FonikoTsoureki 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Γεια σε ολους προσφατα πουλισα ενα gilera runner 50cc 08 μοντελο ηταν καλουτσικο σε γκαζια αλλα μολις επερνες διπλο και πηγαινες σε μια ανηφορα...κατεβαινες κατω και σπροξε με εβγαλε μπολικα προβληματα πιστονι,αντλια νερου και σερβισ σχεδον καθε 2μηνο καπου 30-40 ευρο με λγ λογια αμα ειστε αναμεσα σε μια αγορα σκοοτερ μην κανετε το λαθος και παρετε αφηστε οταν κατεβαινε ο πισω απο το μηχανακη μυριζε λαδι και καπνιλα...τελος παντον θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση θελω να παρω ενα Crypton r 115 cc ειναι διπλομα εχω φυσικα...Το κρυπτον ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1610341/ ειναι ενος φιλου μου ειναι σε πολι καλη κατασταση θα ηθελα να σας ρωτησο τη τελη κυκλοφοριας θα πληρωνω?και Κτεο πρεπει να περασει? ευχαριστω προκαταρκτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέλος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Καλησπερα αδερφε τελη κυκλοφοριας θα πληρωσεις 20 ευρω τωρα για κτεο σε παπακι πρωτη φορα ακουω αν και δεν νομιζω,αυτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FonikoTsoureki 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 κτεο περναει ενα παπακι απο το χωριο μου περασε κτεο νμζ πληρωσε 35 ευρο απλος νμζ θελει να παρεις τηλ στο κτεο και τους λες τις πινακιδεσ απο το μηχανακη σου και σε λενε αμα περασεις η οχι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες