Jump to content
Sign in to follow this  
Fot!

Καινουργιο παπι 50cc για μεσα στην πολη

Recommended Posts

Γεια και χαρα σας φιλοι μηχανοβιοι. Προσφατως πηρα διπλωμα 50 cc και εχω προβληματιστει.

Ξερω οτι η ιδια ερωτηση εχει ξαναγινει πολλακις, αλλα θελω βοηθεια ποιο μηχανακι να παρω καθως:

-Θελω να κυκλοφορω το παπι μεσα στην πολη για να πηγαινω στη δουλεια μου

-Θελω να παιρνω πανω στο παπι και την κοπελα μου και να "τραβαει" στις ανηφορες (αρα μαλλον 2χρονο)

-Μενω στο κεντρο οποτε φοβαμαι οτι θα μου το τζουρνεψουνε οταν το παρω

-Δεν με νοιαζει να κανω καγκουριες ή να τρεχω, δεν με ενοχλει η λαδιλα του διχρονου

Με αυτες τις παραμετρους απο πανω και δεδομενου οτι σκοπευω να βαζω 2 αντικλεπτικα (μια αλυσιδα να το δενω στα καγκελα και ενα πεταλο στις ροδες) θελω τη γνωμη των παλιων. Να παω για Gilera που ειναι σκυλι απο οτι διαβασα σε αλλα τοπικσ, ή να παρω κανα τετραχρονο τυπου SHINERAY 50 cc '11 για να μην το κλαιω αμα μου το βουτηξουνε. Αμα βεβαια ειναι να μου ψοφησει με λιγους μηνες χρησης σε δικαβαλο καλυτερα να δωσω κατι παραπανω

please help!!

Ευχαριστω παρα πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

από εμένα gilera runner :)

αφού θέλεις να ανεβάζεις και κοπέλα σε ανηφόρα...

και το SHINERAY αν δεν κάνω λάθος είναι και κινέζικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και το SHINERAY αν δεν κάνω λάθος είναι και κινέζικο...

Που σημαινει για τα μπαζα ε? Βεβαια απο την αλλη δεν θα τραβηξει πολλους κλεφτες :)

Οπως και να εχει τζιλερα λεει πολυ, απλα βολευομαι κ με ενα φθηνο αρκει να τη βγαλει και να μην ψοφησεισε ενα χρονο....

θενξ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δες και το yinxiang yx σαν αυτο που εχω εγω βγενει 50αρι στα χαρτια και ειναι 100αρι απο το εργοστασιο.

Παει πολυ καλα και κανει 1300€ οχι 2000+€ που κανει το gilera και παει πολυ καλητερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που σημαινει για τα μπαζα ε? Βεβαια απο την αλλη δεν θα τραβηξει πολλους κλεφτες :)

Οπως και να εχει τζιλερα λεει πολυ, απλα βολευομαι κ με ενα φθηνο αρκει να τη βγαλει και να μην ψοφησεισε ενα χρονο....

θενξ

δεν είναι για τα μπάζα, αλλά δεν είναι και ο,τι το καλύτερο...

άμα σκέφτεσαι πιο να πάρεις για να μην στο κλέψουν, καλύτερα να μην πάρεις...

τότε μην το προσέχεις κι'όλας , για να είναι σε άθλια κατάσταση, για να μην στο κλέψουν :D

Φιλε δες και το yinxiang yx σαν αυτο που εχω εγω βγενει 50αρι στα χαρτια και ειναι 100αρι απο το εργοστασιο.

Παει πολυ καλα και κανει 1300€ οχι 2000+€ που κανει το gilera και παει πολυ καλητερα.

άμα βγαίνει με 100 μηχανή, δεν θα έχεις προβλήματα με ανηφόρες και δικάβαλα...

πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει?

Μεχρι τωρα εχω γυρο στα 3000 χιλιομετρα χωρις κανενα προβλημα.

Και απο τελικες καλα ειναι βγαζει 110 με μια motosport.

Κατα τη γνωμη μου το μονο που θελει αυτο το μηχανακι ειναι ενα μικροτερο γραναζι μπροστα για να πιανει πιο γρηγορα τα χιλιομετρα αλλα και ετσι να το αφησεις δεν εχεις κανενα προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...ξερω οτι το ιδιο θεμα εχει αναρτηθει 500 φορες, αλλα ο καθενας εχει αλλα κριτηρια που θελει να παρει μηχανακι γιαυτο και ανοιξα κι εγω το θεμα ξεχωριστα.

Φιλε τελικη ποσο πιανει αυτο σε 50αρι?

Επειδη ειναι κινεζικο και οχι γνωστη μαρκα γενικα (σε οσα παιδια το ειπα δεν το ξερανε) ειναι αξιοπιστο ρε συ, ή θα βγαλει προβληματα πιστυεις?

Το καλο ειναι οτι δεν θα φοβαμαι να μου το βουτηξουνε για τα ανταλλακτικα :P

θενξ

Τροποποιήθηκε από τον Fot!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...ξερω οτι το ιδιο θεμα εχει αναρτηθει 500 φορες, αλλα ο καθενας εχει αλλα κριτηρια που θελει να παρει μηχανακι γιαυτο και ανοιξα κι εγω το θεμα ξεχωριστα.

Φιλε τελικη ποσο πιανει αυτο σε 50αρι?

Επειδη ειναι κινεζικο και οχι γνωστη μαρκα γενικα (σε οσα παιδια το ειπα δεν το ξερανε) ειναι αξιοπιστο ρε συ, ή θα βγαλει προβληματα πιστυεις?

Το καλο ειναι οτι δεν θα φοβαμαι να μου το βουτηξουνε για τα ανταλλακτικα :P

θενξ

Τελικη εχει 110 με τη motosport(και δεν κλεβει δοκιμασμενο) οπως γραφω και πιο πανω.Και ειναι αξιοπιστο για κινεζικο ξερω μερικα παιδια που εχουν το ιδιο και ολοι λενε οτι βγηκε σκυλι.Δεν ειναι σαν τα αλλα κινεζικα σκεψου μονο τη διαφορα στη τιμη τα lifan κανουν 800€ ενω αυτο 1300.

daytona dy 50cc τελικη 80χλμ :_thumbsup:

80 στο κοντερ μπορει κανονικα δεν νομιζω γυρο στα 70 πιανει και αυτο με 1000 ζορια.

Τροποποιήθηκε από τον gh0st

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικη εχει 110 με τη motosport(και δεν κλεβει δοκιμασμενο) οπως γραφω και πιο πανω.Και ειναι αξιοπιστο για κινεζικο ξερω μερικα παιδια που εχουν το ιδιο και ολοι λενε οτι βγηκε σκυλι.Δεν ειναι σαν τα αλλα κινεζικα σκεψου μονο τη διαφορα στη τιμη τα lifan κανουν 800€ ενω αυτο 1300.

80 στο κοντερ μπορει κανονικα δεν νομιζω γυρο στα 70 πιανει και αυτο με 1000 ζορια.

daytona dy 50cc αν πιανει 70 χλμ θα εισαι κωλος.....αλλα τα 80 που λες δεν παιζει να τα πιανει...ασε που και τα 70 που πιανει θελει 1 χιλιομετρο ευθεια για να τα πιασει...εκτος και αν αλαξες γραναζομα που σημενει πως οταν βλεπεις ανυφορα κυριολεκτικα θα κλαις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 50αρια παιζει μεγαλο ρολο και το βαρος.Ενας φιλος μου εχει sprinter και ειναι 55 κιλα και με αυτον βγαζει 70 και κατι ψιλα(στο κοντερ, με gps δε το μετρησαμε) αλλα οταν το οδηγησα εγω(που ειμαι 85 κιλα) με το ζορι εβγαλε 60.Για αυτο τα 4τ 50αρια δεν αξιζουν για κανενα λογο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με τη motosport δεν το πιανω κ πολυ :) (ειμαι και λιγο ασχετος στα μηχανολογικα), για ξηγα λιγο αν θες.

Πρεπει αν καταλαβα να το πειραξεις αφου το παρεις, ή το εχει απο τη μαμα και απλα λες εκει που το αγοραζεις θελω το ταδε χαρακτηριστικο?

Αληθεια, αν ειναι κινητηρας 100 πώς πουλιεται για 50? Θελει πειραγμα γενικα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φιλε το μηχανακι βγενει 100αρι απο το εργοστασειο με 50αρια χαρτια.Νομιζω το εχει και στο car ψαξε για Yinxiang YX50 ειναι σαν το παλιο innova.

Γενικα δεν θελει πειραγμα εγω εβαλα μονο μια εξατμιση motosport(τωρα θα τη βγαλω για να βαλω sebring),εβγαλα μια φιλτροχοανη και σημερα θα βαλω και ενα 14αρι γραναζι μπροστα.Σε λιγες μερες λεω να βαλω και ενα 20αρι καρμπυρατερ.Αν εσυ το θες απλα για βολτες δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα.Αν θες πες με να σε πω και τι εκανα εξωτερικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ 80 (ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ) ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ 80+(ΜΟΝΟΣ ΕΝΟΕΙΤΕ)

Τροποποιήθηκε από τον doctorx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ 80 (ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ) ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ 80+(ΜΟΝΟΣ ΕΝΟΕΙΤΕ)

Παντως και το DAYTONA, αν και Κορεατικο, ειναι ωραιο εργαλειο που το ειδα..

Και πολλοι φιλοι μου επιμενουν να παρω 4χρονο και λογω καταναλωσης και λογω φθορας.

Το DAYTONA σε ανηφορα 2 καβαλο παει φιλε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως και το DAYTONA, αν και Κορεατικο, ειναι ωραιο εργαλειο που το ειδα..

Και πολλοι φιλοι μου επιμενουν να παρω 4χρονο και λογω καταναλωσης και λογω φθορας.

Το DAYTONA σε ανηφορα 2 καβαλο παει φιλε?

Ξερει καποιος να απαντησει παιδια? Αντε γιατι το εψησα για DAYTONA μαλλον τελικα.

Επισης τι παιζει με κοφτη (εχει/ ποσα χλμ βγαζει με-χωρις)?

θενξ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σε λεω μη παρεις daytona καινουργιο δεν αξιζει.Αν ειναι να παρεις κανενα ανεβασμενο η με αλλο μοτερ ενταξει.

Αν θες παρτο μανησιο αλλα σε μια βδομαδα θα ανοιξεις καινουργιο θεμα "πως να ανεβασω κυβικα σε daytona".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σε λεω μη παρεις daytona καινουργιο δεν αξιζει.Αν ειναι να παρεις κανενα ανεβασμενο η με αλλο μοτερ ενταξει.

Αν θες παρτο μανησιο αλλα σε μια βδομαδα θα ανοιξεις καινουργιο θεμα "πως να ανεβασω κυβικα σε daytona".

lol

Βασικα σκεφτομουνα να το παρω μανησιο για κανα δυο μηνες κι αμα δω οτι δεν παει μια να παω να μου αλλαξει ολο το μοτερ λιφαν 125.

Μου ειπανε οτιαμα το αλλαξεις ολο (κινητηρα μοτερ, δεν ξερω) δεν εμφανιζει προβλημα και φευγει μια 350αρα.

Αλλα αφου γραφει και ο φιλος πιο πανω οτι επιασε 80 km/h.

Εγω και με 65 τελικη ευχαριστημενος ειμαι αρκει να τραβαει στις ανηφορες και να μη μου βγαζει την παναγια στο δικαβαλο (ειμαι ελαφρυς παντως, το ιδιο κ η κοπελα μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πα να εισαι και πουπουλο;;; 50αρι + Ανηφορα = :knife: Αν μενεις σε περιοχη με ανηφορες μην σκεφτεσαι καν για 50αρι 4χρονο.Παρε κανενα σκουτερ 2χρονο να κανεις την δουλεια.Αυτα στα λεει καποιος που πεταξε πολλα λευτα για να φτιαξει το 50αρι για να πηγαινει αξιοπρεπως επειδη μενω σε περιοχη με ανηφορες.

Επισης ειναι και επικινδυνο.Θα κολλανε απο πισω τα αμαξια και θα προσπαθουν να σε περασουν γαιτι πανω απο 30 δεν θα πηγαινεις στις ανηφορες,α και με δικαβαλο αστα να πανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

lol

Βασικα σκεφτομουνα να το παρω μανησιο για κανα δυο μηνες κι αμα δω οτι δεν παει μια να παω να μου αλλαξει ολο το μοτερ λιφαν 125.

Μου ειπανε οτιαμα το αλλαξεις ολο (κινητηρα μοτερ, δεν ξερω) δεν εμφανιζει προβλημα και φευγει μια 350αρα.

Αλλα αφου γραφει και ο φιλος πιο πανω οτι επιασε 80 km/h.

Εγω και με 65 τελικη ευχαριστημενος ειμαι αρκει να τραβαει στις ανηφορες και να μη μου βγαζει την παναγια στο δικαβαλο (ειμαι ελαφρυς παντως, το ιδιο κ η κοπελα μου)

Lifan 125 μη βαλεις για κανενα λογο.Βαλε το 110 η το 140.

Και ποιος σε ειπε τιμη 350€?Αν σε ειπε τοσα μονο για μοτερ και δουλεια ειναι κλεφτης.

80 χιλιομετρα μονο σε κατηφορα και δεν τραβαει ειδικα με δικαβαλο.

Για αυτο σε λεω δες και το yinxiang yx σαν το δικο μου που κανει οσο το daytona αλλα ειναι ετοιμο 100αρι με 50αρια χαρτια και δεν θα χρειαστει να δωσεις και αλλα λεφτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Lifan 125 μη βαλεις για κανενα λογο.Βαλε το 110 η το 140.

Και ποιος σε ειπε τιμη 350€?Αν σε ειπε τοσα μονο για μοτερ και δουλεια ειναι κλεφτης.

80 χιλιομετρα μονο σε κατηφορα και δεν τραβαει ειδικα με δικαβαλο.

Για αυτο σε λεω δες και το yinxiang yx σαν το δικο μου που κανει οσο το daytona αλλα ειναι ετοιμο 100αρι με 50αρια χαρτια και δεν θα χρειαστει να δωσεις και αλλα λεφτα.

OK φιλος, στη μιχαλακοπουλου στον Καραθαναση ΑΕ το βρηκα, θα παω μια μερα να το δω.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα