djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα και πάλι. Επειδή RS 250 και μηχανακι για καθημερηνή μετακίνηση μαζί ΔΕΝ γίνετε,αποφάσισα να πάρω ενα glx-άκι 50άρι στα χαρτιά μιας και έχω και το δίπλωμα με ανεβασμένο μοτέρ ή μοτέρ απο astrea grand η οτιδήποτε,δεν εχω πρόβλημα αρκεί να μήν είναι 50αρι για να τραβάει σε καμιά ανηφόρα,είμαι και κοντα στα 100 κιλά :P Πήγα στην επιλογή του GLX γιατι είναι σιγουρα καλύτερη απο κάτι daytona κτλπ που πουλανε 50αρια στα χαρτιά με 125 μοτέρ,και είναι honda απλα. Το θέμα είναι αν και μου άρεσαν αρκετα απο ιδιότες και είναι και σε καλες τιμές,δεν μπορω να παρω απο αλλου παρα μόνο απο μαγαζί για να το βάλω με γραμμάτεια (δόσεις) Βρήκα μονο 1 στο car.gr αλλα είναι στην Κρήτη... Ξέρει κανείς κανενα μαγαζι που να εχει κανενα μεταχειρισμένο ή καπου εδω κοντα τελοσπαντων για να μπορεσω να το δώ κοιόλας? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 από τον djnoizeteck Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες