DYS 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Τα πλαστικά από το dy μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον... Όχι όλα τα πλαστικά ένα συγκεκριμένο τρίζει...αυτό του τιμονιού... Μου σπάει τα νεύρα... Έχει σπάσει η βάση από την μια μεριά και δεν κουμπώνει καλά... Το έλυσα πριν μερικές μέρες και έβαλα από την μέσα μεριά κάτι μικρά καφέ πράγματα που βάζουν κάτω από τις καρέκλες για να μην κάνουν θόρυβο όταν τις σέρνεις... Το κούμπωσα κανονικά,το βίδωσα αλλά συνεχίζει να τρίζει Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Πολυ απλα θα παρεις καινουργια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-mitsos- 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Συμφωνώ απόλυτα με Achilleas trikala. Πολύ σπάνια γίνονται (με επιτυχία) πατέντες στα πλαστικά. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 από τον -mitsos- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DYS 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Τότε που μπορώ να βρω πλαστικά για το dy? Εκτός από αυτό μου έχει σπάσει μια από τις βάσεις που κάθεται το πλαστικό οπότε πάλι από την μια μεριά δεν θα κουμπώνει ακόμα και αν βάλω καινούργιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 και εμενα τριζει του τιμονιου αυριο θα δοκιμασω πατεντες και θα δω ποια θα πετυχει... δοκιμασε και σιλικονη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 σιλικόνη παιδιά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες