Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Καλησπέρα , Εδώ και μερικό καιρό άρχισα να χρησιμοποιώ ξανά το μικρό κινέζικο παπάκι(125) που έχω για τις καθημερινές μου μετακινήσεις. Το πρόβλημα μου είναι ότι λόγο δουλειάς χρειάζομαι να βγαίνω στο περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και η τελική του δεν επαρκεί. Για την ακρίβεια στροφάρει πολύ ψιλά ενώ δεν κρεμάει σε καμία περίπτωση. Επίσης την πρώτη ,μάλλον για διακοσμητική την έχω. Οπότε σκέφτηκα να αλλάξω γρανάζια για να μου δώσει λίγη τελική παραπάνω ώστε να μην στροφάρει σαν τρελό! Τα μανίσια του είναι 14-36. Τι αλλαγή μου προτείνεται να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Καλησπέρα , Εδώ και μερικό καιρό άρχισα να χρησιμοποιώ ξανά το μικρό κινέζικο παπάκι(125) που έχω για τις καθημερινές μου μετακινήσεις. Το πρόβλημα μου είναι ότι λόγο δουλειάς χρειάζομαι να βγαίνω στο περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και η τελική του δεν επαρκεί. Για την ακρίβεια στροφάρει πολύ ψιλά ενώ δεν κρεμάει σε καμία περίπτωση. Επίσης την πρώτη ,μάλλον για διακοσμητική την έχω. Οπότε σκέφτηκα να αλλάξω γρανάζια για να μου δώσει λίγη τελική παραπάνω ώστε να μην στροφάρει σαν τρελό! Τα μανίσια του είναι 14-36. Τι αλλαγή μου προτείνεται να κάνω; Ευχαριστώ. φιλε εγω θα σε προτεινω να αφισεις το μπροστα 14 και απλα το πισω 32.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Λοιπόν!!! Επειδή ήθελα να το κλείσω το μηχανάκι ,λόγο ότι είχα βγάλει την ρόδα για να αλλάξω τα τακάκια ,πήγα και χτύπησα ένα 34άρι. Για την ώρα στον περιφερειακό δεν το έχω βγάλει ,αλλά μέσα στη πόλη η πρώτη μου φαίνεται πολύ πιο ανθρώπινη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες