Simos_17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Παιδια καλησπερα..Πριν 3 βδομαδες αγωρασα καινουργιο το μηχανακι..απο την πρωτη μερα καταλαβα ενα τριξιμο στο τιμονι..το πηγα στν αντιπροσοπεια που το πηρα..και μου ειπαν πως εχουν προβλημα τα λαστιχα..θα τα αλλαξουν και οκ..και οντος ετσι εγεινε..το μηχανακι τιχαινει να το περνει και ο πατερας μου και βαζει μπαγαζιερα. οταν το πηρε καταλαβε παλι ενα τριξιμο..το στειλαμε παλι πισω στο σινεργειο και καλα για να κανουν ακτινολογηση τις ζαντες. παρολαυτα η πισω ζαντα σινεχιζει και εχει ενα μικρο κουνημα αμελητεο αλλα οταν το εχω στον ορθοστατη και δινω λιγο γκαζι αρχιζει και τρεμει ολο το μηχανακι..τιχαια σημερα εβγαλα την μπαγαζιερα σημερα και εβαλα την αεροτομη και το μηχανακι εχει ψιλοστροσει..αλλα παιδια το νιωθω οτι ειναι ασταθες..ειδικα οταν περνω δευτερο ατομο ειναι δισκολο να το ελενψω..μπορει να ειναι επειδη δεν το εχω παρει τον αερα ακομα αλλα δεν ξερω.εχω απογοητευτει πολυ..σας παρακαλω οποιοσ ειχε αναλογο προβλημα η εχει το address ας με διαφοτησει σας παρακαλω..φτεει η πισω ζαντα που κουνιετε ελαφρα? φτεει η μπαγαζιερα? δν μπορο να καταλαβω..οποιαδηποτε βοηθεια σας παρακαλω..ευχαριστω εκ των προτερων !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Γενικα οταν εχουμε βαλιτσα το κεντρο βαρους μετατοπιζεται κατα πολυ προς τα πισω με αποτελεσμα το μπροστινο να ελαφρωνει και να κουναει... Το οτι τρεμει το μηχανακι ειναι φυσιολογικο. Το μπροστινο τι κανει... τριζει οπως λες ή τρεμει γυρω στα 60-80 χλμ και εχει καποια ταλαντωση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες