Jump to content
Bastard

Hayabusa Bastard: Ο δρόμος, η εμπειρία, τα εμπόδια, οι χαρές και τα δάκρυα του μαγικού ταξιδίου από τα 180 άλογα στα …350!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, είμαι ο Παναγιώτης. Υπερήφανος ιδιοκτήτης του Hayabusa Bastard. :-)

Σε αυτή την σελίδα http://www.facebook.com/pages/Hayabusa-Bastard/194461410609796?sk=wall

θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και το ιστορικό για το Hayabusa Bastard. Καθώς και από εδώ και πέρα όλες οι νέες φωτογραφίες και όλα τα νέα video (προσεχώς έρχονται ΠΟΛΥ δυναμικά!!) θα τα δημοσιεύω μόνο εκεί. Εκεί θα είναι ο τόπος που θα μοιράζομαι μαζί σας ένα όνειρο που μετά από ΠΟΛΥ κόπο και θυσίες έγινε πραγματικότητα!

Δέχτηκα πολά θετικά σχόλια από φίλους της μοτοσυκλέτας, ανεξαρτήτου ηλικίας και χώρας προέλευσης. Αυτό με τιμά και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω την τρέλα και το πάθος μου.

Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να ανταποδώσω το ενδιαφέρον και τη αγάπη σας, είναι μια σελίδα, όπου μέσα από αυτήν, θα μοιραστώ μαζί σας, την γνώση μου, την εμπειρία μου και την τρέλα που με δέρνει για το συγκεκριμένο μηχανάκι.

Θα δημοσιεύσω πληροφορίες και λεπτομέρειες, ώστε όποιος ενδιαφέρεται, να μπορέσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, χωρίς να ξεκινήσει έρευνα από το μηδέν στα τυφλά, όπως ξεκίνησα εγώ πριν 3 χρόνια. Να αρχίσει έχοντας την δική μου εμπειρία και γνώση ώστε να αποφύγει λάθη που κοστίζουν ΠΟΛΥ σε χρόνο και χρήμα.

Έτσι για να πολλαίνουν τα τουμπανιασμένα Hayabusa από τους Ελληνάρες και να κάνουμε τους εαυτούς μας και την Ελλαδάρα μας υπερήφανους!

Καλός ορίσατε λοιπών στον μαγικό κόσμο του Hayabusa Bastard! Κρατηθείτε καλά… το ταξίδι των 350 ίππων ξεκινάει...

P.S - Για όσους δεν γνωρίζεται με το μηχανάκι μου, να σας συστήσω…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μια γεύση από το νέο look... ακούω γνώμες.

Όλες δεκτές και θετικές και αρνητικές :-)

0035j.jpg

Shot at 2011-07-22

0019vv.jpg

Shot at 2011-07-22

0021os.jpg

Shot at 2011-07-22

0005wl.jpg

Shot at 2011-07-22

0008mq.jpg

Shot at 2011-07-22

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο για την υπέροχη δουλειά που έχεις ρίξει. Όποτε θες πάμε μια κοντρίτσα...

Καταναλώσειςwhistling.gifmB_kalo_e.gif2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σίγουρο είναι ότι είναι το πιο όμορφο μπούσα. Μακράν εκείνη η ουρά που είχε από μαμά είναι ότι πιο άσχημο υπήρχε σε μηχανάκι. Με αυτή την ουρά, κωλολέει. Τώρα για το γκάζι... ασχολίαστο. Δεν υπάρχει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταναλώσειςwhistling.gifmB_kalo_e.gif2funny.gif

χαχαχααχχχα τον εχεις

Το πισω λαστιχο μαλλον τελειωνει πριν τη βενζινη

Πολυ δυνατο το εργαλειο,εως υπερβολικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:dribble: :dribble: Να υποθέσω πως όσα καλά λόγια και να πώ δεν παίζει να μου την δώσεις για μια βολτίτσα..? :tooth: Καλά λέμε και κάνα αστείο να περνάει η ώρα.... Μου αρέσει περισσότερο τώρα ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ρισπεκτ για το μερακι σου οπως σου εγραψα και στο φατσοβιβλιο!το πιο τρελο μηχανακι του κοσμου! :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυνατο εργαλειο.Η υπολοιπη αναβαθμιση διαχειρησης της ιπποδυναμης τι περιλαμβανει σε αναρτησεις και φρενα ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου***ρα είναι αλλά ρε φίλε λύσε μου μια απορία:

Πως και φοράς πινακίδα? Ένα τέτοιο μηχανάκι, με τέτοιας έκτασης βελτίωση, κατά 99% αποκλείεται να φορούσε πινακίδα αν βρισκόταν σε άλλα χέρια

Φυσικά, δεν είμαι υπέρ της αφαίρεσης της πινακίδας αλλά όπως και να το κάνουμε όταν βλέπεις ένα τέτοιο μηχανάκι, το τελευταίο πράγμα που περιμένεις να δεις επάνω είναι η πινακίδα

:respekt: για το θεριό και φυσικά:

:respekt: για την πινακίδα

Καλόστιφτο, να είσαι πάντα γερός(βασικό όταν έχεις 350hp) και δώσε μας και άλλα βίντεο!! Τα έχω δει όλα στο youtube

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο εργαλείο φίλος..! Τις κοντρες όμως να τις κάνεις στην πίστα! Οχι σε δρόμους όπου κυκλοφορεί κόσμος! Χωρίς παρεξήγηση έτσι? Φιλικά το λέω.... για το καλό το δικό σου αλλά και των υπολοίπων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να φοράς κανα μπουφανάκι αδερφέ γιατι με 300-φευγα αλογα, δεν θα μεινει τιποτα απο τα γυμνασμενα σου μπρατσα ετσι και τυχει και φύγεις κάτω (χτυπα ξυλο) - ελπίζω να με αντιλαμβάνεσαι...

Είπαμε, καλή και η επίδειξη ώρες-ώρες αλλά η ασφάλεια πρέπει να προέχει...

Λέω τώρα εγω...

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ηθελα πολυ να παρακολουθησω το στορυ αλλα δεν εχω face book

οποτε καλα γκαζια και παντα ορθιος !

Μπραβο για την τρελα σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανη γενικα ειναι γαματη αλλα δν μαρεσουν τ χρωματα :/

Σε ευχαριστώ παλικάρι μου. Όπως είπα πριν, καλοδεχούμενες όλες οι γνώμες και οι ιδέες! :-)

Να είσαι καλά! Για κοντρίτσα μέσα, αλλά εσύ θα είσαι δικάβαλος για να έχω ελπίδες :-)

Το σίγουρο είναι ότι είναι το πιο όμορφο μπούσα. Μακράν εκείνη η ουρά που είχε από μαμά είναι ότι πιο άσχημο υπήρχε σε μηχανάκι. Με αυτή την ουρά, κωλολέει. Τώρα για το γκάζι... ασχολίαστο. Δεν υπάρχει!

Δεν φαντάζεσαι τι χαρά μου δίνουν τέτοια σχόλια! Να είσαι καλα φίλε μου και πάντα όρθιος! :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον Bastard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο για την τρελα σου

ωπα ακυρο μπορω να το δω...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχααχχχα τον εχεις

Το πισω λαστιχο μαλλον τελειωνει πριν τη βενζινη

Πολυ δυνατο το εργαλειο,εως υπερβολικο

Αν έχεις βαρύ χέρι και ελαφρύ εγκέφαλο, έτσι ακριβώς γίνεται... δεν ξέρεις τι θα τελειώσει πιο γρήγορα. Μέχρι τώρα έχω αλλάξει 13 πίσω λάστιχα! ¨οταν ανοίγεις το γκάζι, δεν το τρώει όπως ένα δυνατό Hayabusa, το κομματιάζει. Βλέπεις μετά και λείπουν κομμάτια από το λάστιχο! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδα το βιντεακι .....

το μηχανακι ουρλιαζει ...!!!

εκει μετα τις 3 / 4000 στροφες εκτοξευει.... ο ηχος ειναι καυλωτικοτατος...!!! :worshippy:

my depest respects my friend ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο για την τρελα σου

ωπα ακυρο μπορω να το δω...:_thumbsup:

Δεν θα σου πάρει περισσότερο από 5 λεπτά να κάνεις ένα λογαριασμό και είναι δωρεάν. Αν μπεις στον κόπο θα χαρώ να τα πούμε από εκεί μαζί με όλη την παρέα που θα μαζευτεί. Να μοιραζόμαστε την τρέλα μας από ένα σημείο, γιατί αλλιώς γίνεται ένα μπάχαλο και δεν ξέρω τι έχω γράψει που... :baby:

ειδα το βιντεακι .....

το μηχανακι ουρλιαζει ...!!!

εκει μετα τις 3 / 4000 στροφες εκτοξευει.... ο ηχος ειναι καυλωτικοτατος...!!! :worshippy:

my depest respects my friend ....

Με τον ήχο έπαθα ΠΑΝΙΚΟ και ΕΞΑΡΤΗΣΗ απο την πρώτη φορά που το άκουσα με τον κομπρέσορα. :worthy: Έθιξες την αδυναμία μου τωρα!! Σε ευχαριστώ φίλε μου. Χαίρομαι που σου άρεσε! :_thumbsup:

Φοβερα τα νεα χρωματα! Παρακολουθουμε την εξελιξη στο facebook!

Χαίρομαι να βλέπω κόσμο με πάθος και ενδιαφέρον για την μηχανή! Για εσάς τους τρελαμένους έκανα την σελίδα να γουστάρουμε. Θα την ενημερώνω με όλα τα καινούρια νέα καθώς και το τι έχει γίνει μέχρι τώρα. +φωτο και βίντεο!! :rolleyes:

:dribble: :dribble: Να υποθέσω πως όσα καλά λόγια και να πώ δεν παίζει να μου την δώσεις για μια βολτίτσα..? Καλά λέμε και κάνα αστείο να περνάει η ώρα.... Μου αρέσει περισσότερο τώρα ..

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!! :clapping2:

:scooter: Δεν έχει... μπορείς όμως να μου το παινέψεις όσο θέλεις! Θα το ανεχτώ! :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω την αληθεια τα χρωματα δεν μου αρεσαν απλα, τα λάτρεψα, η αληθεια είναι :D

Το γκάζι όπως είπανε τα παιδιά απο πάνω άπιαστο.....

Και τέλος, να βάζεις κόντρες με αμάξια εσύ ρε. :P [Τις μηχανές άστες, θα είναι αρκετά πίσω]

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ρισπεκτ για το μερακι σου οπως σου εγραψα και στο φατσοβιβλιο!το πιο τρελο μηχανακι του κοσμου! :respekt:

Να είσαι καλα φίλε Bobakias!!

Μετά απο τόσο κόπο, και θυσίες, δεν φαντάζεσαι τι ανταμοιβή είναι για μένα σχόλια σαν το δικό σου! Πάντα όρθιος φίλε μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου πω τη γνωμη μου...Το look μου αρεσε, και ο συνδυασμος χρωματων. Το μονο που δε μου αρεσε ειναι η ασπρη γραμμη στο μπρος φτερο. Ειναι εκτος φιλοσοφιας και των καμπυλων του busa και του υπολοιπου βαψιματος. Αν ημουν εσυ, θα το ειχα κανει ασπρο ολο το επανω μερος του, τα πλαινα του μαυρα και στην μεταβαση απο το ασπρο στο μαυρο θα εβαζα δυο κοκκινα σιριτια αριστερα-δεξια, οπως αυτα που εχεις στην ουρα. Αυτα

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω την αληθεια τα χρωματα δεν μου αρεσαν απλα, τα λάτρεψα, η αληθεια είναι :D

Το γκάζι όπως είπανε τα παιδιά απο πάνω άπιαστο.....

Και τέλος, να βάζεις κόντρες με αμάξια εσύ ρε. :P [Τις μηχανές άστες, θα είναι αρκετά πίσω]

Πρώτον, το εικονίδιο που έχεις εδω είναι απλά ΓΑΜΑΤΟ!!! και έπειτα χαίρομαι που σου άρεσε το Bastard μου!! Κι εμένα αυτή η αλλαγή με ανανέωσε! Κόντρα με αυτοκίνητο είναι σαν να παίρνω γλειφιτζούρι από παιδάκι! Δεν μου πάει η καρδιά! :dribble:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραια τα νεα χρωματα, συγχαρητηρια για το μερακι σου, ο ηχος σκετη τρελα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα