markacC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) θελω να φτιαξω λιγο το innova i μου....πιο πολυ εξωτερικα...εσωτερικα θα του βαλω μονομια εξατμηση μαλλον takegawam n kai ισωσ καμια ηλεκτρονικη...προτεινετε μου τι να κανω να το κανω πιο μουρατο εξωτερικα.....σκεφτομαι και να το βαψω....proteinte..... TY :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 από τον markacC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Προτεινω να γραφεις με ελληνικα. Θα πηγαινει σφαιρα το παπι.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 τι χρωμα ειναι τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markacC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 τωρα ειναι μπλε...αλλα δεν μ αρεσει και θελω να το βαψω........8ελω να ειν τουμπανο εξοτερικα...προτεινε μου ή δειξε μ κανενα ορε0 βαμεν0 ιννοβα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Παντως και το μπλε αμα το φτιαξεις γινεται πολυ ομορφο.. εγω στη θεση σου αμα ηταν να το βαψω θα το εκανα η μωβ η ασπρο(το μαμισιο του ινννοβα) η χρυσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markacC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Να το Φτιαξο.....να του κανω τι..?προτεινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 κολοφαναρο και φλας μπροστα κρυσταλλα---> http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_576_580&products_id=1092 λαστιχα michelen pilot sporty(σαν τα δικα μου) καμια εξατμιση protech h racetech και λιγο χαμηλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markacC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ναι ρε αυτα εννοειτε οτι 8α τα κανω εκτος το χαμηλωμα........κατι επιπλεον..?εχεισ στο μυαλο σ χρωμα για να το βαψω ή καμια εικονα με κανενα i me τουμπανο βαψιμο...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christostx34 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 κολοφαναρο και φλας μπροστα κρυσταλλα---> http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_576_580&products_id=1092 λαστιχα michelen pilot sporty(σαν τα δικα μου) καμια εξατμιση protech h racetech και λιγο χαμηλωμα τα λαστιχα σου ποσο τα πηρες???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 90E (80+10 οι σαμπρελες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TraseOne 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Ή βάλε Meltezer M22 από λάστιχα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christostx34 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 90E (80+10 οι σαμπρελες) ωωω ρε φιλε πανακριβα εγω τα βρηκα 30+30 μπρος πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες