gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 187cm και είμαι νηφάλιος τα τελευταία 3 χρόνια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 172 cm - 80 Κg Κι εγώ κοντός είμαι! Θα θελες!!! Σας τρωω ολους!! 1.60 52κιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με λένε Βασίλη, είμαι 1,86, πολύ αθλητικός, γαλανά μάτια, μακριά ξανθά μαλιά, υπέροχο μαύρισμα και έχω πάρει μεταπτυχιακό στην Πυρινική Φυσική. Επίσης ο πατέρας μου έχει μερικά Κότερα για να πηγαίνουμε βόλτες και όταν κάνει πολύ κρύο, απλά πέρνουμε το ιδιωτικό μας αεροπλάνο στο ιδιωτικό μας αεροδρόμιο για κανα καφεδάκι στο κέντρο του Λονδίνου - οπου ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ, έχω και πολλές μετοχές. Γενικά είμαι ένας πολύ απλός άνθρωπας. Υ.Γ. Ξέχασα να πω οτι οδηγώ μια Desmosedici όταν βαριέμαι αλλά για προπόνηση χρησιμοποιώ την Ducati 11 του Βαλεντίνο Ρόσσι. Πολύ μάπα ρε παιδί μου η μηχανή! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον Toumpas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ειμαι ο Αλεξανδρος , ειμαι 1.92 και καβαλαω street . οποιαδηποτε ομοιοτητα ειναι εντελως συμπτωματικη! πως το κάνεις αυτό αδερφέ;;; εγώ είμαι 1.85 και το σκέφτομαι για ss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Θα θελες!!! Σας τρωω ολους!! 1.60 52κιλα Οι κοπελες ειναι υποχρεωμενες να δηλωνουν περαν υψους και κιλων, ολα τα στοιχεια αναλογιας, εκτος αν το απαγορευει μελος που εχει συμφερον να μην αποκαλυφθουν τα στοιχεια αυτα Α! Ειμαι 180cm και 85kg και καβαλαω SS, SM, ΜΒ και ενιοτε ΜΧ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είμαι ο Μιχάλης, είμαι 1,70, 73 κιλά και καβαλάω street... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον Attreidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Είμαι ο Χρήστος,είμαι 1.80 και 56 κιλά. Καβαλούσα naked(όταν καβαλούσα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koukos03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Είμαι ο Γιώργος ειμαι 1,80 ύψος - 69 κιλά και οδηγάω ένα Scooter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DYS 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Είμαι ο Γιώργος...και μόλις τελείωσα (τις δουλειές που είχα :P ) 1,78 70 κιλά και καβαλάω ένα παπάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 πως το κάνεις αυτό αδερφέ;;; εγώ είμαι 1.85 και το σκέφτομαι για ss Το κανω και μπορω να πω πως ειμαι σχετικα καλα αρκει να σκυψω λιγακι στα πολλα χλμ. Αν και οταν εχω δικαβαλο μετα τα 120χλμ δημιουργουνται στροβιλισμοι πισω απο το κρανος μου με αποτελεσμα μια σχετικη ασταθεια του κεφαλιου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxx 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ειμαι ο Μακης 1,78 , 81 κιλα και καβαλαω μια "χοντρη" και μια παπια ! Ολα καβαλιουντε τελικα αρκει να υπαρχει καλη θεληση ! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον makisxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Είμαι ο Νικολας, είμαι 1,78 και 62kg , καβαλάω enduro και είμαι έτοιμος να καβαλήσω πολλές ακόμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εϊμαι το όρθιο χιλιόμετρο του 1.65!!! Καβαλάω σε μόνιμη βάση ένα μικρό ονοφφάκι και περιστασιακά ότι μοτοσυκλέτα βρεθεί μπροστά μου και μου γυαλίσει στο μάτι...(ακούς Ξουράφη....) από SS, street, on/off, enduro, motocross (την σκοτώστρα του Niar δλδ) και γενικά ότι έχει 2 ρόδες ένα ντεπόζιτο και κάνει μου ΚΛΙΚ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Είμαι ο Γιώργος...είμαι 1.80 και είμαι καλά πλέον! ένα χειροκρότημα για τον Γιώργο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 εγω γιατι ειμαι 1.92 κ 100 κ καβαλω παπια ? :blush2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ειμαι ο Θοδωρης,ειμαι 1,82 80 κιλα,και αυτο το μηνα καβαλαω ενα classic custom . Tον αλλο ποιος ξερει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 ειμαι ο Βασιλης, ειμαι 1,80 και οδηγω ενα αγριο street (νιαου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ειμαι ο Ανδρεας ειμαι 1,82μισο και 78 κιλα... Πρωτα ο θεος απο αυριο μπορει να καβαλαω.....(Μεχρι στιγμης παπια....) Είμαι ο Χρήστος,είμαι 1.80 και 56 κιλά. Καβαλούσα naked(όταν καβαλούσα). Μονο 56 κιλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ειμαι ο Redfox και καβαλαω μεγαλο παπι (δλδ ΧΤ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Είμαι ο Γιώργος, είμαι 1,74 83 κιλά και καβαλάω ένα (ο θεός να το κάνει) supersport.xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 2 μετρα +_ κατι ψιλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 179cm 76kg και ελευθερος Θες να κάνουμε σχέση;;; Παρεπιμπτόντως είμαι 1,83, 85 κιλά και καβαλώ μεσαίο on-off. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είμαι ο Tzoutz, είμαι 1,84 και καβαλάω μία κίτρινη με πολύ ψηλά πόδια. Η σύζυγος μου παραπονιέται που και που αλλά έχει συμβιβαστεί καθότι δεν είναι διατεθειμένη να μου κάνει τα βρώμικα μου γούστα και είμαστε όλοι τώρα ικανοποιημένοι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 2 μετρα +_ κατι ψιλα. Το υψος σου ειναι μεταβλητο?Ψηλωνεις και κοντενεις αναλογα την εποχη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Ειμαι ο Στεφανος, θα θελα να ημουν 1.80 , ειμαι 1.79 , 74 κιλα και ειμα στον ογκο και κλεβω ιντερνετ απο τον γειτονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες