Jump to content
Sign in to follow this  
FonikoTsoureki

Μια Μικρη Βοηθεια

Recommended Posts

Γεια σε ολους προσφατα πουλισα ενα gilera runner 50cc 08 μοντελο ηταν καλουτσικο σε γκαζια αλλα μολις επερνες διπλο και πηγαινες σε μια ανηφορα...κατεβαινες κατω και σπροξε με εβγαλε μπολικα προβληματα πιστονι,αντλια νερου και σερβισ σχεδον καθε 2μηνο καπου 30-40 ευρο με λγ λογια αμα ειστε αναμεσα σε μια αγορα σκοοτερ μην κανετε το λαθος και παρετε αφηστε οταν κατεβαινε ο πισω απο το μηχανακη μυριζε λαδι και καπνιλα...τελος παντον θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση θελω να παρω ενα Crypton r 115 cc ειναι διπλομα εχω φυσικα...Το κρυπτον ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1610341/ ειναι ενος φιλου μου ειναι σε πολι καλη κατασταση θα ηθελα να σας ρωτησο τη τελη κυκλοφοριας θα πληρωνω?και Κτεο πρεπει να περασει? ευχαριστω προκαταρκτικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα αδερφε τελη κυκλοφοριας θα πληρωσεις 20 ευρω τωρα για κτεο σε παπακι πρωτη φορα ακουω αν και δεν νομιζω,αυτα.... :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κτεο περναει ενα παπακι απο το χωριο μου περασε κτεο νμζ πληρωσε 35 ευρο απλος νμζ θελει να παρεις τηλ στο κτεο και τους λες τις πινακιδεσ απο το μηχανακη σου και σε λενε αμα περασεις η οχι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα