Jump to content
TreloDj

Τι να βάλω στο μηχανάκι μου;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σε μερικούς μήνες γίνομαι 16 και για δώρο φυσικά θα πάρω… ΔΙΠΛΩΜΑ. Ναι κατάφερα και έπεισα τους γονείς μου. Μηχανάκι έχω του πατέρα μου που το είχε πάρει πριν 2-3 χρόνια. Θα πάρω αυτό το μηχανάκι και θέλω να το φτιάξω. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να το κάνω να φαίνετε κάπως καλύτερο; Τι πρέπει να βάλω; Τι πρέπει να βγάλω; Η μάρκα του είναι zip star(άκυρη μία κινέζικη είναι).Λοιπόν περιμένω ιδέες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σε μερικούς μήνες γίνομαι 16 και για δώρο φυσικά θα πάρω… ΔΙΠΛΩΜΑ. Ναι κατάφερα και έπεισα τους γονείς μου. Μηχανάκι έχω του πατέρα μου που το είχε πάρει πριν 2-3 χρόνια. Θα πάρω αυτό το μηχανάκι και θέλω να το φτιάξω. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να το κάνω να φαίνετε κάπως καλύτερο; Τι πρέπει να βάλω; Τι πρέπει να βγάλω; Η μάρκα του είναι zip star(άκυρη μία κινέζικη είναι).Λοιπόν περιμένω ιδέες.

Βοηθείστε με ρε παιδιά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν χρειαζεται να βαλεις κατι.απλα καντω να λειτουργει (αν δεν λειτουργει)

ποσα κυβικα ειναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν χρειαζεται να βαλεις κατι.απλα καντω να λειτουργει (αν δεν λειτουργει)

ποσα κυβικα ειναι;

Λειτουργεί κανονικά 50άρι είναι αλλά θέλω να το κάνω ποιο...μοδάτο να το πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λειτουργεί κανονικά 50άρι είναι αλλά θέλω να το κάνω ποιο...μοδάτο να το πω.

ποσα διαθετεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

exw kai egw to ido thema me ton treloDj mias kai eimai kainourios sto kosmo twn dikiklwn xriazomai kai egw kapoies eksigiseis alla egw exw ena Sym Jet4 125 cc ti anavathmisi borw na kanw ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τιποτα.κρατατε τα για μελλοντικη μηχανη ή για το κρανος..που σιγουρα δεν εχεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απομιμηση supra ειναι;

αν ναι απλα βαλτου ενα φαναρι ωραιο(20-25ευρω) με χρωμα κ ενσωματωμενα φλας,βγαλε τα αυτοκολλητα με ζεστο νερο και οverlay, πες στον μαστορα να σου αφαιρεσει/πριονισει το πισω φτερο (αν αντεχεις να λασπωθεις 3-4 φορες κατα τη διαρκεια ενος ετους

Βαλε μια εξατμιση motosport αυθεντικη με το μικρο το ανοιγμα (40-50 ευρω). Αλλαξε δερμα στη σελα και βαλε τιποτα πιο ομορφο (20-30 ευρω)

και οταν βαρεθεις τη ροπη του κανε το 72κυβικα με αλλαγη κυλινδροπιστονου η βαλε μοτερ λιφαν 100αρι.

Επισης αλλαξε πισω αναρτησεις και βαλε νικελωμενες (το υψος ειναι υποκειμενικο θεμα) 25-30 ευρω

Ξερω ξερω ειναι μια κραυγη καγκουριας οσα λεω απλα αφου ζητησες συμβουλες για να ειναι πιο εμφανισιμο εγραψα την αποψη μου

και επισης οπως παραπανω ειπωθηκε λεφτα για ενα κρανακι ποτε δεν ειναι πεταμα

Τροποποιήθηκε από τον KennyDY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απομιμηση supra ειναι;

αν ναι απλα βαλτου ενα φαναρι ωραιο(20-25ευρω) με χρωμα κ ενσωματωμενα φλας,βγαλε τα αυτοκολλητα με ζεστο νερο και οverlay, πες στον μαστορα να σου αφαιρεσει/πριονισει το πισω φτερο (αν αντεχεις να λασπωθεις 3-4 φορες κατα τη διαρκεια ενος ετους

Βαλε μια εξατμιση motosport αυθεντικη με το μικρο το ανοιγμα (40-50 ευρω). Αλλαξε δερμα στη σελα και βαλε τιποτα πιο ομορφο (20-30 ευρω)

και οταν βαρεθεις τη ροπη του κανε το 72κυβικα με αλλαγη κυλινδροπιστονου η βαλε μοτερ λιφαν 100αρι.

Επισης αλλαξε πισω αναρτησεις και βαλε νικελωμενες (το υψος ειναι υποκειμενικο θεμα) 25-30 ευρω

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Ξερω ξερω ειναι μια κραυγη καγκουριας οσα λεω απλα αφου ζητησες συμβουλες για να ειναι πιο εμφανισιμο εγραψα την αποψη μου

και επισης οπως παραπανω ειπωθηκε λεφτα για ενα κρανακι ποτε δεν ειναι πεταμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τάπες καθρέφτη,αν τους έχεις βγάλει : 5 €

Τάπες βαλβίδων (φωτιζόμενες) : 12 €

Εξάτμιση motosport : 60 €

Μικρότερο γραναζάκι μπροστά (ένα δόντι) και καινούρια αλυσίδα :15€ το γρανάζι και αλυσίδα κάνα 80άρι €.Σύνολο 192 €

Αυτά για αρχή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τάπες καθρέφτη,αν τους έχεις βγάλει : 5 €

Τάπες βαλβίδων (φωτιζόμενες) : 12 €

Εξάτμιση motosport : 60 €

Μικρότερο γραναζάκι μπροστά (ένα δόντι) και καινούρια αλυσίδα :15€ το γρανάζι και αλυσίδα κάνα 80άρι €.Σύνολο 192 €

Αυτά για αρχή.

80€ για αλυσιδα σε παπι?Μαλλον δεν ξες τις τιμες που παιζουν για καλη αλυσιδα δε παιζει να θες πανω απο 15-20€ και για γραναζι μπροστα γυρο στα 5€.Και αν βαλει μικροτερο σε μανησιο δεν θα δει και καμια τρελη διαφορα στο τραβηγμα.

Με ολα τα αλλα συμφωνω αν και οι φωτιζομενες ταπες με φαινονται λιγο υπερβολη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

80€ για αλυσιδα σε παπι?Μαλλον δεν ξες τις τιμες που παιζουν για καλη αλυσιδα δε παιζει να θες πανω απο 15-20€ και για γραναζι μπροστα γυρο στα 5€.Και αν βαλει μικροτερο σε μανησιο δεν θα δει και καμια τρελη διαφορα στο τραβηγμα.

Με ολα τα αλλα συμφωνω αν και οι φωτιζομενες ταπες με φαινονται λιγο υπερβολη.

Συνήθως παίρνω μεγαλύτερες και τις κόβω γιαυτό :lipssealed: .Ε εντάξει ας γίνουν τώρα τα καγκουριλίκια,ας το κάνει και χριστουγεννιάτικο άμα λάχει για να δείχνει,πάντως καλό είναι να γίνει το ξέσπασμα τώρα,διότι αν του μείνει απωθημένο μπορεί να σκατέψει όχημα μεγαλύτερης αξίας και φυσικής ομορφιάς από παπί.

:offtopic: Φαντάζεσαι B-King με φωτιζόμενες βαλβίδες, βγαλμένους καθρέπτες και ledάκια από κάτω; :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α και κάτι άσχετο. Χθες μου είπε ένας φίλος μου που το πείρε οτι έχει χαλάσει το καρμπιλατέρ γιατί γκαζόνει όποτε θέλει.έχει δίκιο;πόσο κάνει να το αλάξω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη οταν το βαζεις μπρος δουλευει σαν να δινεις γκαζι ενω δεν το ακουμπας?

Μπορει το ρελαντι να ειναι πολυ ψηλο η να θελει να ξανα ρυθμισεις τον αερα η να θελει καθαρισμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η μαλ@κί@ ήταν άθλημα.....τισχέσει έχει το ένα με το άλλο ρε αδερφέ;Αν συνεχίσεις να ακούς τους ημιμαθείς στην καλύτερη περιπτωση φίλους σου θα γίνεις η χαρά του μάστορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια παρτε τα μηχανακια πρωτα οδηγηστε τα για λιγο καιρο και αν χρειαζεται κατι αλλαγη το αλλαζετε γιατι προτρεχετε? :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα