Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 έλειψες πολύ από την παρέα ρε θηρίο!!!! άντε και στην επόμενη μαζί μας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 Ποιος ειναι το στραβαδι? Για κοιτα και συ κι αν δεις την φωτο που λεω.... <{POST_SNAPBACK}> Γκαλερί μου, σελίδα 4 (http://www.mybike.gr/index.php?act=module&...album&album=309) Άντε έτοιμο πιάτο τα θελετε...εσεις οι ανδρες..τσ τσ τσ... <_< :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 @angelthing Θεικες!! <{POST_SNAPBACK}> Θεϊκες εεεε;;;; Μη πω τιποτα...γιατι θα με βρει κολακα!!!!!! :lol: :lol: :lol: Π.αμε λιγες ακομη... Μία στην τραπεζαρία του εξοχικού μας... και μία του παπουτσωμένου Γατου(μαντεψε ποιός;... ) Και κάποιος πηρε ιδια μοτο με τον αλλο...να μην τις μπερδευουν... ενω πανετοιμοι για το γυρισμο...τα φορτωσαμε λιιιιγο... ψυχη της παρέας... και η αποβαση των Βορειων...(οι υπολοιποι λειψατε απο ολους... :( ) και οι γΛηγοροι της παρεας... αλλά και παντος ειδους και καιρου... και στο βαθος τα 5 αστερων δωματια... Για αλλη μια φορα να πω οτι ηταν ενα απο τα καλυτερα 2ημερα...οτι ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ και οχι οι διαξιφισμοι και οι π@π@ριες ανευ ουσιας στο γραπτο λογο κοντραριζομενοι,οτι ο Δημητρης με την antigoni κανανε το πρωτο τους μοτοταξιδι και πεσανε πανω μας...και το καταχαρηκαν,οτι η Πατρινη παρεα...εχει πολυ μα πολυ ουσια,οτι ο datragianης εχει κονε με τους Θεους της βροχης...(τα κανονιζει οπως θελει)...οτι δεν υπαρχουν Αθηναιοι,Πατρινοι,Σαλονικαιοι και λοιποι...υπαρχει παρεα mybike.gr και ειναι τζαματη(μην πω άλλο... )...Επσιης αν και φημες δειχνουν οτι παραφάγαμε...τιποτα δεν φαγαμε...γιατι περιμενουμε στην επομενη να εχει barbeque...και να ειμαστε ΟΛΟΙ ...Αντε και στην Βορειο Ευβοια....και γρηγοραααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 Απλως αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους-ες οσους παρατησαν σπιτια,παιδια,γατια κτλ. απλως και μονο για να κανουν για δευτερη φορα αυτο που γουσταρουν περισσοτερο απο οτιδηποτε....ενα ακομα μεγαλο ταξιδι με τις ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ τους και να βρεθουν ακομα μια φορα με ατομα που ενδεχωμενος δεν γνωριζουν!!! Πριν 1 χρονο και κατι ψιλα οταν πρωτοεγινα μελος του συγγεκριμενου site δεν περιμενα οτι θα ειχε τετοια ανταποκριση και τετοια συμετοχη! Και παλι μπραβο παιδια!!! Υ.Γ. Ρε αφηστε την τριτη παννελληνια γιατι σιγα σιγα πρεπει να αρχιζουμε να δουλευουμε την ιδεα ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ στο μυαλο μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 σιγα σιγα πρεπει να αρχιζουμε να δουλευουμε την ιδεα ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ στο μυαλο μας Για να δούμε, ποιος είναι εκτός Ελλάδας; Ο DOCORTHO στην Γερμανία, αλλά αμήχανος. Ο Dik στην Αγγλία με RGV-Γ, δηλαδή δεν είναι γα πολλά χιλιόμετρα. Ο Capo στην Πολωνία, αλλά απασχολημένος με την μαζική παραγγελία. Υπάρχει άλλος; Πάντως εγώ Αγγλία δεν πάω. Θα νιώθω σταθερά κάγκουρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 Καλα στον προορισμο θα μασησουμε??? Ας κανονιστει και τρεχατε ολοι για διαβατηρια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 Θεϊκες εεεε;;;; Μη πω τιποτα...γιατι θα με βρει κολακα!!!!!! :lol: :lol: :lol: Όχι πες, πες. Αντέχω !!!!!!!! :lol: :lol: Που με πέτυχες μόνο μου σε φωτό ? Γενικά τις prive τις αποφεύγω για να μην τρομάξουν και δεν έρθουν σε επόμενες συναντήσεις άλλα μέλη του MyBike :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 Για να δούμε, ποιος είναι εκτός Ελλάδας; Ο DOCORTHO στην Γερμανία, αλλά αμήχανος. Ο Dik στην Αγγλία με RGV-Γ, δηλαδή δεν είναι γα πολλά χιλιόμετρα. Ο Capo στην Πολωνία, αλλά απασχολημένος με την μαζική παραγγελία. Υπάρχει άλλος; Πάντως εγώ Αγγλία δεν πάω. Θα νιώθω σταθερά κάγκουρας. <{POST_SNAPBACK}> Για καμμια Ολλανδια μας βλεπω ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaSou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 (τροποποιήθηκε) Πάντως εγώ Αγγλία δεν πάω. Θα νιώθω σταθερά κάγκουρας. <{POST_SNAPBACK}> Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2006 από τον LaSou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2006 Κάγκουρας ε;;; Στάθη πρόσεχε τι γράφεις γιατί εγώ τα σημειώνω..... Καλά Σούλα, εσύ δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα από τις οδηγικές σου συνήθειες. Εκτός αν σε πιάσει το ελληνικό σου και αρχίσεις να πηγαίνεις δεξιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hubba @ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2006 Ααααχχχχχχχχχχ τι ωραια που ηταν! Δεν σας χορτασα κιολας. Αρτεμις ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ για την φανταστικη περιγραφη. Φιλακια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2006 Ρε Αρτεμις φωτο την φανταστικη μπριζολα στο Ριο δεν εβαλες ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2006 OEO Αντε και στην επομενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2006 ...ορίστε και μερικές ακόμη .... Καθοδόν για καφέ στην Πάργα Αγγελος Αποστάθης ο "παρολίγον μπλού" Γιάννης και ο tango (οι δυο τελευταίοι μετο ταίρι των) ...μια καλιτεχνικΙά... ...δύο καλιτεχνικές... Και η παρέα, όσων πήγαμε για καφέ, περίπου...(καποιανού τα ποδάρια δεν χωρούσαν στον τραπέζι και έμεινε απόξω) ...ΑΑΑ και η επιστροφή.... (τα γραφικά ΖΟΥΠΕΡ ε?) γαζερότις + Άρτεμις ...επιστροφή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2006 Ωραίος ο Αλέκοοοοοοοςςςςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2006 Σσσσσσσσσσς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2006 Έχουμε και λέμε... Ήταν μια εκδρομή που άξιζε όλα όσα περάσαμε!! Όλα αυτά τα χιλιόμετρα που διανύσαμε, όλη εκείνη την ταλαιπωρία που περάσαμε άυπνοι(βλέπε AngelsGR), τον ιδρώτα που ρίξαμε πηγαίνοντας(μια και ήταν μεσημέρι) και την βροχή που φάγαμε στον γυρισμό!!! Φοβερές αναμνήσεις από άτομα που έχεις να τους συναντήσεις 2 μήνες και όταν βρεθείτε ξανά μαζί η οικιότητα έρχετε σε τέτοιο βαθμό που νομίζεις ότι βρισκόσασταν κάθε μέρα.......... ;) Επίσης μου άρεσε που μπόρεσα σε αυτή την εκδρομή να γνωρίσω άτομα που δεν τους είχα ξαναδεί και επίσης να γνωρίσω καλύτερα άτομα που ήδη τους είχα γνωρίσει!! λίγες φωτό έτσι για θυμόμαστε........... Μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της παρέας..(εννοείτε για την μηχανή μιλάω ) Η παρέα του καφέ το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάργα.. Ρε Γιάννη με αυτά που έλεγες στον Άγγελο τον τρέλανες.... (Γιάννης:Ξέρεις Άγγελε η BMW είναι πιο γρήγορη από το Busa!! Άγγελος: Σντουκ!!) V-Strom με φόντο τα Ιωάννινα! Όλη η παρέα!!! Οι κοπέλες τις παρέας! Ουδέν σχόλιο...... Και μία φωτό πάνω στην Καστανιά.... Έχω την εντύπωση πως τις μπερδέψανε με ξαπλώστρες στην παραλία!! Και το τέλος το άφησα στα δύο ομορφότερα....... 600αρια CBF & Hornet Τι νομίζατε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2006 Και το τέλος το άφησα στα δύο ομορφότερα....... 600αρια CBF & Hornet Τι νομίζατε??? <{POST_SNAPBACK}> Αμ..ετσι ντε. Να μαζευόμαστε σιγα σιγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hubba @ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2006 Και το τέλος το άφησα στα δύο ομορφότερα....... 600αρια CBF & Hornet Τι νομίζατε??? <{POST_SNAPBACK}> Χιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!..... Φχαριστουμε φχαριστουμε!!! Αντε ρε παιδια να ξαναμαζευτουμε,μου λειψατε κιολας. Να πιουμε και καμια μπυριτσα(οχι μονο μπουγελα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hubba @ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2006 Την Τεταρτη που μας περασε πηγα στο καμπινγκ αλλα δεν βρηκα τον Ολλανδο. Απο την ρεσεψιον δεν μπορεσαν να με βοηθησουν αφου το μονο που κρατανε ειναι τα ονοματα.Μου ειπαν μονο οτι ειχε φηγει. Λυπαμαι που δεν καταφερα κατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2006 Την Τεταρτη που μας περασε πηγα στο καμπινγκ αλλα δεν βρηκα τον Ολλανδο. Απο την ρεσεψιον δεν μπορεσαν να με βοηθησουν αφου το μονο που κρατανε ειναι τα ονοματα.Μου ειπαν μονο οτι ειχε φηγει. Λυπαμαι που δεν καταφερα κατι. <{POST_SNAPBACK}> ...Eλα,δεν πειραζει! :D Μονο και μονο που "εγινε κουβεντα" για το ΤΙ! σημαινει ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ!,φτανει!! :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2006 @Πορθος @qazeroti :lol: Και άργησα να τις δώ τις φωτό κιόλας ...... πολύ ωραίοι παίδες να στε καλά. Όχι τίποτε άλλο αλλά θυμάμαι πως κάποιοι έπερναν φωτό εν κινήσει και ότι οι κοπέλες είχανε σε μια φάση ποζάρει στα ST ....... λύθηκαν όλες οι απορίες !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2006 ξερει κανενας γιατι δεν μπωρο να ανεβασω φωτογραφιες ορε αδερφια αλητες μηχανοβιοι ενω το εχω ξανακανη εκατονταδες φορες εδω και μια εβδομαδα δεν ανεβενουν με τιποτα μηπως τρεχει κατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2006 ξερει κανενας γιατι δεν μπωρο να ανεβασω φωτογραφιες ορε αδερφια αλητες μηχανοβιοι ενω το εχω ξανακανη εκατονταδες φορες εδω και μια εβδομαδα δεν ανεβενουν με τιποτα μηπως τρεχει κατι <{POST_SNAPBACK}> :) Τι να σου πω βρε παιδουλιμ,εγω δεν εχω καποιο τετοιο προβλημα αρα δεν μπορω να σε βοηθησω. Ολα πανε καλα εκτος απο κατι κολληματακια οταν γινεται της κακομοιρας. Αληθεια σε τι μεγεθος προσπαθεις να τις ανεβασεις? Μηπως ειναι πολλη μεγαλο και αργει η' κολλαει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2006 ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΩ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΨΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες