streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπον χθες επιτελους μετα απο πολυ καιρο εβαλα την ολοσωμη εξατμιση arrow.Το power commander 4 δεν εχει τοποθετηθει ακομα, αλλα το θεμα μας ειναι αλλο. Κανει εναν ασυνηθιστο ηχο (τσικι τσικι τσικι) σαν ντεφι ενα πραγμα, πειτε το και ducati, σα να θελει ρυθμιση βαλβιδων.Ρωτησα πριν λιγο τον μηχανικο που τοποθετησε την εξατμιση για αυτον τον εκνευριστικο ηχο και μου ειπε οτι ισως επειδη οι λαιμοι της arrow ειναι πιο λετποι απο τους μαμα ή οτι ισως οι μαμα να ειχαν μεσα καποιο ηχομονωτικο υλικο και δε μπορει να κανει τιποτα για τον ηχο αυτο. Μηπως ειναι επειδη δεν εχω βαλει ακομα το pcv? Μηπως κολησε καμια μεταδοτικη αρρωστια το hornet εκει στα ντουκατοκατεμια που εχει αυτος που μου εβαλε την εξατμιση? Χωρις πλακα ειναι ψιλοεκνευριστικος ηχος και εκτος αυτου ελπιζω να μην ειναι και κατι σοβαροτερο και παθει τιποτα ο κινητηρας. Κατα τα αλλα το μηχανακι στριβει μονο του(5-6 κιλα ελαφρυτερο), ο ηχος ειναι φοβερος(της εξατμισης, οχι το τσικι τσικι τσικι )αλλα και συναμα κουραστικος σε μεγαλες αποστασεις. Το μηχανακι ηταν ασθενικο στα χαμηλα, τωρα πεθανε(οχι ενταξει παντηλικια κανει ακομα) αν και δε θα επρεπε να το δουλευω στις ψηλες στροφες μεχρι να μπει το pcv το εκανα 2-3 φορες.Ελπιζω οταν θα μπει το pcv να διορθωθει η κατασταση καπως στις χαμηλομεσαιες. Εχω κι αλλες ερωτησεις γιατι μαλλον βρηκα χαρτη απο Αγγλια αλλα αργοτερα, απαντηστε πρωτα υπευθυνα ΟΣΟΙ ξερετε γι αυτο τον ηχο και τα λεμε. Επιτρεπετε να χαζοσπαμαρετε κιολας. Παω να το στριψω! Υγ. Το φιλτρο αερα ειναι K&N. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Μήπως πήγες κι εσύ στο Mugello? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 μηπως ειναι 'πιρακια' που προκαλει η εξατμα λογω ατελους καυσης και φτιαξει με το Pc? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ducatoφερνει δηλαδη? Κουραγιο,θα το συνηθισεις.Καλοριζικη η εξατμιση Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2011 από τον vforever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Κατα 90% ειναι τα ελατηρια των λαιμων της που παλονται και βρισκουν πανω στον λαιμο με αποτελεσμα να ακους αυτον τον ηχο.. Πρεπει να το συνηθισεις.. Οταν ανοιγεις το γκαζι με αρκετες στροφες ακουγεται το ιδιο..?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 σκεψου και το αλλο ελευθερωθηκε ο ηχος και ακουγεται διαφορετικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Κατα 90% ειναι τα ελατηρια των λαιμων της που παλονται και βρισκουν πανω στον λαιμο με αποτελεσμα να ακους αυτον τον ηχο.. Πρεπει να το συνηθισεις.. Οταν ανοιγεις το γκαζι με αρκετες στροφες ακουγεται το ιδιο..?? κοίτα το αυτό γιατί κι εμένα μου είχε χαλαρώσει μια βίδα και μέχρι να το βρω είχα κοντέψει να κατεβάσω μοτέρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MoToSaKoS 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 δεν σου αρεσε ο γλυκο ηχος μου θες και μαλακιες να βαλεις επανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Κατα 90% ειναι τα ελατηρια των λαιμων της που παλονται και βρισκουν πανω στον λαιμο με αποτελεσμα να ακους αυτον τον ηχο.. Πρεπει να το συνηθισεις.. Οταν ανοιγεις το γκαζι με αρκετες στροφες ακουγεται το ιδιο..?? Μακαρι να ειναι αυτο φιλε, γιατι ο μηχανικος μου ειπε οτι στις οδηγιες τα ελατηρια ηταν αλλιως(ηταν λεει λαθος στο εγχειριδιο και παιδευτηκε!) εκει στους κυλινδρους και επειδη τεντονονταν πολυ τα εβαλε λεει αναποδα. Στις υψηλες στροφες δεν ακουγεται τιποτα αφου κανει πολυ θορυβο η εξατμα, τι να ακουσω με δουλευετε? Μεχρι 80 χλμ παντως ειναι αρκετα εκνευριστικο γαμωτο. Στριβω αρα υπαρχω, αντε σε λιγο να βαλουμε και τα λαστιχακια (Μ5) και ειμαστε κομπλε.Θα τα αφησω ακομα λιγο τα μαμα γιατι ειμαι πολυ επιρρεπης στα παντηλικια. Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaMiKaZe 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Καδενακι τεντωτηρα μηπως ? Μπορει και οι βαλβιδες..Δεν μας ειπες ομως ποσα χλμ εχει η μηχανη..ειναι πολλα τα ισως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Εβαλες καινουρια ολοσωμη εξατμιση ειπες? Για δες μηπως επεσε τιποτα μεσα στους λαιμους και δεν μπορει να βγει και απλως χτυπαει... (Προσωπικη εμπειρια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Μαλλον τα φτυσε ο ταφος!!!! :whistling: :sopase: :sopase: Επιτρεπετε να χαζοσπαμαρετε κιολας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2011 Καδενακι τεντωτηρα μηπως ? Μπορει και οι βαλβιδες..Δεν μας ειπες ομως ποσα χλμ εχει η μηχανη..ειναι πολλα τα ισως.. 15300 χιλιομετρα εχει το μηχανακι, αν ηταν να θελει απο τωρα ρυθμιση βαλβιδων καλυτερα να το ειχα πεταξει. Το μηχανακι ειναι HONDA.Επισης η καταναλωση ειναι ιδια. Μαλλον τα ελατηρια στους λαιμους πρεπει να ειναι. Ο θορυβος μολις κλεισω το γκαζι σταματαει. Πανω απο τα 80 δεν ακουγεται τιποτα. Θα το παω μια βολτα τωρα να του το πω. Θα ζητησω να κανω βολτα και την RC8. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2011 Μάλλον τα ελατήρια της εξάτμισης θα είναι. Ακριβώς το ίδιο έκανε και το DRZ. Εβαζες δύο δάκτυλα πάνω στα δύο ελατήρια της σύνδεσης ανάμεσα στο μπροστινό και τον πίσω σωλήνα και σταμάταγε. Βέβαια αυτό συνέβαινε πιο έντονα σε συγκεκριμένο φάσμα στροφών λόγω συντονισμού. Δεν ήταν ένας σταθερός ήχος που ακολουθούσε τις στροφές του κινητήρα. Να δω πως θα σταθεροποιήσεις 8 ελατήρια με 10 δάκτυλα... Αν δεν είναι αυτό ένας τρόπος να διαγνώσεις το πρόβλημα είναι το κατσαβιδοσκόπιο. Παίρνεις ένα κατσαβίδι και ακουμπάς την μεταλλική άκρη στο σημείο που θέλεις να ακούσεις και την λαβή στο κόκκαλο πίσω ακριβώς από το αυτί σου. Λειτουργεί σαν στηθοσκόπιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2011 κανε αυτο που δειχνει η υπογραφη μου. Επιτρεπετε να χαζοσπαμαρετε κιολας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2011 Μακαρι να ειναι αυτο φιλε, γιατι ο μηχανικος μου ειπε οτι στις οδηγιες τα ελατηρια ηταν αλλιως(ηταν λεει λαθος στο εγχειριδιο και παιδευτηκε!) εκει στους κυλινδρους και επειδη τεντονονταν πολυ τα εβαλε λεει αναποδα. Στις υψηλες στροφες δεν ακουγεται τιποτα αφου κανει πολυ θορυβο η εξατμα, τι να ακουσω με δουλευετε? Μεχρι 80 χλμ παντως ειναι αρκετα εκνευριστικο γαμωτο. Στριβω αρα υπαρχω, αντε σε λιγο να βαλουμε και τα λαστιχακια (Μ5) και ειμαστε κομπλε.Θα τα αφησω ακομα λιγο τα μαμα γιατι ειμαι πολυ επιρρεπης στα παντηλικια. Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Οταν δουλευει ο κινητηρας σε υψηλες στροφες εκτονωνονται οι σωληνες και τα ελατηρια απο τα καυσαερια για αυτο δεν ακους τιποτα.. Δες τα ελατηρια σου φιλε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες