Jump to content
Sign in to follow this  
milliargianos

DAYTONA SPRINTER 50cc VS DAYTONA DY 50cc

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 50cc(ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ).ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΙΞΕΙ ΣΤΑ DAYTONA.ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ SPRINTER KAI STO DY.ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΗΝΑΤΕ;ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΒΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ DY ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ;ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ PLZZZ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και το 2 ειναι ιδια μηχανακια οι διαφορες ειναι εξωτερικα και οτι το sprinter εχει στροφομετρο και πισω δισκοφρενο(και ειναι γυρο στα 150-200€ πιο ακριβο).

Αλλα να ξες οτι τα 4χρονα 50αρια δεν ταβανε ειδικα με δευτερο ατομο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το 2 ειναι ιδια μηχανακια οι διαφορες ειναι εξωτερικα και οτι το sprinter εχει στροφομετρο και πισω δισκοφρενο(και ειναι γυρο στα 150-200€ πιο ακριβο).

Αλλα να ξες οτι τα 4χρονα 50αρια δεν ταβανε ειδικα με δευτερο ατομο.

το ξερω αλλα δεν μπορω να παρω μηχανακι μεγαλιτερου κυβισμου γιατι ειμαι 16.ξερω επισεις οτι τα μονα 50αρια που τραβανε ειναι τα διχρονα αλλα ειναι λιγο σπαστικο να βαζεις λαδι στην βεζινα καθε λιγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα πρεπει να ξερεις πως πολλοι κατοχοι Sprinter αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα με τριξιματα στα πλαστικα. Βεβαια αν ενδιαφερεσαι για το οχημα σου αυτα τα τριξιματα ευκολα αντιμετωπιζονται με βιδωμα, επανατοποθετηση πλαστικων και χρηση αυτου του χοντρου χαρτιου που κολλαει και απο τις 2 πλευρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα