Mr.Popo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Γεια σας και παλι παιδια!!! Υπαρχου διαφορες στο Crypton X Special απο το απλο? Αν ναι ποιες ειναι αυτες??? ευχαριστω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Γεια σας και παλι παιδια!!! Υπαρχου διαφορες στο Crypton X Special απο το απλο? Αν ναι ποιες ειναι αυτες??? ευχαριστω!!! εμφανιση και διαφορα χρωματων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Popo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 εμφανιση και διαφορα χρωματων Και αξιζει να δωσεις παπαπανω λεφτα για αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 http://lmgtfy.com/?q=site%3Amybike.gr+crypton+x+135+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82 1ο και 4ο... Και αξιζει να δωσεις παπαπανω λεφτα για αυτο? γουστα ειναι αυτα, αλλος λεει ναι, αλλος οχι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΗΧΑΝΑΚΙΑΣ 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 επισης το σπεσιαλ εχει αλλες ζαντες πιο ακριβες και καλυτερες απο τις ακτινοτες.. αλλα εγω προσωπικα και παλι δεν το επελεξα δεν μου αρεσε και ετσι γλιτωσα και ενα 200αρι. αν θελω να αλλαξω τις ζαντες μου καποια στιγμη η παρουσιασουν προβλημα θα τις αλλαξω τοτε! και μαυρο για μενα τα σπαει περισσοτερο.. επισης δεν περνιεσαι για μπατσος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 επισης το σπεσιαλ εχει αλλες ζαντες πιο ακριβες και καλυτερες απο τις ακτινοτες.. αλλα εγω προσωπικα και παλι δεν το επελεξα δεν μου αρεσε και ετσι γλιτωσα και ενα 200αρι. αν θελω να αλλαξω τις ζαντες μου καποια στιγμη η παρουσιασουν προβλημα θα τις αλλαξω τοτε! και μαυρο για μενα τα σπαει περισσοτερο.. επισης δεν περνιεσαι για μπατσος Βασικά με την εξάτμιση που βλεπω στη φωτο σου, δεν περνιέσαι ούτως ή άλλως για μπάτσος εσύ.. χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΗΧΑΝΑΚΙΑΣ 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Βασικά με την εξάτμιση που βλεπω στη φωτο σου, δεν περνιέσαι ούτως ή άλλως για μπάτσος εσύ.. χεχε χαχαχαχαχαχα ναι οντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες