Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ελα ρε παιδια δεν ειναι λογια αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 κερατάκι αλλά δεν το βλέπω και σε καλή κατάσταση.... καλορίζικο και πάντα όρθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) με τον αλλον δεν εχω προβλημα..το παιδι και καλοταχιδο μου ειπε και παντα ορθιος..παλια με εβριζε τον εβριζα..μου ειπε οτι το εκανε για το καλο μου και τελος... εσυ συνεχιζεις το βιολι σου κερατάκι αλλά δεν το βλέπω και σε καλή κατάσταση.... καλορίζικο και πάντα όρθιος!!! θελει αρκετα για να γινει σαν καινουριο..σιγα σιγα θα τα κανω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 από τον NtiNOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 καλο ψοφο φιλε.το ευχομαι ολοψυχα,μετα απο αυτα που ειδα οτι εγραψες τσ τσ τσ τι λογια ειν αυτα ... θα σ αρεσε εσενα με τον μπομπο σου ν σε πατησει τρακτερ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 τσ τσ τσ τι λογια ειν αυτα ... θα σ αρεσε εσενα με τον μπομπο σου ν σε πατησει τρακτερ? δεν γινεται να με πατησει τρακτερ γιατι χωραω να περασω απο κατω του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 δεν γινεται να με πατησει τρακτερ γιατι χωραω να περασω απο κατω του μαζι με τραιλερ που εχει για να θεριζει απο πισω :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 μαζι με τραιλερ που εχει για να θεριζει απο πισω :2funny: του φανι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 του φανι οχι του ντανι στον autobhan .... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες