JIM.GIAMOU 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος για το cb-1 το 400αρι 97 μοντελο,εχει κυκλοφορησει και με διπλο δισκοφρενο?η ειναι καποια αλλη εκδοση που ειχε βγαλει?ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Φτου μου έσβησε το PC καθώς έγραφα $%&@$% Πάμε πάλι. Το CB-1 βγήκε σε παραγωγή από το 1989-1990 Το 1991 βγήκε η δεύτερη έκδοση του type 2 (μεγαλύτερο τεπόζιτο, σήμα στο πίσω φτερό και ανθρακί μοτέρ αντί για ασημί που είχε το πρώτο) Μοντέλο 1997 δεν υπάρχει, μάλλον γίνεται το σύνηθες να αναγράφουν ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Και τα 2 φορούσαν μονό δισκόφρενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JIM.GIAMOU 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 βρηκα ενα σιελ χρωμα με δυο δισκοφρενα παιζει να ειναι πατεντα?εψαξα σε φωτογραφιες για αυτο το μοντελο και βρηκα αλλα δυο με διπλο δισκο,ακουσα επισης οτι τα περισσοτερα ειναι εισαγωγης.αληθευει?θα βρισκω ανταλακτικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) βρηκα ενα σιελ χρωμα με δυο δισκοφρενα παιζει να ειναι πατεντα?εψαξα σε φωτογραφιες για αυτο το μοντελο και βρηκα αλλα δυο με διπλο δισκο,ακουσα επισης οτι τα περισσοτερα ειναι ΠΑΡΑ- εισαγωγης.αληθευει?θα βρισκω ανταλακτικα? Ποτέ δεν εισήχθησαν επίσημα όλα αυτά το μοτόρια που ανήκουν στην οικογένεια CB-1, CB 400 και λοιπά... Όλα είναι παραεισαγωγής... Ανταλακτικά θα βρείς, όχι άνετα αλλά θα βρίσκεις... Το θέμα είναι σε τι τιμές... Διπλό δισκόφρενο μπροστά είχαν τα CB400 SUPER FOUR... Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει γίνει μόντα...??? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2011 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JIM.GIAMOU 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 δεν πρεπει να ειναι αλλαγμενο νομιζω.....γιατι και το στροφομετρο του ειναι στις 18 χιλιαδες στροφες ενω τα αλλα ειναι στις 15 οποτε μαλλον ειναι το SOUPER FOUR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos_CB1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φιλε !!! Προχεξε τι μηχανη κοιτας να αγορασεις , αυτα τα "μαλλον" ειναι Super Four αλλα ισως να ειναι και CB-1 δεν μαρεσουν προσωπικα. Το ειχα το CB-1 ειναι 400 κυβικα και αν θυμαμαι καλα ειναι 50 αλογα , εχει ΜΟΝΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ αλλα μπορουσε μου ειχαν πει να μπει και 2ο με μετατροπη ομως , δεν ειχε ποτε απο την μανα του 2 δισκοφρενα , Το κοντερ εφτανε τα 180χλμ και στο στροφομετρο τις 15χιλ στροφες με το 13 και 14 στα κοκκινα. Ειναι παλαιο εργαλειο Honda και αν πετυχεις καποιο σε καλη κατασταση θα ειναι μια ωραια αγορα , αλλα να σκεφτεις οτι ειναι παλαιο ια δυσκολευτεις λογικα να το πουλησεις μετα , ειναι Μηχανη και οχι παπι εχει δηλαδη πιο ακριβο σερβις , 4 μπουζια , λαδια φιλτρα ρυθμισεις καρμπυρατερ . Να δεις αν θελει λαστιχα και γενικοτερα για να σου δωσω μια εικονα το δικο μου ηταν σε καλη κατασταση και το εδωσα 1300 ευρω πριν 2,5 χρονια οποτε αν μου ελεγες τωρα ποσα θα εδινα για ενα τετοιο θα σου ελεγα με τιποτε παραπανω απο 1300 ευρω και θα ζηταγα το λιγοτερο να εχει καινουργια λαστιχα επανω δεν το συζητω βεβαια οτι θα πρεπει να το ακουσει και καποιος μηχανικος και να του ριξει μια ματια . Επισης πολλα απο αυτα ειχαν ενα θεμα στις αναρτησεις μπροστα σαν να ξεφτιζανε , το δικο μου το ειχε οπως το ειχε και ενος αλλου γνωστου μου , αυτο και στους 2 μας ειχαν πει οτι το ειχε παθει κατα την μεταφορα οτι και καλα απο την θαλλασα στο πλοιο που τα μετεφεραν , δεν το γνωριζω ακριβως αλλα δεν ειχε καποιο θεμα εκτος απο το οτι οταν το κοιταζες απο κοντα ηταν καπως ξεφτισμενες οι μπουκαλες του. Βασικα ενα τετοιο αν το πετυχει κανεις σε καλη κατασταση μηχανικα , και εχει το μερακι και καποια χρηματα να του διαθεσει το κανει καινουργιο. τωρα δεν ξερω αν σε μπερδεψα η αν σε εκανα να αισθανθεις καλυτερα ολα μαζι στα ειπα εξαλου . Παντως ενα μειον του θα πω αν και δεν ειχα καινουργια λαστιχα , δεν μου εδινε την εντυπωση οτι μπορει να στριψει ανετα . Στο πλαγιασμα με φοβιζε λιγακι , και τα φρενα του το πισω δεν ειναι τοσο δυνατο και μποκαρει ευκολα με αναβατη μονο τον οδηγο ενω οταν εχεις 2ο ατομο επανω σταματαει καλυτερα πατωντας πισω φρενο , επισης γλυστρραει καπως η σελα του με απο αποτελεσμα ο πισω να ερχεται προς τα εσενα , ιδιαιτερως εγω που ειμαι μινιον σαν τον Ροσσι οταν εβαζα επανω κανενα φιλο κοντευαμε να οδηγουμε μαζι . ενταξει το συνηθιζεις και βαζεις δυναμη στα χερια οταν φρεναρεις και τον μπλοκαρεις τον πισω πριν πεσει πανω σου , το μπροστα ειναι καλο παντως . Γκαζι εχει αρκετο οσο χρειαζεται και μακαρι να μπορουσες να κανεις και μεγαλα ταξιδια χωρις να ζεστενεται ευκολα ταξιδακι με 100-120 χιλιομετρα το κανεις , για παραπανω οχι τουλαχιστον με το δικο μου στις 6.000 στροφες ειχε 120 χιλιομετρα με 6 , στις 11 χιλιαδες ειχες τα 185+++ κοντερ λεω παντα . οποτε απο τα 120 τις ρεπριζ τις ειχες ευκολα για μια προσπεραση αλλα αν πηγαινες με 140 σταθερα το εβλεπες οτι ζεστενοταν σε ταξιδι. Δεν μπαινω συχνα εδω αλλα αν εχεις καμμια απορια γραψτη και αν την δω θα σου απαντησω αν γνωριζω διαφορετικα ολο και καποιος απο τα παιδια θα σε βοηθησουν.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2011 από τον Manos_CB1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Φτου μου έσβησε το PC καθώς έγραφα $%&@$% Πάμε πάλι. Το CB-1 βγήκε σε παραγωγή από το 1989-1990 Το 1991 βγήκε η δεύτερη έκδοση του type 2 (μεγαλύτερο τεπόζιτο, σήμα στο πίσω φτερό και ανθρακί μοτέρ αντί για ασημί που είχε το πρώτο) Μοντέλο 1997 δεν υπάρχει, μάλλον γίνεται το σύνηθες να αναγράφουν ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Και τα 2 φορούσαν μονό δισκόφρενο. Με πρόλαβες. Είμαι σίγουρος ότι είναι πατέντα από super four/bros. Έχουν ακριβώς τα ίδια δισκόφρενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JIM.GIAMOU 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 εκανα ενα λαθος εχει 18 χιλιαδες στροφομετρο και τα κοκκινα αρχιζουν απο 16 και κατι αποκλειεται να ειναι το σουπερ φορ δηλαδη?τι αλλες διαφορες εχουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 18.000 στροφές -_- τόσα δεν είχε ούτε το CBR400RR υπάρχει κάποια φωτογραφία να το δούμε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JIM.GIAMOU 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 και ομως τοσες εχει το οδηγησα και παιζει με το 400gsxrr 93 μοντελο που και κεινο το ειχε βγαλει με 18 χιλιαδες ειναι περιπου στην ιδια κατηγορια σε δυναμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες