sietas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 γεια σας παιδια ειμαι νεος στην παρεα και ψαχνω για αγορα μιας μηχανης.στο μυαλο μου εχω 3 μηχανες οπου ειναι: το fazer 600(2006 montelo) ή το v strom 650 ή to gsxf 650 kainoyrgio...πιστευω να με βοηθησετε γιατι ειμαι καπως αναποφασιστος αγοραστης.(εχω κανει και ενα λαθος στη δημοσιευση εχει ξαναδημοσιευτη και σε αλλη κατηγορια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 οι τρεις μηχανες που σου αρεσουν ειναι τελειως διαφορετικες μεταξυ τους. Το GSX-F αστο καλυτερα. Αν σε νοιαζουν ταξιδια, αποστασεις κτλ τοτε Βεστρομ. Αν γουσταρεις Βολτα και μουρη τοτε Φειζερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 λολ απάντησα στο άλλο θέμα εγώ.... καλώς ήρθες λοιπόν ξανά :P τι χρήση θες να κάνεις; γιατί είναι αρκετά διαφορετικές μηχανές αυτές που μας λες. μέχρι πόσα διαθέτεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sietas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2011 καλως σας βρηκα!λοιπον την μηχανη την θελω ποιο πολυ για μεσα στην αθηνα αλλα αραια και που για κανενα ταξιδακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2011 Όταν υπάρχει allrouder καινούργιο, τα έχεις τα λεφτά, δεν ασχολείσαι καν στα ίδια λεφτά για μεταχειρισμένα, μιας και δεν έχεις ιδιαίτερη προτίμηση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StavrosV650 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2011 Από την λίγη εμπειρία που έχω με τις μηχανές έχω καταλάβει οτι τελικά πρέπει να πάρεις αυτό που πραγματικά σ'αρέσει. Ακόμα και αν δεν ταιριάζει σ'αυτό που θες να κάνεις! Για αυτό το λόγο θα διάλεγα το gsxf. Αν δε σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω τότε το Vstrom είναι ότι πρέπει και για ταξίδι και για μεσα στην πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2011 οι τρεις μηχανες που σου αρεσουν ειναι τελειως διαφορετικες μεταξυ τους. Το GSX-F αστο καλυτερα. Αν σε νοιαζουν ταξιδια, αποστασεις κτλ τοτε Βεστρομ. Αν γουσταρεις Βολτα και μουρη τοτε Φειζερ +53 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Όλα καλά και άξια μηχανάκια. Το GSF θα σου κοστίσει παραπάνω σε πτώση γιατί έχει full πλαστικά, το Vstrom είναι φοβερό για ταξείδι και το Fazer είναι το πιο σπορτιβικο από τα τρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sietas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!τελικα απο οτι ειδα θα παω προς την μερια της GSXF καινουργιο για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο...γτ μετα θελω να παω σε αγορα ενος street οπου μοιαζει περιπου το gsxf... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες