glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 εχω ενα glx 90 μαμα και θελω να βαλω μερικα πραγματα...το κιλινδροπιστονο το 54mm το παιρνει??? απαντηστε σας παρακαλω για να ξερω τι να κανω γιατι αλοι μου λενε το παιρνει αλοι οχι ....ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 οχι δεν το παιρνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 οποτε μπορειτε να προτεινετε λυσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Απλά μη το γαμάς το μηχανάκι,βάλε μια εξάτμιση και μια φ/χωάνη και μην το πειράζεις άλλο,στο κάτω κάτω μαμά glx είναι σπάνιο είδος, και τα καταστρέφετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 με ανοιχτα καρτερ πρεπει να περνει ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christostx34 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 αμα ανοιξεις τα καρτερ μπορεις να βαλεις μεχρι και 61 μμ αλλα τωρα δεν ξερω αν το παιρνει παντος το 50αρι παιρνει μεχρι 52μμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 φιλος 90ρι ειναι οχι 50ρι και εχω ακουσει οτι παει μεχρι 53μμ το 90ρι...ισχυει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 στα 52 παει χωρις ανοιγμα καρτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες