kokkinosxtx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 καλησπερα παιδια θελω να σας ρωτησω αν εχετε δει ειτε σε φωτο ειτε σε site φτιαγμενα εμφανισιακα xtx 660 δεν εχω δει πουθενα... αν ναι στελτε καμια ηδεα να παρω η μονη ιδεα που μου εχει ερθει στο μυαλο ειναι να βαλω αυτοκολητο carbon σε ολα τα πλαστικα τι λετε?καλο η μ@λακι@? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) τσάμπα λεφτά φίλε..τσέκαρε το δικό μου.. εάν η μηχανή σου είναι μαύρη κάτι λέει αλλιώς τσάμπα λεφτά..χαιρετώ.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 από τον GhoSTRiDeR_SToRM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 τσάμπα λεφτά φίλε..τσέκαρε το δικό μου.. Έρωταααααααααας <3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokkinosxtx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 μαυρη ειναι φιλε μου αλλα το δικο σου ειναι πανεμορφο! οσο για το carbon τι λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 μαυρη ειναι φιλε μου αλλα το δικο σου ειναι πανεμορφο! οσο για το carbon τι λες? με το carbon θα φαίνεται πολύ ωραίο..πρέπει να βρεις κάπου καλό μαγαζί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες