Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Καταρχάς,καλοσώρισα και καλώς σας βρήκα.Ψάχνω για ένα μηχανάκι για την μύηση στον κόσμο των μηχανών,μιας και μέχρι τώρα οι μόνες μου επαφές με μηχανές άνω των 80cc είναι με παπιά (fx,innova,zx,και ένα κινέζικο τύπου crypton x), και περιστασιακά με μια xt125. Τώρα,λόγω ενός τρακαρίσματος που άφησε την πάπια μου νεκρή,έχω δανεικό ένα kymco jetix και την ψιλοβολέυω μέχρι να πάρω το Α1,ωστε να μπορώ να αποκτήσω σχέσεις σε πιο συχνή βάση με ένα 125 μηχανάκι με συμπλέκτη (προσοχή: όχι παπί -πχ dynamik). Έχω φάει κόλλημα με το honda cbf,και σκέφτομαι να το πάρω,αλλά θέλω και τη δική σας γνώμη περί του θέματος.Να προσθέσω επίσης οτι μηχανή με σκυφτό κάθισμα δεν έχω οδηγήσει ποτέ μέχρι τώρα (όπως πχ yzf) και φοβάμαι τη φέτα (γιαυτό και βρίσκω ιδανικό το cbf,που είναι όρθια η θέση οδήγησης). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Αφου θες commuter μηχανη για να μπεις στο νοημα των 2 τροχων τσιμπα ενα YBR 125 μεταχειρισμενο με 1200-1500€ και εισαι αρχοντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Αφου θες commuter μηχανη για να μπεις στο νοημα των 2 τροχων τσιμπα ενα YBR 125 μεταχειρισμενο με 1200-1500€ και εισαι αρχοντας. Στην αντιπροσωπεία μου δίνει το cbf 125 καινούριο 2000 γιούρα,επειδή είναι οικογενειακός φίλος.Αλλά το ybr δεν είναι πάνω κάτω ίδιο με το cbf; (Άσε που δεν εμπιστεύομαι τα μετάχειρα,την ερωμένη μου τη θέλω παρθένα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Παιδιά συγγνώμη τώρα πρόσεξα που έβαλα τη συζήτηση μπορεί κάποιος να τη μεταφέρει στα 125cc; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Ιδια μηχανακια ειναι, made in china και τα 2, ψεκαστα και τα 2, η εμφανιση αλλαζει. Ρωρα παντως και στη yamaha, δεν χανεις κατι. Αν εισαι και λιγο καγκουρακος δες και το νεο KTM Duke 125 αλλα λογικα θα τσιμπαει στη τιμη. Για commuter ομως στα 125 αυτα τα 2 παιζουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Ιδια μηχανακια ειναι, made in china και τα 2, ψεκαστα και τα 2, η εμφανιση αλλαζει. Ρωρα παντως και στη yamaha, δεν χανεις κατι. Αν εισαι και λιγο καγκουρακος δες και το νεο KTM Duke 125 αλλα λογικα θα τσιμπαει στη τιμη. Για commuter ομως στα 125 αυτα τα 2 παιζουν... Τη δούκισσα με τίποτα,δαγκώνει στο ψαχνό η ΚΤΜ,θα αδειάσει το πορτοφόλι μου. Τώρα,μεταξύ σε cbf και ybr, προτιμώ δαγκωτό το cbf, που θα το πάρω και 5 κατοστάρικα πιο φτηνά απ'την original τιμή του,τα οποία μπορώ να δώσω για λάστιχα (το πρώτο πράγμα που θα αλλάξει,δεν θα το τσουλήσω καν με τα λάστιχα της μαμάς του) κάνα φίλτρο αέρος και με λίγα παραπάνω μπαγιόκα και καμιά εξατμισούλα. Βέβαια θα μπορούσα να πάρω και το cbf 250,που το καλύπτει το Α1 και η τσέπη μου,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι το ιδανικό commuting tool Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Θα έλεγα καλύτερα το 250 γιατί μετά άντε να ψάχνεις να δώσεις το 125. Χαμένα χρήματα *2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Θα έλεγα καλύτερα το 250 γιατί μετά άντε να ψάχνεις να δώσεις το 125. Χαμένα χρήματα *2. Οπότε δηλαδή πιστεύεις οτι με το cbf 250 θα μπορώ να προσαρμοστώ καλύτερα (και χωρίς να το βαρεθώ σε κάνα 6μηνο) χωρίς το φόβο να το σαβουρντιάσω και να πληρώνω τα μισά του πλαστικά; Σόρρυ που σας τα πρήζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Οπότε δηλαδή πιστεύεις οτι με το cbf 250 θα μπορώ να προσαρμοστώ καλύτερα (και χωρίς να το βαρεθώ σε κάνα 6μηνο) χωρίς το φόβο να το σαβουρντιάσω και να πληρώνω τα μισά του πλαστικά; Σόρρυ που σας τα πρήζω Αν έχεις λίγο μυαλό, αν είναι να πέσεις με το 250 θα πέσεις και με το 125. Απλά θα έχεις και λίγο παραπάνω δύναμη να πας παραέξω, να πάρεις άνετα 2ο άτομο κλπ. Πόση διαφορά έχουν στην τιμή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Η τιμή που το παίρνεις είναι εξαιρετική και σε σχέση με το ybr είναι καλύτερο και πιο όμορφο απλώς έχει πιο ακριβά ανταλλακτικά που σπάνια θα χρειάζεσαι. Για αστική μετακίνηση είναι κορυφή λόγω της ευελιξίας του και της τρομερά χαμηλής κατανάλωσης του (2,6l/100 klm). Τις αλλαγές που αναφέρεις τις έχω κάνει και τα λάστιχα είναι επιβεβλημένα! Ότι χρειαστείς μπορείς να ρωτήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Αν έχεις λίγο μυαλό, αν είναι να πέσεις με το 250 θα πέσεις και με το 125. Απλά θα έχεις και λίγο παραπάνω δύναμη να πας παραέξω, να πάρεις άνετα 2ο άτομο κλπ. Πόση διαφορά έχουν στην τιμή? 3950 έχει το 250 (εγώ πιστεύω θα το πάρω κάνα 500άρι λιγότερα) και το 125 γύρω στα 2500 (θα το πάρω με 2000).Οπότε πάνω κάτω η διαφορά είναι ~1500€ Η τιμή που το παίρνεις είναι εξαιρετική και σε σχέση με το ybr είναι καλύτερο και πιο όμορφο απλώς έχει πιο ακριβά ανταλλακτικά που σπάνια θα χρειάζεσαι. Για αστική μετακίνηση είναι κορυφή λόγω της ευελιξίας του και της τρομερά χαμηλής κατανάλωσης του (2,6l/100 klm). Τις αλλαγές που αναφέρεις τις έχω κάνει και τα λάστιχα είναι επιβεβλημένα! Ότι χρειαστείς μπορείς να ρωτήσεις. Και δε μου λές,μιας και βρήκα cbfάκια ( ) θα χρειαστεί και κανένα γραναζάκι μικρότερο μπροστά; (έχω ακούσει οτι αργεί στην εκκίνηση) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Η αλήθεια είναι ότι αργεί λίγο στην εκκίνηση και το μικρότερο μπροστινό γρανάζι (το έχω περάσει κι αυτό) βελτιώνει την κατάσταση. Αν πρωταρχικός σου στόχος είναι η οικονομία κι όχι το γκάζι χτύπα το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Η αλήθεια είναι ότι αργεί λίγο στην εκκίνηση και το μικρότερο μπροστινό γρανάζι (το έχω περάσει κι αυτό) βελτιώνει την κατάσταση. Αν πρωταρχικός σου στόχος είναι η οικονομία κι όχι το γκάζι χτύπα το. Ε εντάξει δεν θα μου κόψει και πολλά χιλιόμετρα άμα βάλω ένα δόντι μικρότερο γραναζάκι.Ποσώς με ενδιαφέρει δηλαδή αν θα πηγαίνει με 115 και όχι με 120 (άλλωστε τι απαιτήσεις να έχω από το 125,το σχολείο μου είναι ). Ας πούμε εσύ πόση τελική είχες πγ και πόση μγ (προ γραναζίου και μετά γραναζίου); Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Αναφέρθηκα στη μοτοσικλέτα γενικότερα και όχι στο γρανάζι συγκεκριμένα. Όσο για τις τελικές είναι στα νούμερα που έγραψες ακριβώς. Σαν σχολείο θα σε διδάξει αρκετά μιας και η οδήγηση της δεν έχει καμία σχέση με αυτήν ενός παπιού όπως θα παρουσιάσουν κάποιοι επίδοξοι "γκαζοφονιάδες". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Αναφέρθηκα στη μοτοσικλέτα γενικότερα και όχι στο γρανάζι συγκεκριμένα. Όσο για τις τελικές είναι στα νούμερα που έγραψες ακριβώς. Σαν σχολείο θα σε διδάξει αρκετά μιας και η οδήγηση της δεν έχει καμία σχέση με αυτήν ενός παπιού όπως θα παρουσιάσουν κάποιοι επίδοξοι "γκαζοφονιάδες". Τα παπιά γ@μησέ τα,τα έχω φάει με το κουτάλι και ας είμαι 17,θα τα ανεχτώ για λίγο ακόμα και μετά ποτέ ξανά,μόνο αν είναι να τα πειράξω για κανένα φιλαράκι.Αλλά δεν ξέρω τι να πώ,αυτός ο έρωτας με το cbf απ'τη στιγμή που το είδα, αχ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Από εμφάνιση σκίζει, είναι εξαιρετικά ερωτεύσιμο θα έλεγα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες