Jump to content
Mr.Popo

Αγορα παπιου

Recommended Posts

Καλησπερα σας παιδια...Ειμαι καινουριος στο θεμα "παπι"...θα ηθελα να αγορασω ενα παπι για χωριο αρχηκα και αργοτερα για μικρες διαδρομες στην πολη...τι μου προτεινετε να παρω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα σας παιδια...Ειμαι καινουριος στο θεμα "παπι"...θα ηθελα να αγορασω ενα παπι για χωριο αρχηκα και αργοτερα για μικρες διαδρομες στην πολη...τι μου προτεινετε να παρω?

Δίπλωμα για αρχή.Μετά κράνος,μπουφάν,και έπειτα να διευκρινήσεις μέχρι πόσα διαθέτεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δίπλωμα για αρχή.Μετά κράνος,μπουφάν,και έπειτα να διευκρινήσεις μέχρι πόσα διαθέτεις.

Δεν εχω προβλημα για τα λεφτα φιλε μου...απλα προσπαθω να βρω ενα παπι αξιωπιστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω προβλημα για τα λεφτα φιλε μου...απλα προσπαθω να βρω ενα παπι αξιωπιστο!

Ωραία,σε ενδιαφέρει μόνο παπί ή και κανένα μοτοσυκλετάκι,endurακι και sport?

Άμα σε ενδιαφέρουν μόνο παπιά,τσέκαρε

Kymco Jetix

Honda Glx

Daytona Sprinter

Αυτά μου έρχονται για τώρα,κατά τη γνώμη μου το πιο αξιόπιστο είναι το glx :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία,σε ενδιαφέρει μόνο παπί ή και κανένα μοτοσυκλετάκι,endurακι και sport?

Άμα σε ενδιαφέρουν μόνο παπιά,τσέκαρε

Kymco Jetix

Honda Glx

Daytona Sprinter

Αυτά μου έρχονται για τώρα,κατά τη γνώμη μου το πιο αξιόπιστο είναι το glx :_thumbsup:

Ευχαριστω για το χρονο σου φιλε μου....

Εδω και 2 χρονια στο χωριο μου εχω οδηγησει αρκετες φορες τα εξης, Modenas Kriss 125,Innova-I Injection 125, Crypton X-135 , Crypton 110

Οποτε σκεφτομουν να αγορασω παπι απο τις παραπανω μαρκες...Δηλαδη Modenas,Yamaha,Honda

Ποια πιστευεις οτι ειναι τα πιο "σκυλια" και ταυτοχρονα αριστα σε επιδωσεις αλλα και ταχυτητα? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δίπλωμα για αυτά τα μηχανάκια όμως;

Άμα έχεις Α1, ξέχνα τα παπιά. Πήγαινε πάρε ένα μηχανάκι σχολείο,ωστε να τα βγάλεις άνετα πέρα με μηχανή μετέπειτα.Τέτοια μηχανάκια είναι :

RS_125_overview_bianco_glam_cropped_406x375.jpg

Yamaha_YBR_125_2007_05_1024x768.jpg

honda_cbf_125_2010_4.jpg

Και έχω και πολλές άλλες να σου προτείνω αν θες.

Έπειτα,από αυτά που ανέφερες,βάζω στην πρώτη κατηγορία το crypton x και το innova i.Από παπιά είναι κορυφή :_thumbsup: . Επιδόσεις φοβερές με αξιοπιστία είναι αυτό :

Rieju_RS2_Matrix_50_pro_Racing_Green_50cc_Motorcycle.jpeg

Τροποποιήθηκε από τον Laziali

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δίπλωμα για αυτά τα μηχανάκια όμως;

Άμα έχεις Α1, ξέχνα τα παπιά. Πήγαινε πάρε ένα μηχανάκι σχολείο,ωστε να τα βγάλεις άνετα πέρα με μηχανή μετέπειτα.Τέτοια μηχανάκια είναι :

RS_125_overview_bianco_glam_cropped_406x375.jpg

Yamaha_YBR_125_2007_05_1024x768.jpg

honda_cbf_125_2010_4.jpg

Και έχω και πολλές άλλες να σου προτείνω αν θες.

Έπειτα,από αυτά που ανέφερες,βάζω στην πρώτη κατηγορία το crypton x και το innova i.Από παπιά είναι κορυφή :_thumbsup: . Επιδόσεις φοβερές με αξιοπιστία είναι αυτό :

Rieju_RS2_Matrix_50_pro_Racing_Green_50cc_Motorcycle.jpeg

Του χρονου θα μπορω να εχω διπλωμα για τα παραπανω παπια που σου ανεφερα...Φυσικα ξερω τα βασικα της οδηγησης ενος παπιου καθως οπως σου ειπα τα εχω οδηγησει...

Ειναι ομως σωστο να ξεκινησω να οδηγω καθημερινα ενα παπι τοσο γρηγορο οσο το Crypton-X ?

Αλλοι μου λενε οτι παραμενει ενα παπι...αλλοι παλι μου λενε οτι ειναι αρκετα γρηγορο για "αρχαριους"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς,ένα παπί παραμένει.Αν όμως διαθέτεις λεφτά και θες κάτι πιο ωραίο από παπί,ψάξου για aprillia rs, rieju rs2, yamaha yzf 50 κτλ.

Εκτός απ'το οτι έχουν πιο πολύ γούστο,σου μαθαίνουν σωστά να οδηγείς.Αν πάλι έχεις λεφτά και θες παπί,όρμα στο crypton x (αν και δεν στο προτείνω χωρίς δίπλωμα,παίζουν φοβεροί μπελάδες) ειδάλλως αυτά που σου ανέφερα στην αρχή :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς,ένα παπί παραμένει.Αν όμως διαθέτεις λεφτά και θες κάτι πιο ωραίο από παπί,ψάξου για aprillia rs, rieju rs2, yamaha yzf 50 κτλ.

Εκτός απ'το οτι έχουν πιο πολύ γούστο,σου μαθαίνουν σωστά να οδηγείς.Αν πάλι έχεις λεφτά και θες παπί,όρμα στο crypton x (αν και δεν στο προτείνω χωρίς δίπλωμα,παίζουν φοβεροί μπελάδες) ειδάλλως αυτά που σου ανέφερα στην αρχή :_thumbsup:

Σε ευχαριστω πολυ αρχηγε !!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή όμως τώρα με έπιασε η έννοια σου,για λέγε τι θα πάρεις γιατί θα σκάσω :D

Ειμαι αναμεσα στο Modenas X-Cite 135 και στο Yamaha Crypton X 135 !!!!

Ειμαι πολυ σκαλωμενος με το Modenas αλλα θα δειξει!!!!!!!!

Περιμενω να μαθω πιο πολλα για το X-Cite!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι αναμεσα στο Modenas X-Cite 135 και στο Yamaha Crypton X 135 !!!!

Ειμαι πολυ σκαλωμενος με το Modenas αλλα θα δειξει!!!!!!!!

Περιμενω να μαθω πιο πολλα για το X-Cite!

Ακόμα καλύερα ψάξου και για modenas dinamik ;) έχει και συμπλέκτη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα καλύερα ψάξου και για modenas dinamik ;) έχει και συμπλέκτη :_thumbsup:

Να σου πω την αληθεια ειναι λιγο κουραστικο να καθομαι να ψαχνω μεταχειρισμενο,αλλα και να το ελεγχω αν εχει βλαβες...επισης ειναι 2χρονο και καιει τα ματια του!!!

Καλυτερα πιστευω ειναι να παρω δικο μου και να το μαθω...και οσο για να μαθω με συμπλεκτη, αγοραζω κανα Fx Η καμια Yamaha 125 την σκιφτη αργοτερα...εχουμε ομως μεχρι τοτε !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα