bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Δεν ειναι απειλη objecto και κακως το εξελαβες ετσι.Απειλες δινουν μονο οι τραμπουκοι. Ειναι σχολιο για την παραπληροφορηση που δινουν καποιοι στους συμφορουμιτες. Απο την απαντηση σας ομως objecto και fotis1908 καταλαβαινει κανεις το επιπεδο σας και ποσο τεκμηριωμενες ειναι οι απαντησεις σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι ειδικοί ανακριτικοί υπάλληλοι .Ο θεσμός της δημοτικής αστυνομίας ιδρύθυκε με το πδ 23/2002, το οποιο αντικατασταθηκε με το πδ 135/2006 και με το νομο 3731/2008 οριστικοποιηθηκαν τα θεματα αρμοδιοτητων και λοιπες διατάξεις. Με μια απλη ερευνα στο google για το νομο 3731/2008 μπορει ο καθε ενας μας να βρει τι αρμοδιοτητες εχουν οι δημοτικοι αστυνομικοι. Οσο για τους συμφορουμιτες που κανουν σχολια του τυπου: 1 (H Δημοτικη χα χα χα Αστυνομια η αλλιως αστυνομια παρκαρισμενων οχηματων ειναι ο,τι πιο αχρηστο υπαρχει. Ακομα κι η Αγροφυλακη πιο χρησιμη ακουγεται.Ειναι απλα για να εισπραξουν οι βλαχοδημαρχοι λεφτα απο τις κλησεις), 2 ( Συμφωνώ... σφυράνε αδιάφορα!! Τους έχω πετύχει να γράφουν από το απέναντι πεζοδρόμιο (για να μην φαινονται προφανώς), να περνανε απέναντι να τις αφήνουν και ξανά το ίδιο!!! Αντε με τους παπαρες που γεμίσαμε, ούτε σωστά τις κλίσεις δεν ξέρανε να συμπληρώνουν και τους δώσαν τα μηχανάκια....) , 3 (Οι δημοτικοί αστυνόμοι έχουν κομματικές θέσεις, δεν εχουν προσόντα, ρομποτακια να κοβουν κλήσεις είναι.Αν όμως δουν καναν "αξιωματουχο" σλουρπ σλουρπ κατευθείαν!) Καλο θα ειναι να κρατησουν τις αποψεις τους για τον εαυτο τους, και να μην παρουν και αλλους συμφορουμιτες στο λαιμο τους. Η απαντηση στο ερωτημα του honda55551 ειναι οτι αν ηταν μεσα στις ωρες ανεφοδιασμου ειχε δικιο , αν ηταν αλλη ωρα ειχε αδικο. Η δημοτικη αστυνομια μπορει να ελεγχει την κυκλοφορια τροχοφορων στους πεζοδρομους , βαση του νομου 3731/2008, αρθρο 1, παραγραφος 8. Μηπως εισαι της δημοτικης αστυνομιας φιλε μου; μπηκες με την αξία σου στο σώμα; η Μητσοτάκαινα σε εφτιαξε; ποιος ειναι ο μισθος σου και ποιες οι αρμοδιοτητες σου; μαξιλάρι σας δινουν το πρωι; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παρακαλώ σεβασμό στους θεσμούς όπως η Δημοτική Αστυνομία.. Υ.Γ. Λέμε και καμιά μλκί@ να περνάει η ώρα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον mavridoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Ναι της δημοτικης αστυνομιας ειμαι, και δεν με εφτιαξε κανεις αν θες να μαθεις. τις αρμοδιοτητες μου τις γραφω παραπανω και ο μισθος μου ειναι 932 ευρω με 6 χρονια προυπηρεσια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι ειδικοί ανακριτικοί υπάλληλοι .Ο θεσμός της δημοτικής αστυνομίας ιδρύθυκε με το πδ 23/2002, το οποιο αντικατασταθηκε με το πδ 135/2006 και με το νομο 3731/2008 οριστικοποιηθηκαν τα θεματα αρμοδιοτητων και λοιπες διατάξεις. Με μια απλη ερευνα στο google για το νομο 3731/2008 μπορει ο καθε ενας μας να βρει τι αρμοδιοτητες εχουν οι δημοτικοι αστυνομικοι. Οσο για τους συμφορουμιτες που κανουν σχολια του τυπου: 1 (H Δημοτικη χα χα χα Αστυνομια η αλλιως αστυνομια παρκαρισμενων οχηματων ειναι ο,τι πιο αχρηστο υπαρχει. Ακομα κι η Αγροφυλακη πιο χρησιμη ακουγεται.Ειναι απλα για να εισπραξουν οι βλαχοδημαρχοι λεφτα απο τις κλησεις), 2 ( Συμφωνώ... σφυράνε αδιάφορα!! Τους έχω πετύχει να γράφουν από το απέναντι πεζοδρόμιο (για να μην φαινονται προφανώς), να περνανε απέναντι να τις αφήνουν και ξανά το ίδιο!!! Αντε με τους παπαρες που γεμίσαμε, ούτε σωστά τις κλίσεις δεν ξέρανε να συμπληρώνουν και τους δώσαν τα μηχανάκια....) , 3 (Οι δημοτικοί αστυνόμοι έχουν κομματικές θέσεις, δεν εχουν προσόντα, ρομποτακια να κοβουν κλήσεις είναι.Αν όμως δουν καναν "αξιωματουχο" σλουρπ σλουρπ κατευθείαν!) Καλο θα ειναι να κρατησουν τις αποψεις τους για τον εαυτο τους, και να μην παρουν και αλλους συμφορουμιτες στο λαιμο τους. Η απαντηση στο ερωτημα του honda55551 ειναι οτι αν ηταν μεσα στις ωρες ανεφοδιασμου ειχε δικιο , αν ηταν αλλη ωρα ειχε αδικο. Η δημοτικη αστυνομια μπορει να ελεγχει την κυκλοφορια τροχοφορων στους πεζοδρομους , βαση του νομου 3731/2008, αρθρο 1, παραγραφος 8. 1oν σιγα που θα μας λογοκρινεις κιολας. 2ον πες μας για το εργο σου ως δημοτικος αστυνομος. 3ον πες μας οτι διοριστηκαν κι αξιοκρατικα να κλαιμε απ τα γελια για κανα μηνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Θα στο πω . διοριστικαν αξιοκρατικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Θα στο πω . διοριστικαν αξιοκρατικα. :2funny: χ 1μηνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 εχεις αποδειξεις για το αντιθετο ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Δεν ειναι απειλη objecto και κακως το εξελαβες ετσι.Απειλες δινουν μονο οι τραμπουκοι. Ειναι σχολιο για την παραπληροφορηση που δινουν καποιοι στους συμφορουμιτες. Απο την απαντηση σας ομως objecto και fotis1908 καταλαβαινει κανεις το επιπεδο σας και ποσο τεκμηριωμενες ειναι οι απαντησεις σας. 1ον)που ειδες να απανταω στο θεμα και να κανω και λαθος κιολας (αστοχος) 2ον)δεν εχουμε ολοι το επιπεδο σου τι να κανουμε και 3ον)για να σε προλαβω σε τυχον ερωτηση αν εχω μαζεψει τιποτα κλησεις απο τη συνομοταξια σου και γι αυτο ειμαι εμπαθης. να σε πληροφορησω οτι εκει που παρκαρω στο κεντρο δε πλησιαζει δημοτομπατσος. καλα να εισαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 εχεις αποδειξεις για το αντιθετο ; Ε ναι ρε φιλε δεν εισαι μονος που συναναστρεφεσαι δημαρχους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν υπαρχει συνομοταξια μου. Ειμαι και εγω εργαζομενος οπως ειναι ο ταξιτζης, ο κουριερ, ο φουρναρης κτλ. Το πιο πιθανο ειναι συνομοταξιες να βρισκονται εκει που παρκαρεις στο κεντρο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον bagionis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οσες φορες και να μου κανουνε νοημα οι συγκεκριμενοι ποτε δεν σταματησα, αν με σταματουσανε δεν θα επιανα κουβεντα με τα βυσματα σηκωνεσαι και φευγεις Τα βυσματα ειναι για να τα παιρνουν και να ξεκουραζονται οποιος ξερει για το στεκι τους στην Διονυσιου Αεροπαγιτου αυτοι καθονται και ξεκουραζονται 2 και 3 ωρες Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον Bushmaster Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Ειπα δε θα λαβω μερος στο νημα αυτο, αλλα αλλαξα γνωμη 1ον Ο φιλτατος και δημιουργος του thread, εφοσον βρισκοταν μεσα στα ορια του χρονου και σε πεζοδρομο που επιτρεπεται, εχει απολυτο δικιο και δεν ειχαν κανενα λογο οι δημοτικοι ουτε καν να ξεκινησουν διαλογο. Πολυ σωστα επραξε και τους απαντησε οπως πρεπει. Ακομα και εκτος χρονου να ηταν, θα επρεπε να ηταν πιο διαλλακτικοι με ενα επαγγελματικο μηχανακι διανομης που γνωριζουν οτι δε παρκαρε εκει μονιμα αλλα βρισκεται για δουλεια λιγων λεπτων, εκτος περιπτωσεων (πχ να ηταν ανοιχτη η αγορα και παρκαρε μπροστα σε βιτρινα καταστηματος) 2ον Καλως ή κακως το κρατος, μπορδελο, κωλοχανειο, αυτο που ψηφησαμε ολοι μας σε τελικη αναλυση, αποφασισε και δημιουργησε μια αρχη, μια δημοτικη αρχη που ελεγχει το παρανομο παρκαρισμα και οτι αλλο εχει στη δικαιοδοσια του. Η απαξιωση αυτου δειχνει τη νοοτροπια μας. Ειναι ετσι, ειναι αλλιωτικοι, ειναι gay, ειναι αοπλοι κλπ. Και τι σημαινει αυτο. Δηλαδη η μονη αρχη που αναγνωριζουμε ειναι η τροχαια ή η αστυνομια. Και εγω λεω. Η τροχαια (τουλαχιστον στα μεγαλα κεντρα) ειναι ανικανη να ελεγξει το παρανομο παρκαρισμα με αποτελεσμα να γινεται της π@@τανας το καγκελο. Ολοι το βλεπουμε αυτο. Που καταληγουμε? Οτι μπορουμε να κανουμε οτι γουσταρουμε γιατι η τροχαια ειναι ανικανη, τους δημοτικους δεν τους αναγνωριζουμε ως αρχη και ειμαστε τοσο λιμοκοντοροι ωστε να παρκαρουμε οπου θελουμε αρκει να γινει η μικροδουλιτσα μας. Δυστυχως δεν ειναι νοοτροπια αυτη κυριοι. Το οτι πολλες φορες δε κανουν σωστα τη δουλεια τους, ειναι αοπλοι και εγω ειμαι νιντζα-τζον ραμπο, και τους γραφω στα @@ μου δεν ειναι σωστος τροπος σκεψης. Εκτος φυσικα αν γραφουν καποιον που δεν ειναι παρανομος. Τετοιο πραγμα δεν ειδα εγω μεχρι τωρα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Ε ναι ρε φιλε δεν εισαι μονος που συναναστρεφεσαι δημαρχους. Ναι αν δε με καλεσει το πρωι ο δημαρχος να πιουμε καφεδακι μαζι, δεν ξεκιναει την δουλεια του. middlevillager μου φαινεται οτι μας δουλευεις. Αν εχεις υποψια για τον οποιοδηποτε δημοτικο αστυνομικο δεν εχεις παρα να πας στο γραφειο προσωπικου του εκαστοτε δημου και να δεις τον υπηρεσιακο του φακελο και με βαση ποια προσοντα διοριστικε. Τις γενικολογιες τις ακουω βερεσε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Εσυ δηλαδη φιλε bagionis βαζεις το χερι σου στη φωτια , για ολους τους δημοτικους αστυνομικους , οτι ειναι ολοι αξιοκρατικα διορισμενοι ; Γιατι πιανετε και οι δυο τα ακρα και με τις απολυτες αποψεις σας χαλατε και το thread που εχει να κανει με αναφορα συμβαντος και σχολιασμο επι αυτου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΕΤΡΙΤΗΣ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Ειπα δε θα λαβω μερος στο νημα αυτο, αλλα αλλαξα γνωμη 1ον Ο φιλτατος και δημιουργος του thread, εφοσον βρισκοταν μεσα στα ορια του χρονου και σε πεζοδρομο που επιτρεπεται, εχει απολυτο δικιο και δεν ειχαν κανενα λογο οι δημοτικοι ουτε καν να ξεκινησουν διαλογο. Πολυ σωστα επραξε και τους απαντησε οπως πρεπει. Ακομα και εκτος χρονου να ηταν, θα επρεπε να ηταν πιο διαλλακτικοι με ενα επαγγελματικο μηχανακι διανομης που γνωριζουν οτι δε παρκαρε εκει μονιμα αλλα βρισκεται για δουλεια λιγων λεπτων, εκτος περιπτωσεων (πχ να ηταν ανοιχτη η αγορα και παρκαρε μπροστα σε βιτρινα καταστηματος) 2ον Καλως ή κακως το κρατος, μπορδελο, κωλοχανειο, αυτο που ψηφησαμε ολοι μας σε τελικη αναλυση, αποφασισε και δημιουργησε μια αρχη, μια δημοτικη αρχη που ελεγχει το παρανομο παρκαρισμα και οτι αλλο εχει στη δικαιοδοσια του. Η απαξιωση αυτου δειχνει τη νοοτροπια μας. Ειναι ετσι, ειναι αλλιωτικοι, ειναι gay, ειναι αοπλοι κλπ. Και τι σημαινει αυτο. Δηλαδη η μονη αρχη που αναγνωριζουμε ειναι η τροχαια ή η αστυνομια. Και εγω λεω. Η τροχαια (τουλαχιστον στα μεγαλα κεντρα) ειναι ανικανη να ελεγξει το παρανομο παρκαρισμα με αποτελεσμα να γινεται της π@@τανας το καγκελο. Ολοι το βλεπουμε αυτο. Που καταληγουμε? Οτι μπορουμε να κανουμε οτι γουσταρουμε γιατι η τροχαια ειναι ανικανη, τους δημοτικους δεν τους αναγνωριζουμε ως αρχη και ειμαστε τοσο λιμοκοντοροι ωστε να παρκαρουμε οπου θελουμε αρκει να γινει η μικροδουλιτσα μας. Δυστυχως δεν ειναι νοοτροπια αυτη κυριοι. Το οτι πολλες φορες δε κανουν σωστα τη δουλεια τους, ειναι αοπλοι και εγω ειμαι νιντζα-τζον ραμπο, και τους γραφω στα @@ μου δεν ειναι σωστος τροπος σκεψης. Εκτος φυσικα αν γραφουν καποιον που δεν ειναι παρανομος. Τετοιο πραγμα δεν ειδα εγω μεχρι τωρα σωστος !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Ειπα δε θα λαβω μερος στο νημα αυτο, αλλα αλλαξα γνωμη 1ον Ο φιλτατος και δημιουργος του thread, εφοσον βρισκοταν μεσα στα ορια του χρονου και σε πεζοδρομο που επιτρεπεται, εχει απολυτο δικιο και δεν ειχαν κανενα λογο οι δημοτικοι ουτε καν να ξεκινησουν διαλογο. Πολυ σωστα επραξε και τους απαντησε οπως πρεπει. Ακομα και εκτος χρονου να ηταν, θα επρεπε να ηταν πιο διαλλακτικοι με ενα επαγγελματικο μηχανακι διανομης που γνωριζουν οτι δε παρκαρε εκει μονιμα αλλα βρισκεται για δουλεια λιγων λεπτων, εκτος περιπτωσεων (πχ να ηταν ανοιχτη η αγορα και παρκαρε μπροστα σε βιτρινα καταστηματος) 2ον Καλως ή κακως το κρατος, μπορδελο, κωλοχανειο, αυτο που ψηφησαμε ολοι μας σε τελικη αναλυση, αποφασισε και δημιουργησε μια αρχη, μια δημοτικη αρχη που ελεγχει το παρανομο παρκαρισμα και οτι αλλο εχει στη δικαιοδοσια του. Η απαξιωση αυτου δειχνει τη νοοτροπια μας. Ειναι ετσι, ειναι αλλιωτικοι, ειναι gay, ειναι αοπλοι κλπ. Και τι σημαινει αυτο. Δηλαδη η μονη αρχη που αναγνωριζουμε ειναι η τροχαια ή η αστυνομια. Και εγω λεω. Η τροχαια (τουλαχιστον στα μεγαλα κεντρα) ειναι ανικανη να ελεγξει το παρανομο παρκαρισμα με αποτελεσμα να γινεται της π@@τανας το καγκελο. Ολοι το βλεπουμε αυτο. Που καταληγουμε? Οτι μπορουμε να κανουμε οτι γουσταρουμε γιατι η τροχαια ειναι ανικανη, τους δημοτικους δεν τους αναγνωριζουμε ως αρχη και ειμαστε τοσο λιμοκοντοροι ωστε να παρκαρουμε οπου θελουμε αρκει να γινει η μικροδουλιτσα μας. Δυστυχως δεν ειναι νοοτροπια αυτη κυριοι. Το οτι πολλες φορες δε κανουν σωστα τη δουλεια τους, ειναι αοπλοι και εγω ειμαι νιντζα-τζον ραμπο, και τους γραφω στα @@ μου δεν ειναι σωστος τροπος σκεψης. Εκτος φυσικα αν γραφουν καποιον που δεν ειναι παρανομος. Τετοιο πραγμα δεν ειδα εγω μεχρι τωρα Δε χρειαζεται να δημιουργησεις μια νεα αρχη για να διορθωσεις τα στραβα της εξ ορισμου αρμοδιας αρχης. Βελτιωνεις την ηδη υπαρχουσα. Απλα, θελανε να διορισουν μερικα ρουσφετακια παραπανω. Προσωπικα, δε μ ενοχλει τοσο αυτο, καλο ειναι να χει δουλεια ο κοσμος, αλλα μη μας λενε οτι ηταν κι απαραιτητη η Δημοτικη αστυνομια. Τοσα χρονια ζουσαμε και χωρις αυτη και τωρα με την υπαρξη της, δεν αλλαξε και τιποτα το αξιοσημειωτο. Επισης, για το παρανομο παρκαρισμα που λες, εκ των πραγματων λογω κακης ρυμοτομιας στο κεντρο και τα περιχωρα αυτου, στην Αθηνα ειναι πρακτικα αδυνατον να μην παρκαρεις,εστω και σπανια, παρανομα. Ναι αν δε με καλεσει το πρωι ο δημαρχος να πιουμε καφεδακι μαζι, δεν ξεκιναει την δουλεια του. middlevillager μου φαινεται οτι μας δουλευεις. Αν εχεις υποψια για τον οποιοδηποτε δημοτικο αστυνομικο δεν εχεις παρα να πας στο γραφειο προσωπικου του εκαστοτε δημου και να δεις τον υπηρεσιακο του φακελο και με βαση ποια προσοντα διοριστικε. Τις γενικολογιες τις ακουω βερεσε... Κι ο Σημιτης, για τις μιζες ελεγε οποιος εχει αποδειξεις να παει στον εισαγγελεα. Δε λεω οτι θα ειναι 10/10 αναξιοκρατικα, αλλα οπως συμβαινει σε ολες τις προσληψεις εκτος ΑΣΕΠ στη χωρα, ειναι κατα βαση κομματικες. Τελειωνω εδω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Δε χρειαζεται να δημιουργησεις μια νεα αρχη για να διορθωσεις τα στραβα της εξ ορισμου αρμοδιας αρχης. Βελτιωνεις την ηδη υπαρχουσα. Απλα, θελανε να διορισουν μερικα ρουσφετακια παραπανω. Προσωπικα, δε μ ενοχλει τοσο αυτο, καλο ειναι να χει δουλεια ο κοσμος, αλλα μη μας λενε οτι ηταν κι απαραιτητη η Δημοτικη αστυνομια. Τοσα χρονια ζουσαμε και χωρις αυτη και τωρα με την υπαρξη της, δεν αλλαξε και τιποτα το αξιοσημειωτο. Επισης, για το παρανομο παρκαρισμα που λες, εκ των πραγματων λογω κακης ρυμοτομιας στο κεντρο και τα περιχωρα αυτου, στην Αθηνα ειναι πρακτικα αδυνατον να μην παρκαρεις,εστω και σπανια, παρανομα. Με ποιο τροπο θα βελτιωναν την ηδη υπαρχουσα αρχη? Διοριζοντας ατομα. Ποια ειναι η διαφορα λοιπον? Σε χαλαει που γραφει πανω δημοτικη αστυνομια και οχι τροχαια? Με τις ρυμοτομιες και τα λοιπα, ειναι η γνωστη δικαιολογια ολων οσων παρκαρουν παρανομα. "Ε να επρεπε να αλλαξω το μαγιω που πηρα προχτες και κατεβηκα να το αλλαξω. Δεν εβρισκα παρκινγκ τι να κανω και το αφησα διπλο'. Η νοοτροπια παιρνω τ αμαξι μου να κατεβω κεντρο πρεπει να σταματησει. Ξερω εχουμε ελλειπη ΜΜΜ, αλλα κι αυτο το μπουρδελο πρεπει να σταματησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εσυ δηλαδη φιλε bagionis βαζεις το χερι σου στη φωτια , για ολους τους δημοτικους αστυνομικους , οτι ειναι ολοι αξιοκρατικα διορισμενοι ; Γιατι πιανετε και οι δυο τα ακρα και με τις απολυτες αποψεις σας χαλατε και το thread που εχει να κανει με αναφορα συμβαντος και σχολιασμο επι αυτου . Βαζω το χερι μου στην φωτια για μενα. Το να τσουβαλιαζουμε και να βαζουμε ταμπελες σε ανθρωπους [(δημοσιοι υπαλληλοι= κοπροσκυλα και γλυφτες) (ελ επαγγελματιες = επαγγελματιες απατεωνες και φοροφυγαδες)] κτλ κτλ ειναι λαικισμος του χειριστου ειδους που συντελεσε στο να ερθει η χωρα σε αυτο το σημειο. απαντησα στον συμφορουμιτη honda55551 , και λογο του οτι ο θεσμος της δημοτικης αστυνομιας ειναι σχετικα καινουριος (2002) παραπεμψα τους συμφορουμιτες στην υπαρχουσα νομοθεσια για να ενημερωθουν περεταιρω και να μην λεει ο καθε ενας οτι του κατεβει στο κεφαλι. αυτος πιστευω οτι ειναι και ο σκοπος του φορουμ, η κατα το δυνατον σωστη ενημερωση. Το γιατι καποιοι ειναι εμπαθεις δεν καταλαβαινω.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον bagionis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Βαζω το χερι μου στην φωτια για μενα. Το να τσουβαλιαζουμε και να βαζουμε ταμπελες σε ανθρωπους [(δημοσιοι υπαλληλοι= κοπροσκυλα και γλυφτες) (ελ επαγγελματιες = επαγγελματιες απατεωνες και φοροφυγαδες)] κτλ κτλ ειναι λαικισμος του χειριστου ειδους που συντελεσε στο να ερθει η χωρα σε αυτο το σημειο. απαντησα στους στον συμφορουμιτη honda55551 , και λογο του οτι ο θεσμος της δημοτικης αστυνομιας ειναι σχετικα καινουριος (2002) παραπεμψα τους συμφορουμιτες στην υπαρχουσα νομοθεσια για να ενημερωθουν περεταιρω και να μην λεει ο καθε ενας οτι του κατεβει στο κεφαλι. αυτος πιστευω οτι ειναι και ο σκοπος του φορουμ, η κατα το δυνατον σωστη ενημερωση. Το γιατι καποιοι ειναι εμπαθεις δεν καταλαβαινω.... Ξερω πολυ καλα απο δημοσιους υπαλληλους και αν ειναι κοπροσκυλα η οχι, το 90% εκει που ημουν θεωρειτο κοπροσκυλα γλυφτες κα και περνανε μισθους διπλασιους και τριπλασιους απο οτι του ιδωτικου υπαλληλου Ξερω και απο δημοτικους που πανε πανω κατω με τις μηχανες τους και ξεκουραζονται 2 και 3 ωρες πινοντας το καφεδακι τους και μετα πιανουν καποιον με το αυτοκινητο το παιζουνε νταβαδες και μαο μαο η πιανουνε καποιο κακομοιρι μεταναστη και του κλεβουν και την πραματεια του, ολα αυτα απο προσωπικη εμπειρια στα λεω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ξερω πολυ καλα απο δημοσιους υπαλληλους και αν ειναι κοπροσκυλα η οχι, το 90% εκει που ημουν θεωρειτο κοπροσκυλα γλυφτες κα και περνανε μισθους διπλασιους και τριπλασιους απο οτι του ιδωτικου υπαλληλου Ξερω και απο δημοτικους που πανε πανω κατω με τις μηχανες τους και ξεκουραζονται 2 και 3 ωρες πινοντας το καφεδακι τους και μετα πιανουν καποιον με το αυτοκινητο το παιζουνε νταβαδες καποιον που γραφει ολους τους υπολοιπους στα @@ του και διπλοπαρκαρει γιατι μονο αυτος εχει δουλεια ή η δουλεια του ειναι τοσο σοβαρη που μπορει να παρκαρει και σε θεσεις αμεα και μαο μαο η πιανουνε καποιο κακομοιρι μεταναστη και του κλεβουν και την πραματεια του,(Το 20 με 30% του εμπορίου στη χώρα μας διακινείται μέσω του παραεμπορίου, ενώ ο τζίρος του εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 20 δισ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι απώλειες από τα έσοδα του κράτους, από ΦΠΑ και φόρους, φθάνει τα 8,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) πηγη http://news247.gr/oikonomia/apwleies_8_5_dis_eyrw_to_xrono_apo_to_paremporio.801061.html)που θα τα πληρωσουμε ολοι εμεις με εκτακτες εισφορες... ολα αυτα απο προσωπικη εμπειρια στα λεω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον bagionis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Απαντας σε ορισμενα απο αυτα που εχω γραψει, αν ειναι να γραψουνε ολα τα διπλοπαρκαρισμενα ναι αλλα οχι οποια μας εχουν πει Για το παραεμποριο μην ανοιξουμε θεμα αλλο σου εγραψα, ειναι στην αρμοδιοτητα του δημοτικου υπαλληλου να κλεψει την πραματεια του μικροπωλητη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Εγω δεν καταλαβα κατι. Εχει το μηχανακι επαγγελματικη αδεια,ή κοτσαρατε ενα κουτι ''Μητσος Delivery'' στο ιδιοκτητο παπι και το βαπτισατε επαγγελματικο? Νομιζω επισης οτι η παραδοση εγγραφων κλπ δεν θεωρειτε ''τροφοδοσια''. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Με ποιο τροπο θα βελτιωναν την ηδη υπαρχουσα αρχη? Διοριζοντας ατομα. Ποια ειναι η διαφορα λοιπον? Σε χαλαει που γραφει πανω δημοτικη αστυνομια και οχι τροχαια? Με τις ρυμοτομιες και τα λοιπα, ειναι η γνωστη δικαιολογια ολων οσων παρκαρουν παρανομα. "Ε να επρεπε να αλλαξω το μαγιω που πηρα προχτες και κατεβηκα να το αλλαξω. Δεν εβρισκα παρκινγκ τι να κανω και το αφησα διπλο'. Η νοοτροπια παιρνω τ αμαξι μου να κατεβω κεντρο πρεπει να σταματησει. Ξερω εχουμε ελλειπη ΜΜΜ, αλλα κι αυτο το μπουρδελο πρεπει να σταματησει 1)Θα μπορουσαν να παρουν περισσοτερους μεσω πανελληνιων. 2)Το προβλημα του παρκαρισματος δεν αφορα μονο το κεντρο(Ομονοια,Συνταγμα κτλ)οπου και μεσα σταθερης τροχιας υπαρχουν (αν κι αυτα πλεον καθυστερουν απαραδεκτα) αλλα και παρκινγκ. Μιλαω για περιοχες οπως Κυψελη,Πατησια, Γαλατσι, Ν Ιωνια κτλ οπου υπαρχει προβλημα παρκαρισματος για τους κατοικους. Εκει ειναι φαιδρο να γραφεις για παρανομο παρκαρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Bushmaster Ο δημοτικος αστυνομικος κατασχετει παρανομα προιοντα δεν τα κλεβει.Με τον νομο 3982/2011 μπορει και να τα καταστρεψει επι τοπου. Τι εννοεις οτι τα παιρνει σπιτι του? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον bagionis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες