Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Ποιά είναι η γνώμη σας οδηγάρες; Εγώ προσωπικά έχω κλείσει στο honda cbf,από την πρώτη στιγμή που το είδα έρωτας. Για πείτε λοιπον :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) VTR 250 και με διαφορα(εφοσον ρωτας για naked) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2011 από τον AFTER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Καλύτερη τιμή CBF250 Καλύτερη οικονομία και αυτονομία YBR250 Καλύτερες επιδόσεις VTR250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Καλύτερη τιμή CBF250 Καλύτερη οικονομία και αυτονομία YBR250 Άντε να δεις ποιός έχει αντιγράψει ποιανού την ιδέα ( )Να ρωτήσω και κάτι ηλήθιο,γιατί έχω οδηγήσει μηχανή 2-3 φορές,για πολύ λιγο.Γιατί ρε μου σκέφτομαι οτι δεν τό χω και στην πρώτη στροφή θα το κάνω καλοκαιρινό το μηχανάκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Δεν είναι τίποτα...όλα μια συνήθεια είναι...αν οδηγάς χαλαρά τα γκάζια δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς... Τα μηχανάκια δεν πηγαίνουν μόνα τους....οι οδηγοί τα οδηγούν...αν κάνει ο οδηγός το μηχανάκι απλά θα υπακούσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Δεν είναι τίποτα...όλα μια συνήθεια είναι...αν οδηγάς χαλαρά τα γκάζια δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς... Τα μηχανάκια δεν πηγαίνουν μόνα τους....οι οδηγοί τα οδηγούν...αν κάνει ο οδηγός το μηχανάκι απλά θα υπακούσει Έτσι όπως τα λες είναι,και πρίν πάρω το πρώτο μηχανάκι πάντα σκεφτόμουν οτι αν ανεβώ στα 2 μέτρα θα πέσω,στην τελική αποδείχτηκε οτι έπεσα μόνο όταν: Πήγα να ξύσω γόνατο με παπί (άκουσον ε; ) Πάτησα μόνο μπροστινό σε δρόμο που δεν είχα δει το λάδι από κάτω (έλα...σήκωσε χέρι και ξανά ) Μια τρελή επιχείρησε αναστροφή χωρίς ειδοποίηση σε λεωφόρο (τώρα σε αυτήν ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες