Marvel33 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Καλησπέρα σας… θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το χτ 500ε, όχι το παλιό, αλλά το τελευταίο νομίζω μέχρι το 2003 αν το βρήκα σωστά. Θέλω να μάθω για τα άλογα πρώτον και ότι άλλο ξέρετε, εκτός και αν υπάρχει κάποιο σαιτ(δεν βρήκα κάτι εδώ δύστυχος) που δεν μπόρεσα να βρω εγώ που να δίνει πολλές πληροφορίες για την μηχανή. Σας ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimpapag3 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://pdfcast.org/pdf/yamaha-xt500e-xt600e-owner-8217-s-manual κοιτα εδω και κανε κλικ εκει που σου λεει read on line Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2011 από τον dimpapag3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marvel33 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 αυτο δεν ειναι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 ναι αυτο ειναι! το πρωτο μου μηχανακι! τρελος ερωτας και μετανιωσα παρα παρα πολυ που το εδωσα 30 ιππους ειχε αν θυμαμαι καλα , καλη αυτονομια πανω απο 200km μεχρι 150 km παει το μηχανακι.(και πολλα λεω.) ας πουμε ανετα τα 120. σκυλι και ευκολο στο σερβις του. πολυ καλη συμπεριφορα στο χωμα,πολυ ανωτερη απο on-off(εκτος απο το 990 ) και για ταξιδια κανει πεζοδρομια δεν υπαρχουν στο διαβα του τα ανεβαινει ολα. ελαφρυ νομιζω 173κιλα. αλλα δεν εχει abs... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marvel33 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 ναι αυτο ειναι! το πρωτο μου μηχανακι! τρελος ερωτας και μετανιωσα παρα παρα πολυ που το εδωσα 30 ιππους ειχε αν θυμαμαι καλα , καλη αυτονομια πανω απο 200km μεχρι 150 km παει το μηχανακι.(και πολλα λεω.) ας πουμε ανετα τα 120. σκυλι και ευκολο στο σερβις του. πολυ καλη συμπεριφορα στο χωμα,πολυ ανωτερη απο on-off(εκτος απο το 990 ) και για ταξιδια κανει πεζοδρομια δεν υπαρχουν στο διαβα του τα ανεβαινει ολα. ελαφρυ νομιζω 173κιλα. αλλα δεν εχει abs... Καλησπέρα…. Σε ευχαριστώ αναστο79 και εγώ το σκέπτομαι για πρώτη μηχανή, απλά εκτός από σκυλί θέλω να μάθω σε αυτή την μηχανή και να την κρατήσω για 2 χρόνια σίγουρα, όσο θέλει το δίπλωμα να αλλάξει αλλά αν είναι λ οκ να την κρατήσω για όσο πάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 ελαφρύ και 173 κιλά δεν πάνε μαζί. Ειδικά όταν έχει 30 άλογα. ψευδοεντούρο είναι και όχι μέγκα ον-οφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 λοιπον... βρηκα ενα παναρχαιο περιοδικο που ειχα και εχουμε και λεμε: ειναι για το 600αρι κινητηρας-τυπος:τεταχρονος,μονοκυλινδρος,αεροψυκτος,με 1ΕΕΚ,4 βαλβιδες - συστημα εκκινησης:μιζα - σχεσεις ταχυτητων:5- πλαισιο:τυπος:ατσαλινο,σωληνωτο,κλειστο. -μεταξωνιο:1.440 - υψος σελας:855-αποσταση απο το εδαφος:230 - βαρος κενη/γεματη:156/172 ρεζερβουαρ/ρεζερβα(l):15/2 αναρτησεις: εμπρος:πιρουνι 225mm - πισω: μονο αμορτισερ 200mm,προφορτιση ελατηριου φρενα:εμπρος/πισω:90/90-21 / 120/90-17 επιδοσεις - ισχυς εργοστασιου9hp/tpm):40/6.000 ροπη εργοστασιου(kg.m/rpm):4,9/5500 μετρησεις ΜΟΤΟ: ισχυς στον τροχο 34,5/6050 ροπη στο τροχο : 4,4/5400 αυτονομια: ελαχιστη:221 μεση :260 μεγιστη :298 υπολογισε -5 ιππους για το 500 αρι δηλαδη γυρω στους 30 πραγματικους ιππους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 να σημειωσω πως στην εποχη του το XT ηταν απο τα ποιο αξιοπιστα μηχανακια. το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι πως κραταει τιμη ψηλα και τα μη πειραγμενα στα χιλιομετρα θα πρεπει να εχουν φυσιολογικα γραψει πανω απο 40000 χιλιομετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες