nikosthegar 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 γεια σας νεος στο φορουμ , παλιος στις μηχανες . νικος απο θεσ/νικη ετων 36 . τα τελευταια 20 χρονια εχουν περασει αρκετες μηχανες απο τα χερια μου απο 50 εως 1000 κυβικα .πιστας εντουρο ,sm ,μα ποτε τσοπερ ή τουριστικα ! μετα απο ωριμη σκεψη αποφασισα οτι τα supermotard ειναι η κατηγορια που μου ταιριαζει και ετσι κατεληξα στην σελα ενος ktm duke 690 .επρεπε να ασπρισουν τα μαλλια μου για να βρω την κατηγορια μου . υπαρχει φυσικα και ενα ktm exc 530 στο γκαραζ μου για τις εντουραδες , ασχολουμαι και με αυτο οπως καταλαβατε . αυτα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 γεια χαρα επιβητορα της μηχανης!!! χεχε καλος ηλθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 καλώς ήρθες ! ! ! :_hi: :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Γεια σου Νίκο συμπολίτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Γουελ καμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theodosis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Γεια χαρά καλώς ήλθες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες