Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 Γεια σας, Υπαρχουν ηδη πολλα θεματα και για τα δυο μηχανακια αλλα δεν ειδα κανενα που να συγκρινει το ενα με το αλλο. Πολυ λενε οτι η μονη διαφορα ειναι η εμφανιση (το sprinter ειναι πολυ πιο ωραιο-αποψη μου-) Εχει κανενας να προτεινει κατι απο τα δυο και πια ειναι τα χαρακτιρηστικα τους? Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Errorduser 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 Μηχανικα ειναι ακριβως τα ιδια..Kαμια διαφορα.. Σε θεμα εμφανισης εμενα μ αρεσει περισσοτερο τ dy..Μοιαζει πολυ με το supra την honda και ταιριαζουν και τα πλαστικα του... Το dy σε αντιθεση με το sprinter δεν εχει δισκοφρενο πισω.. Οικονομικοτερο το dy.. Και τα πλαστικα του sprinter μολις φτασεις τα 60 χμ τριζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-mitsos- 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 Συμφωνώ απόλυτα με Errorduser!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 κ γω συμφωνω με τους 2 πιο πανω! πολλοι λενε οτι τα dy κοβουν τα σπριντερ αλλα δν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο γτ υποτιθεται ειναι ιδια μηχανικα!! 1 φιλος μου παντος με dy σχετικα στρωμενο κοβει 1 φιλο μου που δν το εστρωσε κανονικα. 1 μαστορας κιολας χθες που πηγα να κοιταξει λιγο το σπριντερ μ σε κατι μου ειπε οτι τα dy εχουν λιγο πιο πολυ δυναμη απο τα σπριντερ! δν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο. προσωπικα πηρα σπριντερ καθαρα για αποψη ομορφιας μιας κ πιστυεω οτι ειναι πολυ πιο ομορφα απο τα dy!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 Και εμενα το σπριντερ μου αρεσει πιο πολυ εμφανησιακα απο το dy, κυριως η εκδοση με χρωμιο. Αλλα το dy ειναι πιο οικονομικο, κυριως για εναν 17 χρονο που παλευει να παρει μηχανακι μονος του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Η καταναλωση παιζει ρολο κ με τον οδηγο. δλδ αν παρουμε πχ εμενα με σπριντερ κ σενα με dy εγω μπορει να εχω μικροτερη καταναλωση επειδη οδηγαω με μικροτερη ταχυτητα ζορισμα κλπ. αλλα κ παλι δν ειμαι τοσο σιγουρος οτι ειναι πιο οικονομικο αλλα κ να ειναι θα ειναι ελαχιστη η διαφορα με το σπριντερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie156 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 φιλε μου επειδη ειμαι στο ψαξιμο και μ'αρεσει το σπριντερ,πως το βλεπεις μετα απο τοσο καιρο που το'χεις? σου εχει βγει καλο απο αποψης οικονιμιας? ειναι το injection? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες