GioX105 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Γεια σας, μπάινω κατευθείαν στο θέμα, ενα βραδακι την προηγούμενη εβδομάδα ενώ είχα σταματήσει στο στοπ ηρθε αυτη (μια κρυόκωλη γκαμήλω με το κινητό ανα χείρας) και με χτυπησε απο πίσω, οχι δυνατά αφου ουτε καν επεσα κάτω. Αφου έφαγε τα μπινελίκια της και μολις ηρέμησα πήγα στην ακρη και είδα οτι μονο η εξάτμιση ειχε στραβωσε λιγο...πηρα κινητό και ονομα , μου ειπε να δω τι ζημια υπάρχει και να την παρω τηλέφωνο να τα βρούμε. την άλλη μέρα πήγα στο συνεργείο και μου ειπε ο τυπάς οτι δεν τρέχει τιποτα και οτι δεν εχει ζημια...έλα ομως που εμενα μου φαινόταν στραβή...σήμερα λοιπόν που πηγα να το πλύνω τραβηξα με το χερι λίγο την εξατμιση και χωρίς να βάλω πολύ δύναμη μου εμεινε στο χέρι Στο σημειο αυτό να αναφέρω οτι πανω στο μοτο κρατιεται απο 3 βιδες και εσπασε η μια με αποτέλεσμα να κρεμάσει η εξατμιση... Το ερώτημα είναι το εξής: να βάλω καινούρια και να την πάρω τηλ μπας και τα βρούμε ή να φτιάξω αυτήν (λίγο ίσιωμα θελει και δυο βίδες)??? ακουω γνωμες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 παρε καινουργια και πουλα την να παρεισ τ φραγκα :devil: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TraseOne 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Αγόρασε μια Vampire που είναι παρα πολύ καλή.Και πες της να σου δώσει τα λεφτά μπραφφφ.Και είσαι οκ!!! Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες