Jump to content
gamokavouras_o_ammwdhs

Service YAMAHA Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

σωστα! σημερα ειδα το καινουριο που ανοιξε στην καραμανλη ακριβως διπλα στην alpha bank αλλα δεν ειναι ΥΑΜΑΗΑ. εχει διαφορα αξεσουαρ και ανταλλακτικα. και το συνεργειο στη μαραθωνος.

yamahakia666 ποιο συνεργειο θα προτεινες εσυ? φαινεσαι γνωστης... εγω παντως 2 φορες εχω παει στο μαρκοπουλο χωρις προβλημα απλα θελω να ξερω τι παιζει κ αλλου...... επισης απο τιμες πως πανε?

Τροποποιήθηκε από τον gamokavouras_o_ammwdhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδια να βαλουμε λιγο τα πραματα στη θεση τους.

Ο Μαρκοπουλος (a.k.a Χοντρος) ειχε παλια μαγαζι με ανταλλακτικα κλπ στη Δεσπεραι. Μετα ανοιξε στην Κατσιμιδη, το οποιο αργοτερα το πηρε η Μοτοδυναμικη και το εκανε Μοτοδικτυο Β. Ελλαδος κρατοντας τον σαν υπευθυνο. Στο πλαισιο περικοπων το εκλεισε η Μοτοδυναμικη και τωρα ο Μαρκοπουλος ανοιξε μαγαζι λιγο πιο κατω στην Καραμανλη (πρωην Naxter) και ο γιος ανοιξε συνεργειο (εξουσιοδοτημενο) στη Μαραθωνος απεναντι απο τον ΚΤΜοΜακινα. Το μαγαζι στην Καραμανλη εχει παλι πληθωρα ανταλλακτικων αλλα δεν ειναι επισημο Yamaha. Ο Μαρκοπουλος ειχε τεραστια γνωση στα ανταλλακτικα των μηχανακιων σε σημειο να θυμαται απ εξω κωδικους απο οτι μπορεις να φανταστεις. Ειναι βεβαια με τις ωρες του αλλα εγω προσωπικα δεν εχω παραπονο ακομα κι οταν εχω ζητησει κουλο και σπανιο ανταλλακτικο. Γενικα σε ανταλακτικα ηταν ο δευτερος καλυτερος μετα τον Ματακο ο οποιος δεν παιζεται και εχει Parts που δεν εχει ουτε η αποθηκη στην Ολλανδια. :P Ο Μερεμετσακης απ την αλλη απο πωλησεις δε το χουν, απο ανταλλακτικα αστο καλυτερα (θες κανα 10λεπτο να εξηγησεις τι μηχανακι εχεις και αλλο ενα για να εξηγησεις το συγκεκριμενο παρτ) αλλα εχει πολυ καλο συνεργειο. Ψιλοβαραει στο ψαχνο βεβαια οπως ολα τα επισημα. Κανουν ομως πολυ καλη δουλεια.

ενα ποντακι απο εμενα γιατι εισε και παλιος και yamahakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ πάλι πέρασα από όλα αυτά σήμερα, ρωτώντας για διάφορα πράγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ πάλι πέρασα από όλα αυτά σήμερα, ρωτώντας για διάφορα πράγματα...

οπως???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
yamahakia666 ποιο συνεργειο θα προτεινες εσυ? φαινεσαι γνωστης...

ενα ποντακι απο εμενα γιατι εισε και παλιος και yamahakias

Ναι...και ξέρει και από καλά ποδήλατα... :tooth: :tooth: :tooth:

Χρήστο... :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρώτησα για service και 1-2 ανταλλακτικά και πιο φτηνός ήταν ο Ματάκος για τα ανταλλακτικά. Ο Γιάννης όμως ο γιος του στη Μαραθώνος δεν ξέρω πόσο καλός είναι για service. Έχω μηδενική εμπειρία από αυτόν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως πάω στον Τουραντζίδη Δήμητρη στην Ηλιούπολη και είμαι μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως πάω στον Τουραντζίδη Δήμητρη στην Ηλιούπολη και είμαι μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος.

εγω οταν ειχα παρει τη μηχανη μεταχειρισμενη μολις ειχε κανει σ αυτον ο προηγουμενος κατοχος το σερβις των 10.000. οταν ηρθε η ωρα να γινει των 15.000 πηγα στο μαρκοπουλο και ημουνα μπροστα. μου λεει το φιλτρο σου ειναι ιμιτασιον! μου εβγαλε απο το κουτι το γνησιο μου το περασε και μου εδειξε τη διαφορα. καλος απατεωνας αυτος στην ηλιουπολη. πληρωνεις για οριτζιναλ και σου βαζει ιμιτασιον! ασε που κανονικα αφου ειναι "επισημος" YAMAHA νομιζω ειναι υποχρεωμενος να σου βαλει γνησια για να κρατηθει κ η εγγυηση! ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος...

για προσεξε το φιλτρο λαδιου σου! το γνησιο ειναι καπως γυαλιστερο ενω το ιμιτασιον μαυρο ματ.....

Ρώτησα για service και 1-2 ανταλλακτικά και πιο φτηνός ήταν ο Ματάκος για τα ανταλλακτικά. Ο Γιάννης όμως ο γιος του στη Μαραθώνος δεν ξέρω πόσο καλός είναι για service. Έχω μηδενική εμπειρία από αυτόν...

για σερβις ομως?

Τροποποιήθηκε από τον gamokavouras_o_ammwdhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω οταν ειχα παρει τη μηχανη μεταχειρισμενη μολις ειχε κανει σ αυτον ο προηγουμενος κατοχος το σερβις των 10.000. οταν ηρθε η ωρα να γινει των 15.000 πηγα στο μαρκοπουλο και ημουνα μπροστα. μου λεει το φιλτρο σου ειναι ιμιτασιον! μου εβγαλε απο το κουτι το γνησιο μου το περασε και μου εδειξε τη διαφορα. καλος απατεωνας αυτος στην ηλιουπολη. πληρωνεις για οριτζιναλ και σου βαζει ιμιτασιον! ασε που κανονικα αφου ειναι "επισημος" YAMAHA νομιζω ειναι υποχρεωμενος να σου βαλει γνησια για να κρατηθει κ η εγγυηση! ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος...

για προσεξε το φιλτρο λαδιου σου! το γνησιο ειναι καπως γυαλιστερο ενω το ιμιτασιον μαυρο ματ.....

για σερβις ομως?

Πάντως τι να σε πω, εγώ του πηγαίνω τα λάδια δικά μου, και αυτός βάζει μόνο το φίλτρο και αυτό γινεται μπροστά μου. Αν τώρα ανοίγει το κουτί του φίλτρου και βάζει ιμιτασιόν μέσα και μετα το ανοιγει μπροστα στον πελάτη τι να σε πω, εμένα πάντως μου φαίνεται σωστός και είμαι ικανοποιημένος, και προσωπικά λίγο τραβηγμένο. Από αυτόν που αγόρασες την μηχανή τον ξέρεις αν ναι, μήπως του πηγε να βάλει ιμιτασιόν μαζί με τα λαδια, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να έγινε. Και ο λόγος που δεν το πάω ματάκο από όπου την αγόρασα την κούκλα μου έιναι ότι το σερβις του το κάνει στο υπόγειο δίχως να χεις τη νδυνατοτητα να παρεβρίσκεσαι την στιγμή και ότι την κατεβάζει με ασανσερ αφού την περάσει με χειρουργική ακρίβεια μέσα απο το μαγαζί και τις υπόλοιπες μηχανές για να φτάσει στο ασανσερ.

Τροποποιήθηκε από τον giwrgos2012

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα τώρα έχει 16500 χλμ περίπου, στα 15000 χλμ που το πήγα με δικά μου λάδια,και δεν αλλάχτηκε φίλτρο λάδιού από λάθος συνεννοήση, μου πήρε 10 ευρώ για την εργασία.

Τροποποιήθηκε από τον giwrgos2012

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα τώρα έχει 16500 χλμ περίπου, στα 15000 χλμ που το πήγα με δικά μου λάδια,και δεν αλλάχτηκε φίλτρο λάδιού από λάθος συνεννοήση, μου πήρε 10 ευρώ για την εργασία.

καλη τιμη αλλα μαλλον επειδη ειναι γνωστος σου.... τι λαδακια εβαλες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Silcolene Comp 15W-50 . Γνωστός μου δεν είναι ούτε βάζω το χέρι μου στην φωτιά για αυτόν, απλά σε εμένα 3 φορές που πήγα έδειξε σωστή συμπεριφορά και βασικά κάθομαι από πάνω του πάντα, για αυτό και είπα να το αναφέρω. Τροποποιήθηκε από τον giwrgos2012

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστος! :_thumbsup: με το λαδι ικανοποιημενος?

Μια χαρά ικανοποιημένος, μεχρι στιγμής και βασικά πήγα σε 15-50 με την σκέψη να μην αλλάζω σε 10-40 τον χειμώνα και 20-50 το καλοκαίρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να έχω προσωπική εμεπιρία από τα καταστήματα στα οποία αναφέρεστε.

Η Yamaha δεν κατσεκευάζει η ίδια τα φίλτρα, τα δίνει φασόν σε άλλες εταιρείες στην Super Filters π.χ(υποθετικό το όνομα). Έτσι η SF κατασκευάζει μια παρτίδα με συσκευασία και περίβλημα που γράφει Yamaha και μια παρτίδα που γράφει SF. Το φίλτρο όμως εσωτερικά και λειτουργικά παραμένει ίδιο. Η διαφορά είναι στην τιμή. Η Υamaha το πουλάει 15ευρώ και η SF 10εύρω. Το ίδιο κάνουν και πολλές άλλες εταιρείες παραγωγής φίλτρων. Η εγγύηση ισχύει εφόσων το φίλτρο είναι εντος προδιαγραφών. Από τη στιγμή που η SF και όλες οι υπόλοιπες εταιρείες κατασκευάζουν ένα φίλτρο ειδικά για κάποια συγκεκριμένα μοντέλα στο 99% των περιπτώσεων είναι εντός προδιαγραφών. Tέλος πάντων για να μην πολυλογώ.

Αυτός που σου έβαλε το ιμιτασιόν φρόντισε (ίσως) να κάνει οικονομία στην τσέπη σου ενω ο άλλος φρόντισε να είσαι ικανοποιημένος φορώντας αυτό με τη στάμπα της Yamaha (γνήσιο). Και οι δύο έπραξαν σωστά απλά ο δεύτερός με το γνήσιο χρησιμοποιήσε ένα από τα κλασσικά κόλπα marketing για να κερδίσει τις εντυπώσεις σου. Το φίλτρο ειδικά είναι μια τόσο απλή συσκευή που δύσκολα θα βρεις κάποιο που θα έχει πρόβλημα ή δεν θα κάνει σωστά τη δουλειά του. Επικεντρώστε αλλού την προσοχή σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισως να εχεις δικιο για το ''μαρκετινγκ'' αλλα η εγγυηση δε σε καλυπτει αν βαλεις οτιδηποτε ξενο πανω στη μηχανη η το αυτοκινητο.... κ στο κατω κατω ποιος μου εγγυαται οτι ειναι το ιδιο στην ποιοτητα? αμα ηταν ετσι την πηγαινα και στο συνεργειο της γειτονιας μου να μου βαλει πανω οτι να ναι κ να βγει και το σερβις μιση τιμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισως να εχεις δικιο για το ''μαρκετινγκ'' αλλα η εγγυηση δε σε καλυπτει αν βαλεις οτιδηποτε ξενο πανω στη μηχανη η το αυτοκινητο....

Λάθος μεγάλο. Σε καλύπτει νόμος σχετικά με το εμπόριο. Είναι ο Ν.1900/2004. Μην τρώτε τον πρόλογο του κάθε έμπορα που προσπαθεί με τον εκβιασμό της εγγύσης να σας κρατάει στο εξουσιοδοτημένο μαγαζί του. Δεν έχω κάνει κανένα όχημα μου μέχρι τώρα service στις διάφορες επίσημες αντιπροσωπείες κι έχω χρησιμοποιήσει χωρίς πρόβλημα την εργοστασιακή εγγύηση αρκετές φορές. Αν το ανταλλακτικό που τοποθετείς στο όχημα σου, είναι φτιαγμένο για το όχημα σου η εταιρεία που το παρήγαγε πριν το βγάλει στην κυκλοφορία πήρε "έγκριση" και μετά άρχισε να το πουλάει. Αν ήταν έτσι όπως τα λες θα έπρεπε να βάζεις ΜΟΝΟ λάδια της Yamaha κι όχι Motul, Castrol κλπ :winking:

Ειδικά στα αναλώσιμα φίλτρα, λάδια, μπουζί, τακάκια, δίσκους και άλλα τέτοια δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Τώρα αν σου καεί εγκέφαλος/ηλεκτρονική κτλ πάλι μπορείς να βάλεις άλλης εταιρείας, απλά εκεί μπορούν να βασιστούν σε κάποια άλλα τρυκ και να ρίξουν το βάρος στον εγκέφαλο της Bosch π.χ. Σκέψου πως η εταιρεία πριν κατασκευάσει πληρώνει για να αγοράσει την πατέντα και να μπορεί να τη χχρησιμοποιήσει στα προιόντα της. Στα αναλώσιμα όμως δεν αξίζει κάποιες φορές να πληρώσεις τα εργοστασιακά.

Οι σωστοί επαγγελματίες αν δούνε οτι τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιείς είναι οκ χωρίς να είναι προσαρμοσμένα με πατέντες, συνήθως δεν σου κάνουν τη ζωή δύσκολη και σ εξυπηρετούν. Σε αντίθεση με άλλους που αρχίζουν τις ιστορίες αλλά μόλις δίνουν πως γνωρίζεις 2-3 βασικά πράγματα κάνουν τη παλλαβή και κάνουν τη δουλειά που πρέπει. Δεν είναι τυχάιο πως πολλοί έμποροι δεν χρησιμοπούν τα original λάδια της φίρμας αλλά κάποιας άλλης γνωστής εταιρείας μιας και έχουν συνάψει καλύτερες συμφωνίες και έχουν μεγαλύτερο κέρδος.

Ακόμη πιο απλά. Αλλάζω το φίλτρο αέρα και καταργώ όλο το φλτροκούτι τοποθετώντας μια φιλτροχοάνη. Σε αυτή την περίπτωση μπορούν σε μία βλάβη του μοτέρ να μην τη δεχτούν εντός εγγύησης γιατί έχω κάνει μετατροπή στις εργοστασιακές προδιαγραφές. Αν όμως βάλω μέσα στο φιλτροκούτι το φίλτρο της K&N αντί για της Honda δεν μπορούν να μου πούνε τίποτα. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούν να μην δεχτούνε εντός εγγύησης μια βλάβη στα όργανα μου γιατί το φίλτρο αέρα δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργεία του καντράν.

Αυτή η προπαγάνδα δεν είναι Yamaha/Honda/Suzuki κτλ το φίλτρο λαδιού άρα σου κόβω όλη την εγγύηση είναι η μεγαλύτερη απατεωνιά! :kaaaala:

Το νού σας λοιπόν! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ειναι ετσι γιατι οταν παιρνουμε κατι καινουριο παμε σε "επισημο" για σερβις ωστε να μη χαθει η εγγυηση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ειναι ετσι γιατι οταν παιρνουμε κατι καινουριο παμε σε "επισημο" για σερβις ωστε να μη χαθει η εγγυηση?

Προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ.

Για πολλούς λόγους πηγαίνει κανείς στο εξουσιοδοτημένο.

Πρώτον γιατί δεν γνωρίζουμε τι ισχύει με τις εγγυήσεις και τις διαδικασίες τους οπότε πέφτουμε θύματα της προπαγάνδας που έχει δημιουργηθεί στο προφορικό από τους επίσημους αντιπροσώπους πως αν δεν πάμε εκεί δεν θα μας παρέχουν τις υπηρεσίες της εγγύησης. Τρομοκρατημένοι λοιπόν κάποιες φορές πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλάς μας για sevice.

Δεύτερον γιατί ακόμη και κάποιοι που γνωρίζουν όσα έγραψα στο προηγούμενο post μου δεν είναι διατεθιμένοι να έρθουν σε αντιπαράθεση με τις επίσημες ανιπροσωπείες. Ίσως βέβαια να μην έχουν εμπιστοσύνη και σε κάποιο μηχανικό εκτός αντιπροσωπείας γιατί δεν γνωρίζουν κάποιον ή γιατί δεν υπάρχει κάποια σύσταση από έναν έμπιστο φίλο/γνωστό.

Επίσης από τότε που κάποιοι (καταναλωτές) μάθανε τις βρωμοδουλειές τους και "ξυπνήσανε", αρχίσανε να παρέχουν εγγυήσεις 2+2 2+3 και άλλα τέτοια. Δύο χρόνια εργοστασιακή δηλαδή και 2 χρόνια δική τους. Την οποία βέβαια πληρώνεις έναντι σεβαστού ποσού με την αγορά του οχήματος χωρίς κάποιες φορές να σ ενημερώνουν προφορικά, μιας και κοπανάς τις τζίφρες στα κωλόχαρτα σαν να φτύνεις τσίχλα στο κάδο. Τι είναι αυτές οι εγγυήσεις και τι συμβαίνει με αυτές.

Τα 2 πρώτα από το εργοστάσιο και τα άλλα δύο τα πληρώνει ο Σαρακάκης, Σφακιανάκης, Νικητάκης, Θεοχαράκης κτλ. Πάει δηλαδή στην ασφαλιστική (π.χ Ιντερσαλόνικα) και ασφαλίζει τις ζημιές έναντι ενός ποσού το οποίο φυσικά το χώνουν στο κόστος αγοράς. Σ αυτό όμως το συμβόλαιο στους όρους όπου και υπογράφεις υπάρχει ένας όρος που λέει οτι από την ημέρα αγοράς εως το πέρας των 4χρόνων είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κάνεις όλες τις προβλεπόμενες εργασίες στα συνεργεία τους. Κι έτσι έχεις πληρώσει κανένα 500αρι πάνω, σου χει δέσει και τα χέρια για 4/6 ή όσα χρόνια τέλος πάντων. Προσωπικά δεν δέχτηκα ποτέ την έξτρα εγγύηση και είχα φάει πολύ πρήξιμο κάθε φορά για αυτήν. Δεν νομίζω πως σκιζόντουσαν για τα 400ευρώ που ζητούσαν, μιας και αυτά πηγαίναν στην ασφαλιστική αλλά το δέσιμο που ακολουθεί από τα service.

Τι να πούμε τώρα για αντιπροσωπείες πασίγνωστές εδώ στη Θεσ/νικη που σε πολλούς ανίδεους δεν αλλάζανε καν τα λάδια και το φίλτρο ενώ τα χρεώνανε στο τιμολόγιο. Για αντικατάσταση ελλατωματικών ανταλλακτικών που τα χρεώνανε στο πελάτη ενώ αυτοί τα δηλώνανε στο εργοστάσιο σαν εγγύηση. Για after market ανταλλακτικά που τα χρεώνανε σαν γνήσια και στο τιμολόγιο/απόδειξη στην περιγραφή αντί για "φίλτρο λαδιού" έβλεπες "1λίτρο λάδι" με τι δικαιολογία οτι μόλις το παραλάβανε και δεν προλάβανε να το περάσουνε στο σύστημα. Το αστείο είναι πως για τις συγκεκριμένες αντιπροσωπείες όποιον κι αν ρωτήσεις είναι ευχαριστημένος. Τι να λέμε τώρα τραγικά πράγματα που αμα αρχίσω να γράφω θα ξημερώσω.

Επίσης ζούμε στην εποχή της εικόνας και οχι της ουσίας. Πιστεύουμε δηλαδή πως ένα καθαρό συνεργείο με καθαρά και εντυπωσιακά εργαλεία μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά. Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Παράδειγμα, κάποτε είχα πρόβλημα με την ευθυγράμμιση στο αυτοκίνητο μου. Επισκέυθηκα τους πιο γνωστούς της πόλης και δεν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Κάποιος έμπσιτος, μου συστησε ένα παππού που έκανε ευθυγραμίσεις από τη δεκαετία του 60-70. Φτάνω στο συνεργείο (άθλιο οπτικά βγαλμένο από κάποιο χρονοντούλαπο του παρελθόντος) και βλέπω ένα γεράκο να απολαμβάνει το ουζάκι του μαζί με το μεζέ στην είσοδο. "Αμαν που με στείλανε" είπα. Λοιπόν εν ολίγοις ο παππούς ευθυγράμμισε το αυτοκίνητο με σπάγκους και σιδερόβεργες (ποιοι υπολογιστές και ποια λέιζερ). Μιλάμε για συσκευές ιδιοκατασκευής του που απ' ότι έμαθα μετά είχανε μεγάλη ιστορία επάνω τους. Επίσης εντόπισε και το λόγο που δεν γινότανε σωστή η ευθυγράμμιση και το διόρθωσε. Μου κόστισε και κάτι λιγότερο από τους άλλους.

Έτσι και με τις αντιπροσωπείες σε σχέση με τα γεμάτα γράσσα και λάδια συνεργεία "έξω".

Φυσικά υπάρχουν και σωστοί Επαγγελματίες όπου κάποιες φορές αξίζει να τους εμπιστευόμαστε εξ αρχής και ας κοστίζει κάτι παραπάνω απ ότι έξω, αν και συνήθως κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να περιορίσουν όσο γίνεται το κόστος για να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον απο οτι ρωτησα οι τιμες ανταλλακτικων ειναι οι ιδιεσ παντου! σε ολους τους επισημους.

τωρα για τα εξης)

1. λαδια belray 15-50 12,5*3= 37,5

2. φ. αερα 25

3. φ. λαδιου 10

4. μπουζι 4*8= +32

--------

94,5

+κατι ψηλα paraflu γενικο τσεκ τεντωμα αλυσιδα

ο μαρκοπουλος οπου και θα παω μου ζητησε 150 συνολο και ο ματακος 150 αλλα να του παω και τα λαδια!!! ε οχι ρε φιλε του λεω! σχεδον 100 ευρω εργασια για μιση ωρα δουλεια. αυτο ειναι κλεψια!

μαρκοπουλος κ αντε γεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα τελικα εκανα το service 25.00χλμ στο μαρκοπουλο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

λαδια belray 15-50, φ. αερα, φ. λαδιου, paraflu, και γενικο τσεκ(μπουζι δε μου αλλαξε τα ειδε μονο κ ειπε εχουν ακομα 5.000χλμ ζωης).

συνολικη τιμη (με εργασια 25ε) 115ε και με αποδειξη παρακαλω! πολυ καλος και επισημος!

αλλα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν η εξυπηρετηση κ η ειλικρινεια κ τ οτι παρακολουθουσα καθ ολη τη διαρκεια των εργασιων! για παραδειγμα μου βγαζει το φιλτρο αερα το βλεπεις μου λεει θελει αλλαγη, μετα μου βγαζει τα μπουζι, μου λεει εχουν ακομα ζωη, στο επομενο θα τ αλλαξουμε. παρολο που το manual ελεγε αλλαγη! ετσι σε γλιτωνει και απο περιττα εξοδα και σε κραταει και σαν πελατη! ενω κατι λαμογια που κοιτανε να στ αρπαξουνε με τη μια τελικα παιρνουν τ @ρχιδια τους την επομενη φορα! μου απαντουσε μου εξηγουσε τι και πως πολυ ωραιος!

αψογος! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει κανεις να προτεινει καποιο μαστορα στη Θεσσαλονικη που να κανει καλη δουλεια για να ανοιξει το μοτερ απο το TTR 250, γιατι μου καιει λιγο λαδακι... ? Καλη δουλεια το ξερω οτι πολλες φορες ειναι συνονυμο του πιανω κωλο, αλλα ελπιζω να υπαρχει καμια εξαιρεση.... :) Ρωταω γιατι φοβαμαι μηπως μου βγει κανα καλο κουστουμι και μετα πχ σε ενα χρονο εχω παλι θεμα... Τουλαχιστον να γινει καλη δουλεια γιατι το αγαπαω το μηχανακι και να χω το κεφαλι μου ησυχο.. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα