Jump to content
μάθο...

Μια μοτοσυκλετα φερνει την Ανοιξη...

Recommended Posts

Χρειαζεσαι επειγοντος ΒΟΛΤΑ

Εγω εχω αποφασισει εδω και καιρο οτι

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εξαιρετικό κειμενάκι... :_thumbsup: (Εννοείται τσιμπάει ποντάκι ;) )

Όσο για τη μηχανή, εννοείται πως ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ απο κανέναν!!!

Εν μέσω κρίσης και ενώ ο κόσμος σφίγγεται (και εγώ μαζί αν και πιτσιρικάς) και ενώ καλά καλά και αυτό που έχω δεν μπορώ να φροντίσω οπως θα θελα... σπάω το κεφάλι μου πως θα μαζέψω φραγκάκια για καμιά μεγάλη... :_thumbsup:

Η μηχανή είναι μικρόβιο!!! Ξέρετε εσείς πολλούς ασθενείς να πουλήσαν ποτέ την αρρώστια τους? Ακόμη και να θελαν... Δεν ξεφορτώνεσαι έτσι εύκολα έναν εθισμό παίδες :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο κειμενο. Με εκφραζει απολυτα...

Αλλο συναισθημα η μηχανη, προτειμω να πουλησω το αμαξι παρα την μηχανη.

Οταν την καβαλαω, θελω μα φυγω μακρια και οπου με βγαλει, σε χαλαρωνει :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρειαζεσαι επειγοντος ΒΟΛΤΑ

Εγω εχω αποφασισει εδω και καιρο οτι

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΠΕΣΤΑ ΑΝΤΩΝΑΡΕ ΠΕΣΤΑ +1000 ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ 300 ΤΣΟΓΛ@ΝΙ@ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου μπράβο.

Μίλησες στην ψυχή όλων μας.

Δεν θα σου πω τι ΘΑ έκανα, θα σου πω ΤΙ έκανα.

Στα 40 πλέον, με δύο παιδιά, παντρεμένος 13 χρόνια.

Μέχρι τα 30 πάνω σε μηχανές. Μετά ηρέμησα, ξενέρωσα, αν θέλεις εξημερώθηκα. Βλέπεις τα παιδιά αγόρια, ε μη με δουν με μηχανή και θελήσουν και αυτά.

Δεν άντεξα. Μετά από 10 χρόνια που δεν ανέβηκα ούτε σε ποδήλατο την πήρα! Τώρα, μέσα στην κρίση, το Μάιο που μας πέρασε.

Μήπως είμαι πλούσιος και κάνω το κομμάτι μου? ΔΑΝΕΙΟ πήρα και την αγόρασα. Η καλύτερη ψυχανάλυση που μου έφερε την άνοιξη.

Τα ακούτε εσείς οι 300 απαίδευτοι, τεμπέληδες, ψεύτες, φλώροι ?

Οι άντρες πάντα βρίσκουν διέξοδο και πάντα έχουν το κεφάλι ψηλά. Πίσω από τα ΜΑΤ κρύβονται άλλου είδους πλάσματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου μπράβο.

Μίλησες στην ψυχή όλων μας.

Δεν θα σου πω τι ΘΑ έκανα, θα σου πω ΤΙ έκανα.

Στα 40 πλέον, με δύο παιδιά, παντρεμένος 13 χρόνια.

Μέχρι τα 30 πάνω σε μηχανές. Μετά ηρέμησα, ξενέρωσα, αν θέλεις εξημερώθηκα. Βλέπεις τα παιδιά αγόρια, ε μη με δουν με μηχανή και θελήσουν και αυτά.

Δεν άντεξα. Μετά από 10 χρόνια που δεν ανέβηκα ούτε σε ποδήλατο την πήρα! Τώρα, μέσα στην κρίση, το Μάιο που μας πέρασε.

Μήπως είμαι πλούσιος και κάνω το κομμάτι μου? ΔΑΝΕΙΟ πήρα και την αγόρασα. Η καλύτερη ψυχανάλυση που μου έφερε την άνοιξη.

Τα ακούτε εσείς οι 300 απαίδευτοι, τεμπέληδες, ψεύτες, φλώροι ?

Οι άντρες πάντα βρίσκουν διέξοδο και πάντα έχουν το κεφάλι ψηλά. Πίσω από τα ΜΑΤ κρύβονται άλλου είδους πλάσματα.

Άσχετο. Δεν με λες και μετά από 10 χρόνια απουσίας λόγω εξημέρωσης πήρες cb1300?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο. Δεν με λες και μετά από 10 χρόνια απουσίας λόγω εξημέρωσης πήρες cb1300?

Δεν κατάλαβα τί δεν κατάλαβες, ούτε γιατί το θεωρείς άσχετο.

Τέλος πάντων, δεν θα ήθελα να χαλάσω την ωραία αυτή έκθεση σκέψεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το άσχετο εννοώ, ότι το ποστ το δικό μου δεν έχει σχέση με το θέμα. Δεν σε προσβάλω σε καμία περίπτωση απλά ήθελα να ρωτήσω αν τελικά πήρες την μηχανή που φαίνεται στο header σου γιατί για comeback μετά από 10 χρόνια, cb1300 είναι too much. Κολακευτικά το εννοούσα δεν ξέρω πως μπόρεσες και το πήρες στραβά. Καλά χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τελευταίο πράγμα που θα πουλούσα για να ξαλαφρώσω οικονομικά θα ήταν η μοτοσυκλέτα. Όταν συνδέεσαι συναισθηματικά μαζί με κάτι, παύει να είναι ένας σωρός μέταλλα και πλαστικά. Είναι κομμάτι της ψυχής σου και την ψυχή δεν την πουλάμε. Αν πουλήσεις κομμάτι της ψυχής σου είσαι κλινικά "νεκρός"

Έτσι το βλέπω και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη ποτέ.

(ειδικά όταν η μοτοσυκλέτα είναι η ίδια που σε συντροφεύει για πολλά χρόνια!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκει που εισουν ειμουνα και δω που ειμαι θαρθεις ελεγε η γιαγια μου,με αυτο θελω να πω οτι καταλαβαινω απολυτα τον παραπανω φιλο με την επιστροφη του μετα απο καποια χρονια,κακα τα ψεματα η οικογενεια και ειδικα τα παιδια σε αλλαζουν σαν ανθρωπο και ψαχνεσαι να βρεις και να θεσεις και συ τα ορια σου μεσα σαυτη.

Αλλαξα μηχανακι μετα απο 17 χρονια παρακαλω (ειχα ενα zzr 600 95 ) και του ειχα κανει 25000 χιλιομετρα ολα κιολα.

Ερχετεται μια εποχη ομως που ξαναγυρνας δυναμικα .

Φετος εκανα πιο πολεες βολτες απο οσες εκανα ολα αυτα τα χρονια μαζι (με αλλο μηχανακι βεβαια) γνωρισα κοσμο μεσα απο εδω και οχι μονο.

Και να σου πω και κατι ? την φχαριστιεμαι αφανταστα στην καθε βολτα.

Σαν πιτσιρικας περιμενω το Σκ ναρθει να φυγω ,να ξεχαστω με τους φιλους μου η με την γυναικα μου σε βολτες (ευτυχως ακολουθει και της αρεσει οπως τοτε που γνωριστηκαμε).

Η γυναικα μου μου λεει συνεχεια και εχεις κατι σε απασχολει και ολο πας βολτες,οχι δεν με απασχολει τιποτα απλως κανω αυτο που μου αρεσει.

Ειμαι 43με τρια παδια,ολα κοριτσια, και θελω να καβαλαω οσο το δυνατον περισσοτερο και συχνοτερα,νιωθω τον χρονο να με πιεζει,λεω ποσο ακομα θα μπορω να καβαλαω? 10 - 20 χρονια? ε οσο μπορω θα καβαλαω,υγεια ναχουμε

Τα ειπα και ξεσκασα

Συγνωμη για το μακροσκελες αλλα αν δεν τα πουμε εδω που θα τα πουμε ρε παιδια?

Τροποποιήθηκε από τον vtecpatra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το άσχετο εννοώ, ότι το ποστ το δικό μου δεν έχει σχέση με το θέμα. Δεν σε προσβάλω σε καμία περίπτωση απλά ήθελα να ρωτήσω αν τελικά πήρες την μηχανή που φαίνεται στο header σου γιατί για comeback μετά από 10 χρόνια, cb1300 είναι too much. Κολακευτικά το εννοούσα δεν ξέρω πως μπόρεσες και το πήρες στραβά. Καλά χιλιόμετρα.

Παρεξήγησα το ύφος. Στο θέμα τώρα.

Μια όμορφη, γυμνή με κλασικό στυλ μοτοσυκλέτα ζητούσα. Ναι, το CB1300 πήρα και όχι δεν είναι too much για κάποιον έμπειρο.

Εαν την έπαιρνα πριν 20 - 25 χρόνια ίσως να ήταν λάθος. Χαλαρές βόλτες θέλω να κάνω ( αλλά με ροπή από χαμηλά έτσι :_thumbsup: )

Είναι επικίνδυνη μηχανή για τα πιτσιρίκια με τα SSS και RRR που μου γκαζώνουν στα φανάρια. Όπως είπε και παραπάνω ο φίλος που είναι στην ηλικία μου (43), δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμη θα μπορώ να οδηγώ. Όσο μπορώ όμως, θα το κάνω σωστά και με ασφάλεια.

Ξανά τα συγχαρητήριά μου στον δημιουργό της συζήτησης.

Και σε σένα καλά και πολλά χιλιόμετρα :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

CHRISTOF AND VTEC και εγώ 40 είμαι με οικογένεια και έχω περάσει και εγώ 8ετές απουσία από μηχανές. Άλλο ήθελα να πω, δεν πειράζει μην χαλάμε το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν άντεξα. Μετά από 10 χρόνια...

Κι αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα και αποδειξη ισως οτι ακομα κι αν προσπαθησεις να "απεξαρτηθεις" απο τη μοτοσυκλετα για χαρη αλλων,προσωπων και υποχρεωσεων ειναι αυτο που λεμε απο την αρχη...θελουμε "ανασες"...Και αργα ή γρηγορα ξανανεβαινουμε στη μοτοσυκλετα η οποια δεν βγαινει απο το μυαλο,ειναι διεξοδος.Γιατι μοτοσυκλετιστης χωρις μοτοσυκλετα ειναι σαν να σου φιμωνουν τη σκεψη...ποσο θ'αντεξεις!:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aγαπητοι φιλοι και συμφωρουμιτες,νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα παρεξηγησεως η οτιδηποτε αλλο, βρισκομαστε εδω για την αγαπη μας για την μοτοσυκλετα και αυτο τα λεει ολα,τωρα αν δεν συμφωνουμε ολοι σε κατι αυτο ειναι και το ωραιο,η αξια του διαλογου και της συζητησεως,αυτος ειναι αλλωστε και ο σκοπος του φορουμ,φιλια σε ολους και ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποτε σε καμια βολτα :cheers::cheers::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aγαπητοι φιλοι και συμφωρουμιτες,νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα παρεξηγησεως η οτιδηποτε αλλο, βρισκομαστε εδω για την αγαπη μας για την μοτοσυκλετα και αυτο τα λεει ολα,τωρα αν δεν συμφωνουμε ολοι σε κατι αυτο ειναι και το ωραιο,η αξια του διαλογου και της συζητησεως,αυτος ειναι αλλωστε και ο σκοπος του φορουμ,φιλια σε ολους και ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποτε σε καμια βολτα :cheers::cheers::cheers:

Βρε σε όλα συμφωνούμε. Εκεί που πας εσύ βόλτες εγώ δεν έρχομαι.:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με την παλια τιμη τις βενζηνης κατω του ευρο.ναι ηταν ανοιξ..τρ με 1.70 αρχιζει ο χειμωνας για τους ποιο φτωχους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε και συντοπίτη Κώστα συνχαρητήρια για το κείμενο, ομολογώ πως διαβάζοντάς το ανατρίχιασα, ...σοβαρά! Βλέπεις είμαι 32,φρεσκοπαντρεμένος και χωρίς δουλειά με το δάνειο και τις υποχρεώσεις να τρέχουν.

Η μηχανή μου, ο <<Βουκεφάλας>>, το άλογο μου, ο σύντροφος μου στις περιπλανήσεις μου στην πανέμορφη Ελλάδα μας έχει αποκτήσει ψυχή πλέον,μία ξεχωριστή αύρα.

Πως είναι δυνατόν να πουλήσεις μία ψυχή? Δεμένη άρικτα με μένα, την κυρά μου, τον κολλητό που βρίσκεται στο κρεβάτι περιμένοντας την αννάρωση,βλέπεις το δικό του άτι τσίνηκσε κάποια στιγμή, τον έριξε κάτω.Χτυπημένος σοβαρά περιμένει την στιγμή εκείνη που θα βγάλει τα σίδερα κολλάρα κλπ και θα πάμε τη μηχανή για φτιάξιμο για να <<φύγουμε>> να βρεθούμε αλλού,σε κάποια κορυφή του παναχαικού,του ερύμανθου,του καρπενισίου,να μείνουμε από λάστιχο στη μέση του πουθενα η να μας κεράσουν τσίπουρο και συκοταριά (αγριογούρουνο) κυνηγοί, πάλι στη μέση του πουθενά!

Με τή ψυχή να πουλήσω το άλογό μου, με τή ψυχή να πω στο φιλλαράκι πως τέρμα η <<φυγή>>,αφού αυτή είναι η ψυχή μου,το είναι μου?

Δεν την πουλάω ρε,όχι ΔΕΝ την πουλάω.Όχι βέβαια γιατί δεν θα πιάσει τα λεφτά της που ακόμη και αυτά είναι σωτήρια για εμένα αλλά γιατί ρε π.....τη μου δεν μπορεί κανένας μακάκας πρωθυπουργός-άσχετος να διαννοηθεί να απαιτήσει από τον γέρο στη Μογγολία να δώσει το άτι του,την ψυχή του για το καλό της <<ανάπτυξης και της ευημερίας>>.

Θα ζήσω και με λιγότερα,με πολύ λιγότερα,με πάρα πολύ λιγότερα,θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι,και παιδί-ιά θα κάνω,και με την κυρά θα καβαλάω τον βουκεφάλα και δεν θα το βάλω κάτω!

Ούφ τα'πα και εγώ και ξέσκασα!

Μία βόλτα μου χρειάζεται και μένα!

Υ.Γ:με την βενζίνη δεν πρεπει επιτέλους κάτι να κάνουμε?(συνολικά σαν λαός)

Κώστας-Πάτρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αμετανόητους οικογενειάρχες

image_thumb1.png

για να πηγαίνετε τα παιδια στο σχολείο.

Να γελάσομεν και λίγον γιατί πολύ μελαγχολία έπαισε.

Ενας τρόπος να κρατήσετε την αγαπημένη σας και να κάνετε οικονομία είναι να την κάνετε πιο πολυχρηστική

Για αυτούς που αγαπάνε και την θάλασσα

image_thumb6.png

Για επαγγελματίες

sidecarhearse_thumb.jpg

Για μπίχλιδες μηχανή-jacuzzi

image_thumb2.png

Για μουσικούς

image_thumb7.png

Για ταξιδιάριδες

camper_sidecar_thumb.jpg

Ελπίζω να μην μάμισα το ποστ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σου κρυβω οτι λογω της καταστασης που περναω ,παντρεμενος με δυο παιδια - ανεργος - ανεργη η συζυγος, τις τελευταιες ημερες περνουσαν σκεψεις να βαλω αγγελια ειτε το αυτοκινητο ειτε την μοτο.

Βεβαια ηταν σκεψεις που ερχοντουσαν και εφευγαν γιατι μεσα μου ελεγα συνεχως "οχι ρε παλιοπ@στηδες δεν σας κανω την χαρη να χασω κατι που το εχω απο τα 15 μου".

Τωρα βεβαια και μετα το μυνημα σου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δωσω κατι απο τα δυο.

Φυσικα μεγαλο ρολο επαιξε και η συζυγος που οταν της ειπα τις σκεψεις μου η απαντηση της ηταν "και πως θα σε αντεξω εγω μετα με τετοια μουτρα ? ασε που αυτη η μηχανη ηταν ενα ονειρο και για τους δυο μας!"

Σας ευχαριστω λοιπον και εσενα αλλα και την γυναικα μου που με βοηθησατε να ξεθολωσω το μυαλο μου!!!!

:respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα