Jump to content
Sign in to follow this  
THE0

Shineray xy50q VS Kymco Jetix

Recommended Posts

Καλησπερα,

Πρώτον , μιλάω για 50cc παπάκια :P

Τα πλεονεκτήματα στο Shineray xy50q που μ'ενδιαφέρουν είναι:

1) 900 ευρώ ΕΝΩ το Kymco Jetix κάνει 1435 ευρώ.

2) Οτι πουλάνε και Shineray xy50q χωρίς πίσω δισκόφρενο ΕΝΩ τα Kymco Jetix έχουν 100% πίσω δισκόφρενο...

Το μηχανάκι το θέλω για περίπου ~4-5 χρόνια.

Δεν ειμαι 100% σάγουρος οτι το μηχανάκι λέγετε Shineray xy50q αλλα ειναι απομοίμηση της supra.

(αυτό στο βίντεο πρεπει να ειναι αν και οπως ειπα...δν ειμαι 100% σιγουρος :D

)

Όποιος γνωρίζει ας αφήσει την γνώμη του παρακάτω ... ευχαριστώ :)

Edit: Επίσης όποιος γνωρίζει τελική του Shineray xy50q με καλό στρώσιμο ... ας μου πει. (αμα είναι να πιάνει 60 τελική τοτε τι να το κάνω...ουτε ανηφόρες δεν θα πέρνει χαχα)

Τροποποιήθηκε από τον THE0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα,

2) Οτι πουλάνε και Shineray xy50q χωρίς πίσω δισκόφρενο ΕΝΩ τα Kymco Jetix έχουν 100% πίσω δισκόφρενο...

Δεν ειμαι 100% σάγουρος οτι το μηχανάκι λέγετε Shineray xy50q αλλα ειναι απομοίμηση της supra.

)

Edit: Επίσης όποιος γνωρίζει τελική του Shineray xy50q με καλό στρώσιμο ... ας μου πει. (αμα είναι να πιάνει 60 τελική τοτε τι να το κάνω...ουτε ανηφόρες δεν θα πέρνει χαχα)

Εισαι αποκλιστηκα αναμεσα σε αυτα?ποσα κιλλα εισαι(σε 50αρι πεζουνε μεγαλο ρολο)

Εγω δεν θα αου προτεινα κανενα απο αυτα τα 2,κοιταξε το daytona sprinter,50αρι πιο ομορφο και απο τα 2 με δισκοφρενο μπροστα πισω και σοβαρη αντιπροσωπια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εισαι αποκλιστηκα αναμεσα σε αυτα?ποσα κιλλα εισαι(σε 50αρι πεζουνε μεγαλο ρολο)

Εγω δεν θα αου προτεινα κανενα απο αυτα τα 2,κοιταξε το daytona sprinter,50αρι πιο ομορφο και απο τα 2 με δισκοφρενο μπροστα πισω και σοβαρη αντιπροσωπια...

Ειμαι γύρω στα 75 κιλά ... το daytona sprinter το εχω αποκλείση απο την αρχή .... σχετικα με την ταχυτητα του ειναι μια χαρα για 50αρι αλλα αντεχει μονο 2 χρονια ... επισης ειπα πως ψαχνω παπι που να μην εχει δισκοφρενο πισω :) τα εχουν ξεφτυλιση ολα τα καινουργια..ολο δισκοφρενα βαζουν.

Αν η μηχανη τ Shineray xy50q ειναι καλη τοτε θα καταληξω σ εκεινο ... αν και ολες οι μηχανες στα 50ρια ιδιες ειναι μωρε...

αν γνωριζεις τπτ σχετικα με το Shineray xy50q , ευχαριστως να ακουσω αποψεις σου χεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ απλά πάρε ένα 125 να τελιώνεις γιατί όλα τα 50αρια είναι για πέταμα!εγώ έχω το jetix πάντος και αν δεν πας για 125 είναι καλό μιχανάκι το jetix.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε αφου ψαχνεις για κινεζικα δες και το yinxiang yx-50 που βγενει 100αρι απο το εργοστασιο με χαρτια 50αρι και κανει 1300€(οσο το sprinter και φθηνοτερο απο το jetix).Αλλα να ξες οτι τα 50αρια χωρις υπερβολες "δεν πανε" ειδικα με δευτερο ατομο.Με ενα ατομο ομως πανε(αργα αλλα πανε).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας μην ξεφευγουμε απ'το θεμα παρακαλω........τα 50ρια ειναι μια χαρα...αμα το Shineray xy50q πιάνει 70-75 (και επειδη θα το 'χω συνηθως για μεσα στην πολη...και τα 50 να πιανει καλα ειναι) με καλο στρωσιμο τοτε τι αλλο θες...το θεμα ειναι αν η μηχανη του ειναι οκ δλδ να μην χρειαζεται συνεργειο την επομενη μερα λολ

κοιτα..οσο για κινεζικο , και τα kymco αμα το βαζεις ετσι κινεζικα ειναι .. γτ και εκεινα στην κινα φτιαχνονται λογο φτηνο κοστος κατασκευης κτλπ.

Θα επερνα kymco αλλα οπως ειπα ειδα αυτο το Shineray xy50q χωρις πισω δισκοφρενο και μονο 900ευρω σημερα .. και επαθα πλακα.

Οποιος εχει να πει κατι..μονο πανω στο θεμα Shineray xy50q VS Kymco Jetix παρακαλω :)

edit: και για την μηχανη τ Shineray xy50q οποιος γνωριζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν ξερω για το Shineray αλλα εχω δει 50αρι lifan(που απο μοτερ ειναι σχεδον το ιδιο) και με το ζορι εβγαζε 60-65(και σε ανηφορες 15).

Αληθεια γιατι δεν θες πισω δισκοφρενο?

Δες και το daytona dy50 που ειναι και αυτο σαν το supra και δεν εχει πισω δισκοφρενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν ξερω για το Shineray αλλα εχω δει 50αρι lifan(που απο μοτερ ειναι σχεδον το ιδιο) και με το ζορι εβγαζε 60-65(και σε ανηφορες 15).

Αληθεια γιατι δεν θες πισω δισκοφρενο?

Δες και το daytona dy50 που ειναι και αυτο σαν το supra και δεν εχει πισω δισκοφρενο.

Γιατι το δισκοφρενο ειναι αχρηστο πισω και συνεχεια λαδια..αυτη την δουλεια θα κανω? με ταμπουρο 100% ελεγχος :D

Πραγματικα στις ανηφορες 15 ? αμα τα παπια πανε με 15 στις ανηφορες τοτε τα σκοοτερ επρεπε να πανε με 5.....εφοσον εχουν μειωνεκτημα με τις στροφες...εδω με το chappy του πατερα μου επιανα 40 στην ανηφορα..και τετρακαβαλο με 30 σ ευθεια που ειναι αυτοματο...λολ

Αμα βγαζει 65 καλα ειναι ... αντε και 70 χεχε αλλα 60 ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φιλε ξερω 2-3 με 50αρι lifan και ολοι με λενε οτι βγαζει 60 με το ζορι.

Ειχε και ενας στη παρεα μου 50αρι lifan και σε καθε ανηφορα επρεπε να σταματαμαι και να τον περιμενουμε.

Και σε λεω για lifan γιατι τα μοτερ Shineray ειναι ιδια με τα lifan απο οσο ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φιλε ξερω 2-3 με 50αρι lifan και ολοι με λενε οτι βγαζει 60 με το ζορι.

Ειχε και ενας στη παρεα μου 50αρι lifan και σε καθε ανηφορα επρεπε να σταματαμαι και να τον περιμενουμε.

Και σε λεω για lifan γιατι τα μοτερ Shineray ειναι ιδια με τα lifan απο οσο ξερω.

χμμμ αν αυτη ειναι η μονη διαφορα με το Jetix τοτε αξιζει το κερδος κατα 550 ευρω ... ισως να το πειραξω .. και να εχω κερδος .. θα το ψαξω , να 'σαι καλα. :)

Αν γνωριζει κανεις τπτ παραπανω , ανυπομονω να ακουσω :D

Σ αυτο το videaki τρεχει με περιπου 80km/h ... αμα ηταν πειραγμενο θα επρεπε να παει πιο γρηγορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε πας καλα?!τι ταμπουρα μου λες?!νομιζεις οτι τα ταμπουρα ειναι καλυτερα απο δισκοφρενα?!...οτι ναναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα,

)

ειμαι κατοχος αυτου του 50αριου. http://www.4uthesite.com/products.php?pid=13791&pc=943&tit=%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1+%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9+XY+50+cc

εχω κανει 6000 χλμ και ειναι για 50αρη μια χαρα.προβληματα μηδεν.εχω δει στο κοντερ σε ευθεια παντα 75 χλμ και σε κατηφορα 80++.

το μονο κακο του ειναι τα λαστιχα και οι πισω αναρτησεις.αν παρεις οτιδηποτε τσεκαρε ολες τισ βιδες πριν το παρεις βολτα.εχω πικρανει πληροφοριακα dayang 50 επανηλημενα.1η 2α ειναι για 2 μηχανακια μπροστα και μολις βαζω 3η απλα τον περναω απο πανω... :thumbsup::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα πρότεινα το κυμκο.

Εγώ σου προτείνω το κυμκο.Σίγουρα είναι καλύτερο απο το κινεζικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω μπανιση αυτο αλλα δεν ξερω αν οντως αντεχουν οπως τα daytona στον χρονο .λεφτα για ακριβοτερο δεν υπαρχουν.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1576076/

Τροποποιήθηκε από τον gregogti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα