τι χρειαζεται να αλλαξω αλλα με την σειρα του το καθενα γιατι δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα να τα κανω ολα μαζι.. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torendo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Κανείς ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 βγαλτα ολα κ βαλε χαρτινα να ειναι πιο ελφρυ θα πρει καμια 40χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torendo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Ενημερωτικα κοφτιαζει στα 72 λογω του κοφτη. Αν ξερεις απαντα στην ερωτηση μου αλλιως η ειρωνια δεν ειναι απαραιτητη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες