violence 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2011 Καλησπέρα μάγκες. (Εάν είναι σε λάθος κατηγορία το θέμα παρακαλώ να το μεταφέρετε) Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε διάφορα πράγματα ώστε να αλλάξω την εξωτερική εμφάνιση του agility city 50cc. Εκτός από χρώμα που είναι λογικό. τι άλλο μπορώ να βρω και να βάλω πάνω από θέμα εξωτερικής ομορφιάς?κανένα φανάρι,λάμπες xenon,αντίβαρα,καθρέπτες και ότι άλλο ξέρετε. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Θα σου πώ τη γνώμη μου (λάβε υπ'όψιν οτι απεχθάνομαι τα σκούτερ,οπότε ότι σου λέω τα μισά θα κρατάς ) Πρώτον,τα σκούτερ είναι μόνο μεταφορικό μέσον,ειδικά στα 50 κυβικά,το μόνο φτιάξιμο που μπορείς να κάνεις είναι να το βάψεις σε χρώμα της επιλογής σου,άντε και να αλλάξεις τάπες βαλβίδων . Από κει και πέρα,μην περάσει καν απ'το μυαλό σου αυτό που ακούω απο scooterάδες,το κιτ malossi και τις εξατμίσεις gianelli,nrg κτλ. Αυτά είναι καγκουριές χείριστου τύπου και θα κλαις τα λεφτά σου.Κάποια μέρα θα το βάψεις μπλε και θα το πετάξεις στη θάλασσα. Δεν μπορώ να σου πώ αν βοήθισα,τη γνώμη μου λέω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
violence 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Ναι ξέρω φίλε. ευχαριστώ. Ούτε γω θέλω καγκουριές και τέτοια που τα θεωρώ "παιδικά". Από design έλεγα αν μπορώ να αλλάξω τίποτα από πλαστικά,φανάρια,καθρέπτες και τέτοια. όχι από "μηχανικά". δεν ξέρω αν με πιάνεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 Ναι ξέρω φίλε. ευχαριστώ. Ούτε γω θέλω καγκουριές και τέτοια που τα θεωρώ "παιδικά". Από design έλεγα αν μπορώ να αλλάξω τίποτα από πλαστικά,φανάρια,καθρέπτες και τέτοια. όχι από "μηχανικά". δεν ξέρω αν με πιάνεις.. Εγώ θα σου πρότεινα να το αφήσεις όπως είναι,γιατί είναι δεδομένο οτι το 50άρι κάποια στιγμή θα το βαρεθείς.Από κει και πέρα: Καθρέπτες Για τα φανάρια άμα θες,θα σου πρότεινα για λόγους οικονομίας κάτι σε φιμέ ζελατίνα π.χ. Πλαστικά τι να σου πώ, άμα ξέρεις να βάφεις κάντο μόνος σου,αν δεν ξέρεις δοκίμασε (50αράκι είναι δε γ@μιέται το αποτέλεσμα,θα το ξανακάνεις).Πάντως μην δώσεις λεφτά στο φαναρτζή για το μικρό,κράτα τα να κάνεις ευτυχισμένο ένα μεγάλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
violence 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Έγινε φίλε ευχαριστώ. Καλά να το βαρεθώ δεν παίζει γιατί δεν με νοιάζει και τόσο η ταχύτητα κλπ. τις μεταφορές μου θέλω να κάνω μόνο και τίποτα άλλο. ντάξει. και να το βαρεθώ ένα 125cc θα πάρω το πολύ ;) 125 βασικά είναι ότι πρέπει. το ξαναφτιάχνω σιγά :P Τώρα για φιμέ ζελατίνα έχουμε κανένα παράδειγμα να δω πως δείχνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Έγινε φίλε ευχαριστώ. Καλά να το βαρεθώ δεν παίζει γιατί δεν με νοιάζει και τόσο η ταχύτητα κλπ. τις μεταφορές μου θέλω να κάνω μόνο και τίποτα άλλο. ντάξει. και να το βαρεθώ ένα 125cc θα πάρω το πολύ ;) 125 βασικά είναι ότι πρέπει. το ξαναφτιάχνω σιγά :P Τώρα για φιμέ ζελατίνα έχουμε κανένα παράδειγμα να δω πως δείχνει? Στο περίπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες