Jump to content
sietas

αγορα μηχανης...

Recommended Posts

γεια σας παιδια ειμαι νεος στην παρεα και ψαχνω για αγορα μιας μηχανης.στο μυαλο μου εχω 3 μηχανες οπου ειναι: το fazer 600(2006 montelo) ή το v strom 650 ή to gsxf 650 kainoyrgio...πιστευω να με βοηθησετε γιατι ειμαι καπως αναποφασιστος αγοραστης.(εχω κανει και ενα λαθος στη δημοσιευση εχει ξαναδημοσιευτη και σε αλλη κατηγορια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οι τρεις μηχανες που σου αρεσουν ειναι τελειως διαφορετικες μεταξυ τους. Το GSX-F αστο καλυτερα. Αν σε νοιαζουν ταξιδια, αποστασεις κτλ τοτε Βεστρομ. Αν γουσταρεις Βολτα και μουρη τοτε Φειζερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λολ απάντησα στο άλλο θέμα εγώ....

καλώς ήρθες λοιπόν ξανά :P

τι χρήση θες να κάνεις; γιατί είναι αρκετά διαφορετικές μηχανές αυτές που μας λες. μέχρι πόσα διαθέτεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως σας βρηκα!λοιπον την μηχανη την θελω ποιο πολυ για μεσα στην αθηνα αλλα αραια και που για κανενα ταξιδακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν υπάρχει allrouder καινούργιο, τα έχεις τα λεφτά, δεν ασχολείσαι καν στα ίδια λεφτά για μεταχειρισμένα, μιας και δεν έχεις ιδιαίτερη προτίμηση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την λίγη εμπειρία που έχω με τις μηχανές έχω καταλάβει οτι τελικά πρέπει να πάρεις αυτό που πραγματικά σ'αρέσει. Ακόμα και αν δεν ταιριάζει σ'αυτό που θες να κάνεις!

Για αυτό το λόγο θα διάλεγα το gsxf. Αν δε σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω τότε το Vstrom είναι ότι πρέπει και για ταξίδι και για μεσα στην πόλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι τρεις μηχανες που σου αρεσουν ειναι τελειως διαφορετικες μεταξυ τους. Το GSX-F αστο καλυτερα. Αν σε νοιαζουν ταξιδια, αποστασεις κτλ τοτε Βεστρομ. Αν γουσταρεις Βολτα και μουρη τοτε Φειζερ

+53

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα καλά και άξια μηχανάκια.

Το GSF θα σου κοστίσει παραπάνω σε πτώση γιατί έχει full πλαστικά, το Vstrom είναι φοβερό για ταξείδι και το Fazer είναι το πιο σπορτιβικο από τα τρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!τελικα απο οτι ειδα θα παω προς την μερια της GSXF καινουργιο για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο...γτ μετα θελω να παω σε αγορα ενος street οπου μοιαζει περιπου το gsxf...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα