TreloDj 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σε μερικούς μήνες γίνομαι 16 και για δώρο φυσικά θα πάρω… ΔΙΠΛΩΜΑ. Ναι κατάφερα και έπεισα τους γονείς μου. Μηχανάκι έχω του πατέρα μου που το είχε πάρει πριν 2-3 χρόνια. Θα πάρω αυτό το μηχανάκι και θέλω να το φτιάξω. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να το κάνω να φαίνετε κάπως καλύτερο; Τι πρέπει να βάλω; Τι πρέπει να βγάλω; Η μάρκα του είναι zip star(άκυρη μία κινέζικη είναι).Λοιπόν περιμένω ιδέες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TreloDj 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σε μερικούς μήνες γίνομαι 16 και για δώρο φυσικά θα πάρω… ΔΙΠΛΩΜΑ. Ναι κατάφερα και έπεισα τους γονείς μου. Μηχανάκι έχω του πατέρα μου που το είχε πάρει πριν 2-3 χρόνια. Θα πάρω αυτό το μηχανάκι και θέλω να το φτιάξω. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να το κάνω να φαίνετε κάπως καλύτερο; Τι πρέπει να βάλω; Τι πρέπει να βγάλω; Η μάρκα του είναι zip star(άκυρη μία κινέζικη είναι).Λοιπόν περιμένω ιδέες. Βοηθείστε με ρε παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 δεν χρειαζεται να βαλεις κατι.απλα καντω να λειτουργει (αν δεν λειτουργει) ποσα κυβικα ειναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TreloDj 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 δεν χρειαζεται να βαλεις κατι.απλα καντω να λειτουργει (αν δεν λειτουργει) ποσα κυβικα ειναι; Λειτουργεί κανονικά 50άρι είναι αλλά θέλω να το κάνω ποιο...μοδάτο να το πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Λειτουργεί κανονικά 50άρι είναι αλλά θέλω να το κάνω ποιο...μοδάτο να το πω. ποσα διαθετεις; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TreloDj 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 ποσα διαθετεις; Τι ενοείς πόσα διαθέτω;Χρήματα; Κανένα 300άρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosJet4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 exw kai egw to ido thema me ton treloDj mias kai eimai kainourios sto kosmo twn dikiklwn xriazomai kai egw kapoies eksigiseis alla egw exw ena Sym Jet4 125 cc ti anavathmisi borw na kanw ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 τιποτα.κρατατε τα για μελλοντικη μηχανη ή για το κρανος..που σιγουρα δεν εχεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) απομιμηση supra ειναι; αν ναι απλα βαλτου ενα φαναρι ωραιο(20-25ευρω) με χρωμα κ ενσωματωμενα φλας,βγαλε τα αυτοκολλητα με ζεστο νερο και οverlay, πες στον μαστορα να σου αφαιρεσει/πριονισει το πισω φτερο (αν αντεχεις να λασπωθεις 3-4 φορες κατα τη διαρκεια ενος ετους Βαλε μια εξατμιση motosport αυθεντικη με το μικρο το ανοιγμα (40-50 ευρω). Αλλαξε δερμα στη σελα και βαλε τιποτα πιο ομορφο (20-30 ευρω) και οταν βαρεθεις τη ροπη του κανε το 72κυβικα με αλλαγη κυλινδροπιστονου η βαλε μοτερ λιφαν 100αρι. Επισης αλλαξε πισω αναρτησεις και βαλε νικελωμενες (το υψος ειναι υποκειμενικο θεμα) 25-30 ευρω Ξερω ξερω ειναι μια κραυγη καγκουριας οσα λεω απλα αφου ζητησες συμβουλες για να ειναι πιο εμφανισιμο εγραψα την αποψη μου και επισης οπως παραπανω ειπωθηκε λεφτα για ενα κρανακι ποτε δεν ειναι πεταμα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον KennyDY 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TreloDj 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 απομιμηση supra ειναι; αν ναι απλα βαλτου ενα φαναρι ωραιο(20-25ευρω) με χρωμα κ ενσωματωμενα φλας,βγαλε τα αυτοκολλητα με ζεστο νερο και οverlay, πες στον μαστορα να σου αφαιρεσει/πριονισει το πισω φτερο (αν αντεχεις να λασπωθεις 3-4 φορες κατα τη διαρκεια ενος ετους Βαλε μια εξατμιση motosport αυθεντικη με το μικρο το ανοιγμα (40-50 ευρω). Αλλαξε δερμα στη σελα και βαλε τιποτα πιο ομορφο (20-30 ευρω) και οταν βαρεθεις τη ροπη του κανε το 72κυβικα με αλλαγη κυλινδροπιστονου η βαλε μοτερ λιφαν 100αρι. Επισης αλλαξε πισω αναρτησεις και βαλε νικελωμενες (το υψος ειναι υποκειμενικο θεμα) 25-30 ευρω Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Ξερω ξερω ειναι μια κραυγη καγκουριας οσα λεω απλα αφου ζητησες συμβουλες για να ειναι πιο εμφανισιμο εγραψα την αποψη μου και επισης οπως παραπανω ειπωθηκε λεφτα για ενα κρανακι ποτε δεν ειναι πεταμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Τάπες καθρέφτη,αν τους έχεις βγάλει : 5 € Τάπες βαλβίδων (φωτιζόμενες) : 12 € Εξάτμιση motosport : 60 € Μικρότερο γραναζάκι μπροστά (ένα δόντι) και καινούρια αλυσίδα :15€ το γρανάζι και αλυσίδα κάνα 80άρι €.Σύνολο 192 € Αυτά για αρχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Τάπες καθρέφτη,αν τους έχεις βγάλει : 5 € Τάπες βαλβίδων (φωτιζόμενες) : 12 € Εξάτμιση motosport : 60 € Μικρότερο γραναζάκι μπροστά (ένα δόντι) και καινούρια αλυσίδα :15€ το γρανάζι και αλυσίδα κάνα 80άρι €.Σύνολο 192 € Αυτά για αρχή. 80€ για αλυσιδα σε παπι?Μαλλον δεν ξες τις τιμες που παιζουν για καλη αλυσιδα δε παιζει να θες πανω απο 15-20€ και για γραναζι μπροστα γυρο στα 5€.Και αν βαλει μικροτερο σε μανησιο δεν θα δει και καμια τρελη διαφορα στο τραβηγμα. Με ολα τα αλλα συμφωνω αν και οι φωτιζομενες ταπες με φαινονται λιγο υπερβολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 80€ για αλυσιδα σε παπι?Μαλλον δεν ξες τις τιμες που παιζουν για καλη αλυσιδα δε παιζει να θες πανω απο 15-20€ και για γραναζι μπροστα γυρο στα 5€.Και αν βαλει μικροτερο σε μανησιο δεν θα δει και καμια τρελη διαφορα στο τραβηγμα. Με ολα τα αλλα συμφωνω αν και οι φωτιζομενες ταπες με φαινονται λιγο υπερβολη. Συνήθως παίρνω μεγαλύτερες και τις κόβω γιαυτό .Ε εντάξει ας γίνουν τώρα τα καγκουριλίκια,ας το κάνει και χριστουγεννιάτικο άμα λάχει για να δείχνει,πάντως καλό είναι να γίνει το ξέσπασμα τώρα,διότι αν του μείνει απωθημένο μπορεί να σκατέψει όχημα μεγαλύτερης αξίας και φυσικής ομορφιάς από παπί. Φαντάζεσαι B-King με φωτιζόμενες βαλβίδες, βγαλμένους καθρέπτες και ledάκια από κάτω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 χαχα ok τοτε εχεις δικιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TreloDj 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Α και κάτι άσχετο. Χθες μου είπε ένας φίλος μου που το πείρε οτι έχει χαλάσει το καρμπιλατέρ γιατί γκαζόνει όποτε θέλει.έχει δίκιο;πόσο κάνει να το αλάξω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Δηλαδη οταν το βαζεις μπρος δουλευει σαν να δινεις γκαζι ενω δεν το ακουμπας? Μπορει το ρελαντι να ειναι πολυ ψηλο η να θελει να ξανα ρυθμισεις τον αερα η να θελει καθαρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Αν η μαλ@κί@ ήταν άθλημα.....τισχέσει έχει το ένα με το άλλο ρε αδερφέ;Αν συνεχίσεις να ακούς τους ημιμαθείς στην καλύτερη περιπτωση φίλους σου θα γίνεις η χαρά του μάστορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fthsle 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Ρε παιδια παρτε τα μηχανακια πρωτα οδηγηστε τα για λιγο καιρο και αν χρειαζεται κατι αλλαγη το αλλαζετε γιατι προτρεχετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες