GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δεν είναι ηλίθιοι, είναι θρασύτατοι και το κανουν για μαγκιά..Δεν ο παιρνω πισω το μηχανάκι μου διότι δεν παραδέχονται οτι το κλεψαν από μενα! Τοσο κυνηγι τους εχω κανει σιγα μην το παραδεχτουν να το παρω πισω! Τους κατέβαζα συνεχεια τις αγγελίες ,όπου αναγνωριζα τα τηλεφωνα, και τους δυσκόλευα να τα σπρωξουν. deppy πως γίνεται να ξέρεις εσύ και η αστυνομία να μην ξέρει τίποτα;γιατί δεν μιλάει κανείς σας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Οι κλεφτες φανταζομαι ! γιατι ετσι οπως το ειπες ειναι σαν μιλας για την αστυνομια .. Ναι όπως το λες οι κλεφτες. Και στο πρωτο βεβαια εστειλα αλλον ,οχι εμένα .Εγω απλά ήμουν σε μια αποσταση 50 μέτρων, αλλά παλι με ειδαν.Στο 2ο οταν ηρθε η ωρα του ραντεβου τους πηρα τηλ κ ειπαν οτι πουληθηκε! Μετα 2 μερες βαζω γνωστό μου να ξαναπαρει στην αγγελία και πουλιότανε κανονικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 deppy πως γίνεται να ξέρεις εσύ και η αστυνομία να μην ξέρει τίποτα;γιατί δεν μιλάει κανείς σας; Τους ειχε πιασει η αστυνομια , και ειναι έξω!! Ισως μέχρι να γινει το δικαστηριο..Ειναι η σπείρα που πιασαν στην Νικαια-Κερατσινι. Μπορει κ να μην μπουν καν μέσα, κατι λογω μετεφηβικής ηλικίας δήθεν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Πως κρατιεσαι και δεν βαζεις 2-3 ντερεκια να πανε να τους σαπισουν στο ξυλο ? Πραγματικα ... να τους κλεισουν σε μια υπογα για 3 μηνες να τρωνε μονο βρυα και ληχηνες και να βαλετε και μια γρια 190 χρονων να τους βιαζει ! ( μη βαλετε κανα αραπη γιατι μπορει να γουσταρουν) Τι να πω .. ευχομαι να βρεις ακρη και να το παρεις πισο ρε κοπελια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Πως κρατιεσαι και δεν βαζεις 2-3 ντερεκια να πανε να τους σαπισουν στο ξυλο ? Πραγματικα ... να τους κλεισουν σε μια υπογα για 3 μηνες να τρωνε μονο βρυα και ληχηνες και να βαλετε και μια γρια 190 χρονων να τους βιαζει ! ( μη βαλετε κανα αραπη γιατι μπορει να γουσταρουν) Τι να πω .. ευχομαι να βρεις ακρη και να το παρεις πισο ρε κοπελια ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό!! θα ρθει το πληρωμα του χρόνου και γι'αυτούς .......................................... Το θέμα όμως είναι για το παιδί που χασε το ΧΤ, οποτε ας αφησουμε τα δικά μου .Ελπίζω μόνο μην είναι οι ίδιοι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες