Jump to content
cbk

Πόσοι οδηγοί δικύκλων είναι «ζώα» ;

136 ψήφοι

1. 1. Τί ποσοστό οδηγών δικύκλου είναι @#$*@#$ ?

• Λιγότερο από 5%
      1
    • Μεταξύ 5%-10%
      2
    • Μεταξύ 10%-20%
      5
    • Μεταξύ 20%-30%
      13
    • Μεταξύ 30%-40%
      18
    • Μεταξύ 40%-50%
      18
    • Μεταξύ 50%-60%
      20
    • Μεταξύ 60%-70%
      24
    • Μεταξύ 70%-80%
      16
    • Μεταξύ 80%-90%
      4
    • Μεταξύ 90%-95%
      0
    • Μεταξύ 95%-99%
      1
    • Όλοι
      2
    • Άλλο
      1
  2. 2. Εγώ ανήκω στην υπό συζήτηση κατηγορία;

• Όχι βέβαια!
      22
    • Ε, καμιά φορά...
      11
    • Είμαι με τις ώρες μου, δεν γίνομαι όμως ποτέ επικίνδυνος
      26
    • Είμαι με τις ώρες μου, καμιά φορά γίνομαι επικίνδυνος και το μετανοιώνω..
      21
    • Είμαι με τις ώρες μου, καμιά φορά γίνομαι επικίνδυνος και γουστάρω!
      2
    • Όποτε κάνω βλακείες φροντίζω να μην εμπλακεί άλλος.
      13
    • Δυστυχώς, ναι, δεν μπορώ να συγκρατηθώ...
      0
    • Ναι, αλλά δε φταίω, δεν γίνεται αλλιώς με τόσους μ@λ@κες γύρω...
      0
    • Ανάλογα με τις συνθήκες, μπορεί να παρασυρθώ!
      11
    • Σπανιότατα.
      17
    • Αρκετά συχνά θα έλεγα...
      1
    • Σχεδόν πάντα!
      1
    • Άλλο
      0
  3. 3. Θάθελα οι άλλοι να οδηγούν όπως εγώ;

• Ναι.
      89
    • Όχι.
      19
    • Άλλο
      17

Recommended Posts

Δεν εξεταζω τα κινητρα που κανουν τους οδηγους ΖΩΑ αλλα το αποτελεσμα γι αυτο μη με κατακρινετε... ΠΧ για μενα ο ντελιβερας εχει ποιο αγνο κινητρο απο τον καβουρα οταν κανει παρανομια στο δρομο αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...

1. Ντελιβεραδες (60-70%). εχουν γ@...θει στην παρανομια... ΟΣΟ το δυνατον πιο γρηγορα με κοστος την ασφαλεια!!! Τα στοπ εχουν καταργηθει οπως και οι μονοδρομοι!!!

2. Μπεβερλαδες/Μεγασκουτεραδες (50%). Οι γνωστοι παντοφλατοι/ξεκρανωτοι/φραπεδοφοροι η ακομα και φρεντοΚαπουτσινοφοροι/Μαλι γλυμμνο/ και γυαλι ηλιου! Δεν κανουν πολλες παρανομιες οφειλω να πω αλλα και μονο που τους βλεπεις....

3. Σουπερσπορταδες(40%) Οι περισσοτεροι φορανε κρανος.. αλλα υπαρχει ενα 40% το οποιο νομιζει πως ο δρομος ειναι πιστα... Δεν πεφτουν ποτο κατω απο τιςε 10.000 σαλ και κατω απο τα 100 χαω

4. Παπιοζοι και Σκουτεροβιοι μεταξυ 15-21 (70%). Κρανος ΠΟΤΕ!!! Μαμα Εξατμιση ΠΟΤΕ!! ολο λαλακιες στο δρομο...

5. Εντουραδες (30%)... Αμαν ποια με αυτα τα πριονια ΧΤ ρε παιδια εχει ενα ο γειτονας Δεν μπορουμε να κοιμηθουμε!!! Δεν εχω ξανακουσει ποιο δυνατο θορυβο!!! Αφηστε που το παιρνει για να παει μεχρι και για τσιχλες!!!

6. Οι χειροτεροι ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ οι V-Stormades και κυριως ΒΜWGS1200αδες.. (30% και 70%).. Οι δευτεροι ειναι καινουρια φρουτα... ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΟ ΣΤΑΝΤΑΡ... ΜΑΛΙ, ΓΥΑΛΙ και πανταλονι Λι.. Συνηθως ειναι και κτηναρια!! Εχουν μηχανακι ΚΤΗΝΟΣ και νομιζουν πως εχουν παπι. Προχτες ενας αλλονιζε σε ενα πεζοδρομο σε ΦΟΥΛ ΚΟΣΜΟ!!!! Ειναι μετεξελιξη οσων ειχαν Καγιεν... Φυσικα για κρανος ουτε κουβεντα....

Οσον αφορα εμενα ... οπως και ψηφησα ...αναλογα με τις στιγμες... Ειναι αλλες που σταματαω σε καθε στενο ανεξαρτητως προτερεοτητας Στοπ και σε καθε διαβαση.... Προχτες ομως πχ σε επαρχιακο δρομο... (2 λωριδων ανα κατευθυνση χωρις ομως γραμμες κατω) προσπερνουσα αυτοκινητα που προσπερνουσαν αλλα αυτοκινητα. Αυτοι που προσπερνουσαν βγαζαν αριστερο φλας... Ελα ντε ομως που ενας ηθελε να στιρψει... και κοντεψε να με φαει λαχανο... (καθαρα δικη μου λαλακια!!!) Εχω (οπως πιστευω και ολοι) καλες και καβουριακες στιγμες!

ΥΓ Ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανεις !!!! Χιουμοριστικο ειναι το ποστ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι πολύ σημαντικό πριν αναζητήσουμε τη μαλακία των άλλων και αρχίσουμε να τα χώνουμε, να σκεφτόμαστε το δικό μας μερίδιο ευθύνης.

Δεν το λέω με αφορμή κάποιο post παραπάνω, απλά ένας συλογισμός είναι συμπληρωματικός στην προηγούμενη άποψη μου.

Για να αλλάξουμε τον κόσμο πρώτα πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν πολλα ζωα και ιδιαίτερα οσοι τον τελευταίο καιρο λογω κρισης,αγανάκτησης κτλ αναγκάστηκαν να ανέβουν σε δίκυκλο.

Αυτο εχει ενα μεγαλο κακο και ενα μεγαλο καλο για τον σωστο μοτοσυκλετιστη.

Το κακο ειναι οτι επειδη αναγκαστηκε ο αλλος λογω κρισης,κι οχι λογω πεποιθησης,να καβαλησει "μηχανακι"για εξυπηρετηση και οικονομια,και μιλαμε συνηθως για καναν παπιο ή σκουτερακι,θα πηξουμε σε ακομα περισσοτερους ασχετους και ζωα...που απλα μετακινουνται με μηχανακι για εξυπηρετηση...:frusty:

Το καλο ειναι οτι οι απανταχου ΙΧηδες που αναγκαστηκαν να χρησιμοποιησουν διτροχο,θα δουν απο πρωτο χερι οτι ο μοτοσυκλετιστης ειναι ευαλωτος απο την παραμικρη αφηρημαδα ή ανοησια του ΙΧη...εστω και με "το ζορι" λογω κρισης μπαινουν στη θεση μας και μακαρι να λειτουργησει θετικα ωστε οταν ξαναμπει στο ΙΧ να προσεξει λιιιιιγο παραπανω τη μοτοσυκλετα γυρω του... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα