gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2006 το WD40 το χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος για καθαρισμό φίλος μου το χρησιμοποιεί ΚΑΙ για λίπανση, πράγμα που ΔΕΝ είναι σωστό βέβαια, αφού είναι πολύ λεπτό ΚΙ ΟΜΩΣ δεν έχει κανένα παράπονο, και με τα χιλιόμετρα που κάνει κάθε μήνα (μένει Νέα Μάκρη και δουλεύει Αμπελοκήπους!) λογικά θα έπρεπε να είχε φτάσει στο σημείο να αλλάζει συχνά αλυσίδα και να του πεί καποιος μηχανικός να μην βάζει το WD40, κι όμως όταν του είπα να μην το βάζει σήκωσε τους ώμους, και καλά έκανε αφού δεν έχει δει κανένα πρόβλημα όπως φαίνεται η αλυσίδα είναι πολύ πιο αναίσθητη από όσο νομίζουμε εγώ χρησιμοποιώ ένα σπρέυ των 4Ε κάθε 500χλμ, δεν την καθαρίζω περισσότερο απο 2 φορές το χρόνο, έχω αλυσίδα/γρανάζια εδώ και 24.000χλμ κι έχουν ακόμη πολύ ψωμί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2006 Απο σπρευ,πολυ καλο ειναι το motul γιατι δεν λερωνει καθολου τη ροδα.Προσοχη ομως,επειδη ολα τα σπρευ κολλανε,κολλαει πανω τους σκονη με αποτελεσμα να χαλαει τα oring.Γι'αυτο αρκετα συχνο καθαρισμα με κηροζινη και μακρια απο WD40 το οποιο ειναι καταπληκτικο για πολλες αλλες δουλειες,οχι ομως για καθαρισμο αλυσιδας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SMYOTE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2006 Kaneis den anefere th theoria oti tin mixani plysimo "POTE ME NERO". Ta plastika meri me vregmeno panaki kai kapoio eidiko ygro (px. S100) Ta loipa me panaki , vourtsaki , WD 40 kai poly ypomoni. Vevaia otan tha tin valeis mpros min tromakseis apo toys kapnoys . tha einai apo to WD40. Gia tin alysida opoios varietai vazei TEFLON efapaj (8.000-12000 km). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 Ειναι σημαντικη η συντηρηση της αλυσιδας ετσι...Carlos;;;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Εγω εχω παρει αυτο......http://www.moto-outlet.gr/product.asp?itemid=547 Και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. Την κανει και λαμπει. Αν μπειτε στο site του κατασκευαστη θα δειτε πως δουλευει. Και δεν πεφτει σταγονα γρασου κατω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 (τροποποιήθηκε) Παιδιά το βιβλίο συντήρησης τησ μότοσυκλέτας αναφέρει πως για τον καθαρισμό της αλυσίδας πρέπει χρησιμοποιώ πάντα και αποκλειστικά μόνο κηροζίνη δηλαδή καθαρό φωτιστικό πετρέλαιο (το βρίσκετε κυρίως σε πρατήρια SHELL , EKO.Περισσότερο από ΕΚΟ σε πετονιά των 6kg και 18kg.Εδώ στην Θεσσαλονίκη αξίζουν 9ευρώ και 26.5 αντίστοιχα. Ζητήστε τα σαν KEROSUN . Σπάνια να το βρείτε χύμα) για να μην χαλάσουν τα ring. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2006 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2006 Για όσους χρησιμοποιούν λάδι κινητήρα για τη λίπανση της αλυσίδας (μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ), υπάρχει στα Lidl ένα μηχανόλαδο 15-50 σε εντελώς ξεφτίλα τιμή: 12? τα 5 λίτρα. Δεν θα το έβαζα σε κανένα κινητήρα, ούτε 2CV αλλά για την αλυσίδα επαρκεί ΙΜΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2007 Για όσους χρησιμοποιούν λάδι κινητήρα για τη λίπανση της αλυσίδας (μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ), υπάρχει στα Lidl ένα μηχανόλαδο 15-50 σε εντελώς ξεφτίλα τιμή: 12? τα 5 λίτρα. Δεν θα το έβαζα σε κανένα κινητήρα, ούτε 2CV αλλά για την αλυσίδα επαρκεί ΙΜΟ. και εγω με λαδι κινητηρα την λαδωνω,αλλα και με κανα σπρει castrol κτλ.καθαρισμος με πινελακι και πετρελαιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2007 Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία. Το λάδι κινητήρα, μετά από μία βόλτα που θα της κάνετε, έχει μείνει καθόλου πάνω στην αλυσίδα ή όλο στη ζάντα, στα ρούχα σας και στο καπάκι του γραναζιού έχει πάει; Διότι, αν είναι τόσο απλό να τη λαδώνουμε με λάδι κινητήρα, τότε για ποιο λόγο φτιάχνονται όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα; Και τέλος, ξαναρωτάω: Εμένα το manual της δικής μου λέει: "SAE 80-90 gear oil". Αυτό είναι βαλβολίνη; Εγώ πάντως μάλλον θα προτιμήσω κάποιο σπρέι ειδικά για αλυσίδες, motul ή castrol. Όσο για το πλύσιμο... Ζεστό νεράκι (όταν χρειαστεί) και στα πολλά ζόρια, πετρέλαιο. Εκεί κατέληξα μετά από διάβασμα και ερωτήσεις (και πολύ πρήξιμο σε πολύ κόσμο)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 φιλε νασο δεν διαφωνω οτι ισως να ειναι καλυτερα με καποιο σπρει λιπανσης αλλα οταν διαπιστωνω πως εχει τελειωσει και δεν ειναι ευκολο να βρω θα χρησιμοποιησω λαδι,αλλωστε μετα θα μεινει αρκετες ωρες στο γκαραζ η μηχανη αφου λυπαινω αλυσιδα παντα οταν ειναι ζεστη η μετα απο το πλυσιμο αφου εχει καθαριστει και στεγνωσει.μεχρι τωρα δεν λερωνει παρα μονο ελαχιστα αλλα και τα σπρει λιγο πολυ ολα πετανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2007 προσωπικά στο 600 φοράω μία αλυσίδα DID oring και σιδερένια γρανάζια Κάθε φορά που πάω βουνό..στο γυρισμό τις ρίχνω νερό με το λάστιχο να φύγουν τα χοντρά και μετά τις ρίχνω σπρέυ αλυσίδας. βαριέμαι να ασχοληθώ περισσότερο με την αλυσίδα... Με αυτή την χρήση μου κράτησε 12.000χλμ χώμα!!!!!! Λάδι για κινητήρες μόνο αν έχω ξεμείνει..... Πετρέλαιο καθαρίζει αλλά χαλάει τα oring. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2007 Καλημέρα. Πήρα τελικά το Motul Chain Lube Factory Line ως καλύτερο του απλού "Road". Κόστισε 15 ?. Βλέποντας την ποσότητα που χρησιμοποίησα για την πρώτη εφαρμογή, δεν νομίζω ότι είναι και μεγάλη σπατάλη. Το θέμα είναι μήπως έβαλα λίγο. Τέλος πάντων, θα δούμε. Ο τεχνικός της Honda μου είπε ότι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι η βαλβολίνη (80-90), που προτείνει και η Honda, αλλά... την πετάει η αλυσίδα και εκτός του ότι λερώνει, θέλει συχνά λίπανση μ' αυτόν τον τρόπο. Μου είπε λοιπόν ότι και εκείνος χρησιμοποιεί σπρέι, τα οποία είναι γενικά πολύ καλά, φτιαγμένα για αυτή τη δουλειά, αλλά μία στο τόσο, ΠΡΕΠΕΙ να την περνάω κι ένα χέρι βαλβολίνη. Θα μου δείξει πώς να καθαρίζω/λιπαίνω όταν την πάω για το πρώτο service. Αυτό που έχω να πω είναι το εξής: Μερικές σταγόνες απ' το σπρέι της Motul που έπεσαν πάνω στα πλαστικά της μηχανής στην καρίνα, βγήκαν δύσκολα, αλλά ΒΓΗΚΑΝ με ένα απλό μωρομάντηλο. Δεν ήθελα να βάλω κάτι πιο δυνατό στα πλαστικά πάνω. Το περίεργο είναι ότι είχαν στεγνώσει πολύ, σχεδόν αμέσως. Λέτε να ήταν εκεί από πριν, από άλλο υλικό (το εργοστασιακό γράσο ας πούμε) και απλά να τα είδα τώρα; Ερώτηση: Οι σταγόνες απ' το σπρέι που έπεσαν πάνω στο λάστιχό μου, το φθείρουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2007 Ερώτηση: Οι σταγόνες απ' το σπρέι που έπεσαν πάνω στο λάστιχό μου, το φθείρουν; Το λάστιχο όχι, φθείρουν όμως τα πλαστικά της μηχανής, το κράνος, τα κόκκαλα σου κλπ όταν γλυστρίσεις και πέσεις... Γι αυτό καθάρισε το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2007 Το λάστιχο όχι, φθείρουν όμως τα πλαστικά της μηχανής, το κράνος, τα κόκκαλα σου κλπ όταν γλυστρίσεις και πέσεις... Γι αυτό καθάρισε το. Καλό! Στο προφίλ έπεσαν μερικές σταγόνες, όχι στο πέλμα! Κανένας κίνδυνος για γλίστρημα, εγώ ρώτησα μήπως το "καίει" το λάστιχο αυτό το υγρό, επειδή έχει τα προωθητικά μέσα. Όπως και να έχει, τώρα πια είναι αργά για να το καθαρίσω. Thanks anyway! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν, επειδή εκεί που τα έχω ποστάρει δεν τα βλέπει κανένας και οι ώρες περνάνε και θα κάνω καμία πατάτα, το γράφω και εδώ: Έχω κάνει τα εξής: White spirit με οδοντόβουρτσα, μετά πλύσιμο με νερό και απορρυπαντικό πιάτων, ξέπλυμα, ξανά απορρυπαντικό πιάτων, ξέπλυμα και σκούπισμα με χαρτί κουζίνας. Την άφησα έτσι για κάμποση ώρα, μετά έπλυνα ολόκληρη τη μηχανή και αφού ξανασκούπισα την αλυσίδα, τη λίπανα με βαλβολίνη 90-άρα, όπως προτείνει η μαμά Honda. Να ρωτήσω, πόσες ώρες να την αφήσω με τη βαλβολίνη, πριν την κινήσω; Μήπως να κάνω κάτι άλλο; Να την αφήσω με τη βαλβολίνη τώρα και αύριο πριν τη βόλτα, να τη σκουπίσω και να της ρίξω ένα σπρέι Motul; Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2007 από τον nasos79 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 Λοιπόν, επειδή εκεί που τα έχω ποστάρει δεν τα βλέπει κανένας και οι ώρες περνάνε και θα κάνω καμία πατάτα, το γράφω και εδώ: Έχω κάνει τα εξής: White spirit με οδοντόβουρτσα, μετά πλύσιμο με νερό και απορρυπαντικό πιάτων, ξέπλυμα, ξανά απορρυπαντικό πιάτων, ξέπλυμα και σκούπισμα με χαρτί κουζίνας. Την άφησα έτσι για κάμποση ώρα, μετά έπλυνα ολόκληρη τη μηχανή και αφού ξανασκούπισα την αλυσίδα, τη λίπανα με βαλβολίνη 90-άρα, όπως προτείνει η μαμά Honda. Να ρωτήσω, πόσες ώρες να την αφήσω με τη βαλβολίνη, πριν την κινήσω; Μήπως να κάνω κάτι άλλο; Να την αφήσω με τη βαλβολίνη τώρα και αύριο πριν τη βόλτα, να τη σκουπίσω και να της ρίξω ένα σπρέι Motul; Πω-πω ...... κουραστηκα μονο που το διαβασα. Υπερβολικο σε βρισκω . Εγω της κανω ενα απλο καθαρισματακι και λυπανση με ενα καλο σπρεϊ καθε 500χλμ..... και ακομα δεν εχει σημαδια φθορας (περιπου 18000χλμ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 Μπορεί να είναι μανούρα, αλλά για κοίταξέ την όμορφη που είναι!!! :P Τέλος πάντων, δεν με βοηθάτε! Να της σκουπίσω τη βαλβολίνη και να της ρίξω το σπρέι της Motul ή όχι; Επίσης, όλο το σκηνικό είναι και λίγο απόλαυση! Μία την έχω, να μην την περιποιηθώ λιγάκι; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 Αστην με την βαλβολινη και γρασαρισετην μετα απο καμια 200αρια χλμ...αλλωστε και οι κατασκευαστες βαλβολινη λενε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αστην με την βαλβολινη και γρασαρισετην μετα απο καμια 200αρια χλμ...αλλωστε και οι κατασκευαστες βαλβολινη λενε.... Είσαι ωραίος, ευχαριστώ! Αν και σε κανένα καρτελάκι από ρούχα ή παπούτσια που έχω, ο κατασκευαστής δεν γράφει τίποτα για βαλβολίνη, παρόλα αυτά, θα την αφήσω στην αλυσίδα και ελπίζω να μην είναι πολύ απορροφητικές οι μπότες μου. :D Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2007 από τον nasos79 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2007 Είσαι ωραίος, ευχαριστώ! Αν και σε κανένα καρτελάκι από ρούχα ή παπούτσια που έχω, ο κατασκευαστής δεν γράφει τίποτα για βαλβολίνη, παρόλα αυτά, θα την αφήσω στην αλυσίδα και ελπίζω αν μην είναι πολύ απορροφητικές οι μπότες μου. :D ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΣΩΣΤΟ .....ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 Δειτε και αυτο 10λεπτα υποθεση ειναι πλεον και την κανει λες και την τοποθετησες πριν μια ωρα. Μπορεις να την καθαρισεις και με το "κουστουμι" σου που λεει ο λογος γιατι δεν πιτσιλαει τιποτα και δεν σταζει τιποτα κατω. Ουτε τριψιματα ουτε τιποτα, απλα το βαζεις και γυρνας τον τροχο!! Για πολυ βαρεμενους βαζεις και μια πρωτη και γυρναει κι'αυτος (ο τροχος) μονος του!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2007 πάντως για χώμα.... μία JAPAN!!! και ταυτόχρονα oring αλυσίδα.... σωστή ρύθμιση,ξέπλυμα με νερό χωρίς ιδιαιτερη πίεση, λάδωμα και είσαι έτοιμος. Στη χειρότερη παίρνεις και μία παλιά οδοντόβουρτσα και με λίγο νεράκι βουρτζίζεις την αλυσιδούλα πριν την ξεπλύνεις με το λάστιχο και είσαι..κομπλέ. Η προηγούμενη αλυσίδα μου έβγαλε 12,000 χλμ κατα κύριο λόγο χώμα. Μόνο ξέπλυμα με νερό και λαδάκί της έβαζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2007 Παιδια την προσοχη σας παρακαλω.Εγραψα τις προαλες οτι την αλυσιδα την καθαριζουμε ΜΟΝΟ με ΚΗΡΟΖΙΝΗ η οποια εχει την ιδιοτητα εκτος το οτι καθαριζει τα παντα,αναζοωγωνει τα O-RING.Αυτα δεν τα εχω βγαλει απο το μυαλο μου,τα προτεινουν οι κατασκευαστες (YAMAHA-KAWASAKI).Τωρα οσον αφορα την λιπανση,οντως οι κατασκευαστες προτεινουν βαλβολιβη.Το προβλημα ειναι οτι κανενας τυπος λαδιου,οσο πυχτος κι αν ειναι δεν καθεται στην αλυσιδα.Με την πρωτη σιγανη βολτα ολο το λαδι βγαινει πανω στη ζαντα και το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ στην ολη υποθεση ειναι οτι με την περιστροφη της ροδας το λαδι ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΖΕΤΕ με αποτελεσμα να φτανει στις ακρες του ελαστικου.Τη συνεχεια μπορουμε να την φανταστουμε ολοι.Γι'αυτο λοιπον μονο σπρει αλυσιδας με την ενδειξη ''O-RING''.Εγω χρησιμοποιω εδω και χρονια το MOTUL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) Παιδια την προσοχη σας παρακαλω.Εγραψα τις προαλες οτι την αλυσιδα την καθαριζουμε ΜΟΝΟ με ΚΗΡΟΖΙΝΗ η οποια εχει την ιδιοτητα εκτος το οτι καθαριζει τα παντα,αναζοωγωνει τα O-RING.Αυτα δεν τα εχω βγαλει απο το μυαλο μου,τα προτεινουν οι κατασκευαστες (YAMAHA-KAWASAKI).Τωρα οσον αφορα την λιπανση,οντως οι κατασκευαστες προτεινουν βαλβολιβη.Το προβλημα ειναι οτι κανενας τυπος λαδιου,οσο πυχτος κι αν ειναι δεν καθεται στην αλυσιδα.Με την πρωτη σιγανη βολτα ολο το λαδι βγαινει πανω στη ζαντα και το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ στην ολη υποθεση ειναι οτι με την περιστροφη της ροδας το λαδι ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΖΕΤΕ με αποτελεσμα να φτανει στις ακρες του ελαστικου.Τη συνεχεια μπορουμε να την φανταστουμε ολοι.Γι'αυτο λοιπον μονο σπρει αλυσιδας με την ενδειξη ''O-RING''.Εγω χρησιμοποιω εδω και χρονια το MOTUL +599 Motul chain lube factory line, λίγο ακριβό αλλά τι να κάνουμε; Μία είναι η αγάπη της ζωής μας, ε; (εντάξει, μπορεί να υπάρχει και άλλη, αλλά δεν θέλει σπρέι αλυσίδας, χαχαχα) Και καθάρισμα φωτιστικό πετρέλαιο (κηροζίνη, ακριβώς) με πανάκι και πολλά περάσματα. Φεύγουν τα πάντα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2007 από τον nasos79 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2007 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες