dimitris1990 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Τί έπαθα ο ατιμος μια βδομαδα πριν το καλοκαιρι.....πριν κανα εξαμηνο πηρα ενα και καλα ελαφρως μεταχειρησμενο c50 και καλα 72cc εγω ποτε δε το ειχα πειραξει πριν καμια βδομαδα ομως αρχισε να βαραει κατι μεσα.να μη τα πολυλογω το πηγα στο μηχανικο και σημερα το πρωι μου ειπε οτι το μηχανακι δεν ειναι 72cc αλλα γυρω στα 85-88cc κατι τετοιο και πως αυτος που το χε του ειχε αλλαξει μονο κυλινδρο 51μμ και κεφαλη κατοσταρα,ολα τα αλλα μαμα και γιαυτο εγινε οτι εγινε.τελωσπαντων τον ρωτησα τι να κανω επιδει δεν ξερω και πολλα και μου ειπε να μου βαλει εναν κυλινδρο 51μμ ξανα,αλλα μου ειπε οτι δεν θα ειναι παλι αξιοπιστο και οτι σε μερικους μηνες μπορει να ξαναχαλασει!!!!!τι να του πω να κανει???help!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Βαλε ενα μοτερακι lifan 110 με 200ευρακια και καθαρισες.... Αν δεν ριξεις χρημα για να βαλεις στροφαλομπιελα και καλα κυλινδροπιστονα παντα θα εχεις προβληματα.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1990 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 αυτο αποκλείεται!!!τπτ αλλο δεν γινεται??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1990 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 αν επαιρνα εναν μαμα κυλινδρο 39μμ και το εκανα ξανα 50ρη γινεται??αλλα μετα η κατοσταρα η κεφαλη θα ταιριαζει ή θα πρεπει να αγοραζω και κεφαλες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 δηλαδη εχει βαρεσει μπιελα? αυτος ο θορυβος τι ηταν τελικα? 50αρι κυλινδρο δεν βρισκεις πιστευω και δεν γινετε να δουλεψει με 100αρα κοιτα αμα δεν εχει βαρεσει μπιελα και αμα ειναι οκ καντο 72 και εισαι μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες