Jump to content
RedLight

Αστυνομικός...

Recommended Posts

ο αστυνομικος ειναι και μοτοσυκλετιστης και νοιωθει οπως ολοι μας .Την ωρα που τραβιεται το βιντεακι ειναι περισσοτερομοτοσυκλετιστης.Που το περιεργο;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε καλά ούτε εγώ βλέπω το περίεργο όταν περνω την Gsx-r βγαίνω για βόλτα, και αφού περνάω απο μπλόκο κάνοντας σαν τον εν λογω αστυνομικο, να φάω κλήση για Επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εμίλησα όμως :lipssealed: Άλλος έγραψε πριν A.C.A.B.

Είπα να βάλω κι εγώ ένα βίντεο με αστυνομικούς stuntmen την ώρα του καθήκοντος. :mB_kalo_e:

DenisXTX δεν περίμενα εσύ να γράψεις τέτοιο πράγμα μετά από την κουστουμάρα που είχαν κεράσει εσένα κι την παρέα σου. :thumbsdown:

M'εχουν σταματησει απειρες φορες ζηταδες και ΔΙΑΣ και μονο κολακευτικα σχολια εχω ακουσει και αφου κανουν τον απαραιτητο ελεγχο κανουμε και χαβαλε..δεν εχω πεσει ποτε σε μαλακα...

Αυτοι που μας γραψανε εμας ηταν ΟΕΠΤΑ (Ομαδα Ελεγχου Προληψη Τροχαιων Ατυχηματων) που ειναι τα μεγαλυτερα μ****α στο σωμα και εκεινη τη μερα κανανε επιχειρηση.

Επισης,οι μαλακιες πληρωνονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπειτε και σε εμενα και μοιραστε λιγα μου... - ! Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε καλά ούτε εγώ βλέπω το περίεργο όταν περνω την Gsx-r βγαίνω για βόλτα, και αφού περνάω απο μπλόκο κάνοντας σαν τον εν λογω αστυνομικο, να φάω κλήση για Επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων..

Ελα μωρε χαλαρα και ομορφα.Ειπαμε ανθρωπινη μοτοσυκλετιστικη στιγμη.Αν κυκλοφορουσε μονιμα ετσι θα δουλευε στο τσιρκο Μεντρανο δεν θα ηταν Ζητας.Τι διαολο απο παρθεναγωγειο ψωνιζετε μηχανακια ;

Τροποποιήθηκε από τον ΠΕΤΡΙΤΗΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνεις εσύ το ίδιο μπροστά του ? Αυτός το κάνει ? Εμένα με έχουν σταματήσει πολλές φορές ΔΙΑΣ και Ζ (παλαιότερα) κι μετά έχουν φύγει με μπάντες κι σούζες. Οι πρώτοι προσπαθούνε οι 2οι ντάξει το χουνε.

Denis XTX είναι λίγο παγίδα να βάλουμε όλους τους μπάτσους σε ένα τσουβάλι και να πούμε ότι όλοι είναι #@$#$^%$. Ο θεσμικός τους ρόλος ναι μεν είναι σιχαμένος και ελεινός ως προς την κοινωνία, αλλά σίγουρα δεν είναι το 100% κόπανοι (υπάρχει κι αυτό το 3,9999% :clapping2: ). Υπάρχουν κι σωστοί άνθρωποι εκεί μέσα, ιδίως σε σώματα λιγότερο μάχιμα (όπως η τροχαία).

Το θέμα με το βίντεο (γράφω γρήγορα πριν μπει το abus) είναι ότι ο μπάτσος Ζ/ΔΙΑΣ/Δ έχει ασυλία στη μλκια του, ενώ εμάς άμα μας πάρει το μάτι τους θα μας σταματήσουν 99%. Επίσης παρατήρηστε πόσοι μπάτσοι κυκλοφορούν είτε με κρυμμένες είτε χωρίς πινακίδες! Συνήθως φαίνονται από το κράνος κι την φόρμα.

Εδώ σταματάνε ότι είναι πορτοκαλί κι κάνει θόρυβο... Τι να λέμε ...

:serenade:

EPIC!!!

Τροποποιήθηκε από τον stel_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι ένα μεμονωμένο περιστατικό έξω από το δημαρχείο... Εκεί που χω δει 2 Ζητάδες να κυνηγάνε ΤΤR που κανε σούζα :drunk: Αυτή την αστυνομία θέλουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν και οι καυλογκαζακιδες αστυνομικοι που ακομα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι πλεον φορουν στολη και πρεπει να δωσουν το παραδειγμα της νομιμοτητας και εχουν παραμεινει στο παρελθον και στην εφηβεια τους!!!!συχρονως ομως ειναι και αυτοι που οντως λογω της τρελα τους θα πανε πρωτοι στον συναγερμο,στο επεισοδιο,στην ληστεια,και οπου ο ελληνας πολιτης τους χρειασθει!

ειναι συναμα και αυτοι που θα μας την χαρισουν ομως σε μια μαλακια μας και θα μας καταλαβουν σαν ματοσυκλετιστες και δεν θα μας επιβαλουν προστιμα εξαντλητικα και μπορουμαι να πουμαι και μια κουβεντα μαζι τους!!!

σαν εντυπωση και μενα δεν μου αρεσουν οι μαλακιες τους και να περνουν κοκκινα ειτε με την μοτο η με το περιπολικο χωρις λογω και αιτια αλλα ειναι και αυτοι που θα μπουν μπροστα στο ΙΧΕ σε περιπτωση αναγκης και θα με πανε στο νοσοκομειο σε χρονο τε τε για να μου γλυτωσουν την ζωη!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικα παντως εχω πεσει μονο σε ενταξει ατομα.

Μια φορα με το DT ειχα σκασει στο συνεργειο και ηταν 4 της ομαδας ΔΙΑΣ εκει.Χωρις φωτα,πινακιδες κτλπ πανω στο μηχανακακι λεω απο μεσα μου μολις τους ειδα ''τελεια,ηρθα να φτιαξω την μηχανη και θα παω μεσα''.Ελα ομως που με κοιτανε ολοι και πορωθηκαν οπως ειχα κανει το DT.Μετα πιασαμε την συζητηση για τα dorsoduro που ειχαν και ολα μελι γαλα.

Τα ιδια και με το KTM οταν με ειχαν σταματησει στο δρομο, τσεκαρανε μην ειναι κλεμενο και μετα πιασαμε την κουβεντα ''και ποσο το πηρες?'' ''και πως παει?'' κτλπ κτλπ.

Εδω μια φορα πετυχα μια φορα ΔΙΑΣ πανω στο βουνο με το DT και ο ενας ηθελε να το παρει βολτα. :2funny: :2funny:

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι και αυτοι!! λογικο ειναι...

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι οσοι δουλευετε σε γραφειο δεν εχετε παιξει πασιεντζα ποτε? :whistling::angel_not:

Τροποποιήθηκε από τον Niar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι κι εμενα με γραψανε κατω ακριβως απο το σπιτι μου για κρανος γιατι τολμησα να τους περασω για να παρκαρω το κτμ.ενταξει δηλαδη.ημαρτον... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σχόλια δικά σας!

Όταν δώσεις στον κάθε αμόρφωτο και ανεκπαίδευτο κάγκουρα εξουσία αυτά βλέπεις... :kaaaala:

Αυτός κανονικά θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα σωστής οδήγηση στους δρόμους παρόλα αυτά το άρθρο του ΚΟΚ που αναφέρεται σε επικίνδυνη οδήγηση και επιδείξεις ικανότητας δεν το διάβασε :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυσυζητημένο! Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα που έφερε το search!

Μπατσοι κανουν σουζες μεσα στην κινηση!!!

:offtopic:

Καλύτερα να ξεθάβουμε που και που παρά να ξαναγράφουμε τα ίδια! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι οσοι δουλευετε σε γραφειο δεν εχετε παιξει πασιεντζα ποτε? :whistling::angel_not:

Παίζοντας πασιέντζα δεν παθαίνει κάτι ο υπολογιστής.

Κάνοντας όμως μαλακίες με την μηχανή οι πιθανότητες ατυχήματος είναι πολλαπλάσιες. Δεν συμφωνείς ?

Και τις ζημιές ( υλικές και σωματικές ) θα τις πληρώσουν οι φορολογούμενοι.

Για αυτό έγραψα και πιο πάνω άμα θέλει να κάνει μαλακίες ας τις κάνει με το πιρπίρι του.

Άιντε γιατί το έχουν παρακάνει με τις μαλακίες τους. Κόκκινα,αναστροφές,κόντρα μονόδρομοι και δεν συμμαζεύεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω κ εγω τν μλκια μου.....Γινετε αν μας γραψουν για κατι αναλογο να παμε δικαστηριο κ να δειξουμε ολα αυτα τα βιντεακια??? :uglystupid2: :uglystupid2: :_zeppelin: :_zeppelin: Αναρωτιεμαι τι αποφαση θα βγαζανε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου πω...

Θα τρωγες +500 κι άλλο ένα εξάμηνο παρακράτηση το δίπλωμα. Για εξύβριση :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου πω...

Θα τρωγες +500 κι άλλο ένα εξάμηνο παρακράτηση το δίπλωμα. Για εξύβριση :thumbsup:

κ εγω για εκει το κοβω!! :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DemisXTX τελικα μετα το συμβαν με εσενα και την παρεα σου, πηρες πισω την μηχανη ή την κατεσχεσαν εντελως;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα