Jump to content
GioX105

Εξατμιση Dinamik

Recommended Posts

Γεια σας, μπάινω κατευθείαν στο θέμα, ενα βραδακι την προηγούμενη εβδομάδα ενώ είχα σταματήσει στο στοπ ηρθε αυτη (μια κρυόκωλη γκαμήλω με το κινητό ανα χείρας) και με χτυπησε απο πίσω, οχι δυνατά αφου ουτε καν επεσα κάτω.

Αφου έφαγε τα μπινελίκια της :ranting3: και μολις ηρέμησα πήγα στην ακρη και είδα οτι μονο η εξάτμιση ειχε στραβωσε λιγο...πηρα κινητό και ονομα , μου ειπε να δω τι ζημια υπάρχει και να την παρω τηλέφωνο να τα βρούμε.

την άλλη μέρα πήγα στο συνεργείο και μου ειπε ο τυπάς οτι δεν τρέχει τιποτα και οτι δεν εχει ζημια...έλα ομως που εμενα μου φαινόταν στραβή...σήμερα λοιπόν που πηγα να το πλύνω τραβηξα με το χερι λίγο την εξατμιση και χωρίς να βάλω πολύ δύναμη μου εμεινε στο χέρι :wallbash:

Στο σημειο αυτό να αναφέρω οτι πανω στο μοτο κρατιεται απο 3 βιδες και εσπασε η μια με αποτέλεσμα να κρεμάσει η εξατμιση...

Το ερώτημα είναι το εξής: να βάλω καινούρια και να την πάρω τηλ μπας και τα βρούμε ή να φτιάξω αυτήν (λίγο ίσιωμα θελει και δυο βίδες)???

ακουω γνωμες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αγόρασε μια Vampire που είναι παρα πολύ καλή.Και πες της να σου δώσει τα λεφτά μπραφφφ.Και είσαι οκ!!!

Ελπίζω να βοήθησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες