Jump to content
Sign in to follow this  
Delirium

Honda Innova με Keihin 28 στρογγυλό και Takegawa εκκεντροφόρο - πρόβλημα με πατινάρισμα

Recommended Posts

Χαίρετε.

Σήμερα αποφάσισα να βάλω στο Honda Ιnnova μου ένα Keihin 28' καρμπυρατέρ με Takegawa εκκεντροφόρο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν λειτουργούσαν καλά γιατί ο εκκεντροφόρος χρειάζεται πιστόνι μεγαλύτερων χιλιοστών. Υπάρχει τρόπος να βάλω το καρμπυρατέρ χωρίς να μπερδεύει και να κάνει διακοπές? Μου είπανε να τσεκάρω τα ζιγκλέρ και να βάλω φλάντζες. Έχει κανείς να μου προτείνει λύσεις?

Επίσης άλλαξα δίσκους ταχυτήτων και έβαλα ηλεκτρονική Takegawa. Έγινε πιο άγριο το παπί αλλά πατινάρει ελεεινά ακόμα. Έχω την εντύπωση ότι έχω πολύ υψηλό ρελαντί καθώς όταν έχω πρώτη το παπί κινείτε μόνο του (χωρίς να δίνω γκάζι), μήπως όμως φταίει κάτι άλλο? Μου λένε να βάλω 39άρι γρανάζι στην πίσω ρόδα.

Περιμένω προτάσεις και υποδείξεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τροποποιήθηκε από τον Delirium

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

E αμα πατινάρει βάλε καινούρια δισκα χαμήλωσε και λίγο το ρελαντί και δν νομίζω τίποτα αλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το προβλημα ειναι οτι εβαλεσ πολυ μεγαλο εκκεντροφορο,δωσε κανα 50αρικο και παρε κανα fuego daytona,shark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα